Sven Melanders Sjukdom

Sprid kärleken
Sven Melanders Sjukdom
Sven Melanders Sjukdom

Sven Melanders Sjukdom – Efter en lång kamp mot cancern gick den välkände journalisten, skådespelaren och programledaren Sven Melander bort den 31 mars 2022. Vi står i tacksamhetsskuld till Sven för allt du har gjort; du har inspirerat och berört så många människor.

Sven hade sin genombrottsroll som Berra i “Sällskapsresan” redan på 1980-talet, men han har även skrivit manus, varit programledare för “Nöjesmaskinen”, medverkat i “Tack för kaffet” och varit värd för “Melodifestivalen” 1994.

Sven har även arbetat som översättare och uppträtt i revy innan han utsågs till Årets Skne. Dessutom var han mottagare av “The Crystal”, ett tv-pris. “I huvudet på Sven Melander” var en Facebooksida där han diskuterade samhällets stora och små frågor.

Jag är hedrad över att vara ambassadör för Cancerfonden, en titel som jag har förtjänat med utmärkelse. När Sven utsågs till ambassadör sa han: ”Det är ett hedervärt uppdrag och jag kommer att sprida kunskap om sjukdomen och engagera människor i kampen mot cancer.

Under hela sin tid som sjukdomsambassadör har han visat ett starkt engagemang och personlig erfarenhet av sjukdomen.2018 fick Sven diagnosen en särskilt aggressiv form av lymfom, vilket krävde operation och cellgiftsbehandling.

Sven fick diagnosen matstrupscancer 2022. Han genomgick ytterligare en omgång cellgiftsbehandling och behandlades bekvämt i sitt eget hem.När Sven återdiagnosticerades med cancer i januari 2022 deltog han i Cancerfondens tv-kväll Tillsammans mot cancer och fortsatte att prata om sin sjukdom och vikten av cancerforskning.

Under denna svåra tid har din vänlighet och omtanke för honom såväl som för oss varit mycket uppskattad. När han närmade sig slutet höll pappas skratt och nyfikenhet på människor och världen honom frisk. På grund av den inverkan han hade på så många människors liv hoppas vi att han kommer att bli ihågkommen på detta sätt.

Vi saknar honom redan och längtar efter en privat begravning för honom”, det är en bra idé.Under de senaste åren har Sven Melander kämpat mot cancern. 2017 fick han diagnosen för första gången med tillståndet. Hans hälsa återställdes äntligen två år senare, men cancern hade återvänt i en ny form.

Som ordspråket säger, “förändring är den enda konstanta.” Sven Melander, dåvarande tränaren, rådde sina spelare att “bara fortsätta kämpa”. Aftonbladet och SVT är bland de publikationer där Sven Melander har arbetat som journalist.

I början av 1980-talet började han etablera sig som underhållare och en av hans tidigaste roller var “Sällskapsresan”, där han spelade den gemytlige fylleriet Berra.Han och Stina Lundberg Dabrowski har tidigare uppträtt som “Nöjesmaskinen”.

Förutom att vara värd för “Snacka om nyheter”, regissera och uppträda i musikaler, har han en lång rad prestationer. Som pingvin i “Masked singer” 2021 gjorde han ett av sina sista framträdanden. Jan-Olov Andersson, filmkritikern på Aftonbladet, beskriver Melander som en renässansman som gjort betydande insatser för filmhistorien.

Han var en underbar person i det avseendet, en oerhört duktig journalist, välutbildad som få och en varm och omtänksam individ. Han var fantastisk, och jag älskar honom.Då var Sven Melander 74 år.För andra gången i sitt liv kämpar den älskade skådespelaren och tv-personligheten Sven Melander mot cancern. Trots sjukdomen försöker han se på livets ljusa sida, vilket framgår av söndagens seger med hästen Use Face.

Sven Melanders Sjukdom

Men jag är inte min sjukdom.” Sven säger till Trav365 att han inte har tappat livslusten. Den här månaden delade Sven Melander, en av landets mest kända personligheter, en video på Facebook som beskriver hans kamp mot cancer. Det är inte första gången han slår sjukdomen, och han tänker göra det en gång till.

Sedan i våras har jag fått behandling, men kom nyligen fram med det. Jag ska inte berätta vilken typ av cancer jag har fått diagnosen, men som ambassadör för Cancerfonden måste jag vara ärlig om det.Som ett resultat, säger Sven till Trav365, har du ett ansvar att gå ut och inspirera andra i samma situation.

Tja, det finns en sak jag inte gillar med kändisar, och det är tanken att de borde skämmas över sig själva. “Jag har en sjukdom, men jag är inte min sjukdom,” är hur jag brukar avsluta mina berättelser när jag diskuterar detta ämne. Sven Melander, jag är fortfarande med dig.

Han kan vara det på söndag. När han körde tillbaka efter att ha besökt sin sambo i Blekinge stannade Sven till vid Mantorpstravet för att se Use Face vinna loppet, vilket han hört talas om i samband med söndagens tävling. Han rider samma sto som Danne Strhed, en före detta Wisex-sångare.

Fan vad bra hon var, din snobb! Kusken gjorde inget annat än att sitta och köra fordonet. Åh, vi var extatiska! Sven delar mer än gärna med sig av historien om hur Use Face kom att bli en del av hans portfölj.

Sven Melanders Sjukdom
Sven Melanders Sjukdom

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!