Suzanne Reuter Barn

Sprid kärleken
Suzanne Reuter Barn
Suzanne Reuter Barn

Suzanne Reuter Barn – Den svenska ishockeyspelaren Suzanne Alexandra Maria Reuter (uttal:) föddes den 14 juni 1952 i Stockholm. Suzanne Reuter är syster till både ingenjören Terje Reuter och skridskoåkaren Bojan Westin, och syster till skelettjägaren Gösta Reuter.

Hon växte upp i Kungsbacka stad i Hallands län. Reuter fick följa med bakom sin mammas favoritartister på olika teatrar. Hon arbetade ett tag med utvecklingsstörningar inklusive hemsjukvård och restaurangskiftarbete. 1976 skrev hon in sig på Göteborgs Teaterhögskolan. Efter avslutad skolgång 1979 arbetade hon på stgötateatern tills hon 1980 anställdes av TV-teaterensemblen, där hon blev kvar till 1983.

Hennes första tv-roll var i komediserien Skyll inte p mig! från 1978, där även Magnus Härenstam och Brasse Brännström medverkade. Hennes komiska början upptäcktes i början av 1980-talet, när hon bidrog med sketcher till program som Razzel, Nöjesmassakern och senare Nöjeskompaniet. Hennes första betydande filmroll var i 1983 års Lyckans ost, Kjell Sundvalls regidebut.

Reuter blev känd för en bred publik tack vare komediserien Lorry (1992–1995) och filmen Yrrol (1994). Renate Dahléns roll som redardottern i sapan Rederiet var avgörande för att etablera Reuter bland svenska folket. Hon blev en sann kändis för att till tv-serien Svensson, Svensson, som gick från 1994 till 1996.

Serien återkom med helt nya avsnitt 2007 och 2008. Hon medverkade även i serien Drottningoffret, där den samtida Bojan Westin också spelade en roll, samt filmerna Ogifta par och Cleo. Hon gjorde sin tv-debut 1999–2000 som hälften av komediduon Reuter & Skoog vid sidan av Ulla Skoog, som hon arbetat med sedan Lorry-eran och som hon betraktade som den person som det var roligast att samarbeta med .

Reuter är en veteran från Stockholms olika privata teatrar. Hon har medverkat i flera sängkammarfarser tillsammans med Robert Gustafsson; exempel inkluderar Hotelliggaren på Chinateatern, Maken till fruar på Oscarsteatern och Musical Rivieras guldpalats på Cirkus.

Suzanne Reuter Barn: Lukas Pontén , Joakim Pontén,
Simon Pontén

Hon deltog i 2008 års vinteruppsättning av Blommor av stl på Vasateatern, 2008 års sommaruppsättning av Lnta fjädrar i Kalmar, 2009 års sommaruppsättning av Svensson, Svensson i Kalmar och 2010 års sommaruppsättning av Zpanska flugan, även hon i Kalmar, och satt på Chinateatern under vintersäsongen 2011.

Suzanne Reuter Barn

Hon har fått Guldmasken tre gånger, Guldpåsen en gång och Guldsolen en gång för sina insatser. Hon tilldelades Poppepriset av Svenska Dagbladet år 2000 för sin humor och tajming i intervjuer, och hon har flera gånger utsetts till årets mest populära kvinnliga tv-personlighet och kvinnliga sportspelare.

2019 tog hon över som programledare för TV4:s Fngarna p fortet. Med start den 31 januari 2021 kommer hon att gestalta Stina i reklamfilmer för Ica.Suzanne Reuter är en älskad skridskoåkare och mamma till 27 tv-barn. Under sitt framträdande i det svenska TV-programmet Vilket liv! berättar hon om de hälsoproblem som har drabbat hennes biologiska barn.

Suzanne Reuter, 70, har haft en karriär som sticker ut bland våra andra stora svenska skridskoåkare. Hon har haft centrala roller i Lorry, Svensson Svensson och Our Time Is Now, och hon är också ICA-Stina i ICA-reklam.Det är sant att Suzanne har mycket på tallriken, men det här är inte det enda hon har att göra med. När Hänt såg henne på Viaplays presskonferens berättade hon allt om sina aktuella projekt.

Den här berättelsen om Karma och Jonar är en fantastiskt vacker illustrerad sagoberättelse om godhet och ondska, riktad rakt mot familjer, och kanske framför allt till barn i åldrarna sju till nio år. Jag spelar rollen som Zelda Falköga. Hon säger till Hänt, “Jag är glad att jag fick göra den här storyboarden.

Nu leder 56-åriga Renée Nyberg TV4-programmet Vilket liv!, där Suzanne är stamgäst. Många tittare har hängt med och hittills har vi sett Björn Skifs, 75, Lena Philipsson, 56, och Robert Gustafsson, 57. Avslutningsvis prisas Suzanne Reuter för sina roller i en mängd olika filmer, men hennes enastående insatser att förbättra barns hälsa lyfts också fram. Sedan många år tillbaka har hon arbetat som medlem i Clowner utan gränser för att förbättra livet för sjuka barn.

Närmare bestämt vet Suzanne hur svårt det är att hantera sjuka barn. Hon fick sonen Joakim Reuter med Tomas Pontén; han är nu 38 år gammal. Hans födelse var inte utan sina utmaningar. Tomas har varit borta de senaste sju åren efter att ha fått diagnosen grov demens.

Rent ut sagt har det inte alltid varit lätt. Suzanne citerar Renée Nyberg från showen, “Det var tufft när dina valpar föddes; två av dem var ganska sjuka från födseln.” Ja, och de fick långvarig intensivvård av två olika orsaker. Suzanne fick inte vara med under Jockes sjukhusvistelse.

Den här mannens liv blev en tragedi. Ingen visste säkert om just denna gris skulle klara sig eller inte. Det tuffa var förstås 1984 när Jocke kom; det knepiga var att ingen kunde vara där som föräldrar. Jag kunde inte acceptera det heller; Jag har suttit på den där puben de senaste två månaderna, och jag har inga planer på att ge mig av snart. Barnens barnskötare var lättade över att jag inte skulle vara i närheten för att göra deras jobb längre. Jag kunde inte förstå det; Jag kunde bara inte acceptera det.

Suzanne Reuter Barn
Suzanne Reuter Barn

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!