Stina Blackstenius Pojkvän

Sprid kärleken
Stina Blackstenius Pojkvän
Stina Blackstenius Pojkvän

Stina Blackstenius Pojkvän – Stina Blackstenius är yngre syskon till Magnus Blackstenius och storasyster till Lena Wiberg; hon föddes i Vadstena 1996. Hons familj omfattar den kvinnliga handbollsspelaren Nina Koppang i världsklass, Hons äldre bror, och andra familjemedlemmar.

Hons intresse för idrott utvecklades gradvis över tiden, till en början fokuserade på fotboll, handboll och friidrott. Från 2000 till 2013 var han professionell handbollsspelare. Blackstenius avslutade sin grundexamen i nationalekonomi i juni 2015 på Kungshögaskolan i grannkommunen Mjölby.

Han tog ett flyg till Linköping för säsongen 2015–16. Inom samma Expressen-intervju avslöjar Magnus Blackstenius att Stina älskade att spela fotboll. Hon började använda Vadstena GIF som ett sexuellt spel.Efter att ha spelat 17 matcher på en säsong i division 3 gjorde hon 38 mål och utsågs 2011 till “rets Flickspelare I Sverige”.

2013 till 2016 spelade Stina för Linköpings FC. Hon skrev samma dag på ett kontrakt med den franska klubben Montpellier HSC. Hon avslutade säsongen 2017 som ligans ledande mlskytt med 13 ml.Han tävlade första gången i A-landslaget i Sverige 2015 och har sedan dess genomfört 66 landskamper.

Emma, ​​din Blackstenius-partner / Stina Blackstenius föddes den 5 februari 1996, vilket gör henne till en professionell fotbollsspelare i hemlandet Sverige. Hon är anfallare för Arsenal i engelska Women’s Super League och det svenska landslaget. Philip Hman är Stina Blackstenius sambo.

Stina Blackstenius Pojkvän

Blackstenius växte upp i Vadstena och kom med i den lokala Vadstena GIF-scenen vid sex års ålder.
Under sin rookiesäsong spelade Blackstenius alla 18 ligamatcher och noterade 21 poäng. Hon spelade 16 matcher och gjorde 38 mål nästa säsong, vilket var flest i ligan. Hon erkändes som Sveriges främsta spelare 2012. Efter att ha misslyckats med att göra mål i nio av de elva första ligamatcherna den här säsongen, alla som suppleant, fick Blackstenius en större roll när säsongen närmade sig sitt slut.

2013–14 tog sig Linköping vidare till finalen i Svenska Cupen.Blackstenius spelade sin första match i UEFA Women’s Champions League den oktober mot Liverpool i engelska FA Women’s Super League.Blackstenius utsågs till säsongen 2015 års mest värdefulla spelare vid den årliga prisutdelningen för svensk fotboll, Fotbollsgalan.

Blackstenius var tvåa i ligan i gjorda mål, 19 efter ligans MVP Pernille Harder.Blackstenius har inte avslöjat sitt värde, men hon uppskattas vara värd någonstans mellan 1 och 5 miljoner dollar. Hon samarbetar också med Adidas och några andra varumärken för att erbjuda rekommendationer och ekonomiskt stöd.

Till Stinas familj hör hennes pappa Magnus Blackstenius och mamma Lena Wiberg. Hans två systrar heter Oscar Blackstenius och Nina Koppang. Nina spelar även i U17-landslaget.Det vore tragiskt om en vacker kvinna som Stina Blackstenius inte hade en partner.

Folk är generellt omedvetna om att Stina har en pojkvän. Den här lyckliga mannen heter Philip Hman, och här är ett foto på de två. Stina gillar inte att prata om sina sexpartners, så ingen vet hur länge hon och hennes partner har varit tillsammans.

Stina har aldrig pratat om Philip Hman i pressen. Genom att titta på hur lugn och självsäker hon är kan man dra slutsatsen att hennes förhållande är sunt. Det är oklart om Philip är hennes pojkvän, fästman eller make. Det verkar som om bilden ovan är den enda där Stina och Philip är närvarande. Stina har tillbringat länge i musikbranschen, men hon har aldrig pratat om något av sina ex.

Stina är inte den enda i sin familj som gillar en bra omgång idrot. Hennes halvsyster, Nina Koppang, spelar handboll för att försörja sin familj. Även om Stina är äldre än Nina ser den senare upp till henne och strävar efter att bli precis som hon.

Stina har konstaterat att hennes pappa är den mest inflytelserika personen i hennes liv när det kommer till fotbollssporten. Han har sett de allra flesta av hennes fotbollsmatcher, om inte alla. Stinas föräldrar skilde sig när hon var ung. På grund av detta kunde hon tillbringa mycket tid med sin far. Han var fotbollstränare, så han tog med henne till planen ofta.

Hennes pappa märkte att Stina var snabbare och bättre än de andra spelarna när hon kom in i laget och gjorde det bra. Men Stina avslöjade inte att hon ville spela fotboll förrän hon fyllde tio. Stina har vunnit en uppsjö av priser som professionell fotbollsspelare och har tjänat en rejäl summa på sina tjänster. Vidare är hon sponsrad av välkända varumärken som Adidas m.fl.

Hennes fotbollsklubb är hennes främsta inkomstkälla, men det är svårt att avgöra hur mycket tid hon lägger ner. Stina Blackstenius, svensk fotbollsspelare, har ingen Pojkvän. Hon är 25 år nu och hon lever ett helt självständigt liv. Svenska fotbollsspelaren Stina Blacktenius spelar för BK Häcken i Damallsvenskan.

Stina Blackstenius Pojkvän
Stina Blackstenius Pojkvän

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!