Takida Robert Pettersson

Sprid kärleken
Takida Robert Pettersson
Takida Robert Pettersson

Takida Robert Pettersson – Förutom att vara grundare av de svenska popbanden Takida och Stiftelsen är Karl Robert Pettersson (född 1 september 1978 i Gottsunda församling, Uppsala) också en välkänd soloartist. Nge är där Robert Pettersson tillbringade sina uppväxtår. Låten “My Own Worst Enemy”, framförd av Pettersson och Helena Josefsson, fungerar som filmens ledmotiv. Han är också medlem i bandet Stift Elsen, baserat på Ljungaverk.

Fränsta är en kommun i nge, där han är bosatt. Kan du beskriva hur det är att vara i en engagerad relation med någon som har en psykisk ohälsa? Robert, som sjunger med banden Takida och Stiftelsen, är gift med Susanne. Exakt hur känns det att vara i en engagerad relation med någon som har en psykisk störning? Robert, maken till Susanne, sjunger för banden Takida och Stiftelsen.

Ett liv av djup depression och intensiv dramatik ligger bakom prestationsytan. I Natalia hittade Mesut sin drömkvinna, men han var oförberedd på vad som väntade. Trovärdighet och objektivitet är grunden för vårt arbete. Inga politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga eller privata grupper har något inflytande på Sveriges Radio. Sångaren Robert Pettersson, från Takida och Stiftelsen, har gift sig med sångarkollegan Dea Norberg.

I onsdags höll de en fest i Deas pojkdomshem i Blekinge för att fira sin kärlek med familj och vänner. Hon säger till Nöjesbladet att det var en härlig tillställning fylld av genuin gårdsanda. Robert Pettersson och Dea Norberg strålar av äktenskaplig lycka. Deas pojkdomshem, Pagelsborgs gård i Järnavik i Blekinge, var i onsdags miljön för deras bröllop, där de utbytte löften om evig kärlek.

utbrister den extatiska bruden i ett mejl till Nöjesbladet. De var båda sammanförd av musiken. Både Robert Pettersson från Takida och Stiftelsen och Dea Norberg i kören är välkända i Sverige. Hon har deltagit i Eurovision Song Contest vid flera tillfällen och var medlem i Melodifestivalens huskör 2003-2006 och 2009.

Hon har sjungit med personer som Britta Bergström, Jeanette Olsson, Thérèse Löf Amberg och Jessica Marberger, och 2014 backade de alla upp Sanna Nielsen i Köpenhamn. Britta Bergström, nu sedd i “Allsng p Skansen”, anförtroddes en särskild plikt av bruden Charlotte Perrelli på sin bröllopsdag. “Som värdinna gjorde hon ett fantastiskt jobb.

Ett 70-tal släktingar och nära vänner var där för att fira det glada tillfället. Vi hade många vänner som kom under dagarna innan evenemanget för att hjälpa oss att göra oss i ordning, så det blev till ett flerdagarsfirande och ett stort minne “Dea Norberg sätter pennan på papper. Charlotte Perrelli, den regerande drottningen av schlager, var en av de 70 deltagarna, och hon la upp bilder från evenemanget på Instagram för att minnas det för alltid.

Takida Robert Pettersson

“Båda dessa. Hon lägger till orden “Kärlek är i luften!” på en bild av brudparet. Vi korsade vägar på vägen. Förra året träffade Robert Pettersson och Dea Norberg varandra. När Dea körde för stiftelsen på turné våren 2017, korsade de äntligen vägar. Under de kommande tre dagarna förblir de i sällskap med Roberts rockgrupp. Varje onsdag, Rättvik, och så vidare ”som hon uttrycker det i sitt skrivande.

Robert Pettersson, som nämner Dea Norberg, har varit i kontakt med Nöjesbladet. En gång planerad att ta med sin rockshow till Sverige i oktober, måste fansen nu vänta till nästa år för att se bandet uppträda live. Istället för januari har konsertdatumen med Hardcore Superstar, Royal Republic och Nicke Borg från Backyard Babies flyttats till februari.

Arrangörerna har dock meddelat att rnsköldsvikskonserten har skjutits upp och istället kommer att äga rum i Sundsvall. Nya speltider är följande: Tid i Linköping: 3/2, Karlstad: 4/2, Kalmar: 10/2, Helsingborg: 11/2, Sundsvall: 17, och Sandviken: 18/2. Gå in i din favoritartisters lugna värld, som du nu kan lyssna på när som helst tack vare internet. Nu är det enklare än någonsin att hitta och följa dina nya favoritband, skivbolag och musiker.

Anser du Robert Pettersson som en favoritartist? Wynk har nu Robert Petterssons hela diskografi, inklusive hans låtar, biografi och album. Lyssna på den senaste musiken i perfekt harmoni genom att stämma in på Robert Petterssons CD. Ladda ner Robert Pettersson-låtar i MP3-format från Wynk Music-spellistan och lyssna på dem när som helst, var som helst.

Varje dag finns det fler låtar att lägga till i din favoritlista från Robert Pettersson. I pressmeddelandet står det att Takida arenaturné som ursprungligen var planerad till hösten har skjutits upp till februari nästa år. Anledningen feller så är det att sångaren och frontmannen Robert Pettersson har varit sjuk ett tag, vilket gör det omöjligt att åka på turné just nu.

Den 3 februari drar istället Hammer Bell Tour igång på Saab Arena i Linköping. Den kommande turnén kommer att spelas på sex olika arenor över hela Sverige. Hardcore Superstar, Royal Republic och Nicke Borg kommer att uppträda som öppningsakter på alla kvällar (Backyard Babies). Platsen som anges på dina biljetter är där de kommer att vara giltiga. Sundsvall blir dock nu värd för konserten -vik. I ett nyhetsmeddelande står det att -vik-biljetter accepteras i Sundsvall.

Takidas genombrott kom med släppet av deras debutalbum, Make You Breath, 2006. De släppte hitskivan Curly Sue året därpå. Låten tillbringade tio veckor i toppen av Tracklistan och 54 veckor i toppen av Svensktoppen. Bandet nominerades till en Grammis i kategorin “Årets rock” 2019 och firade sitt 20-årsjubileum med en turné i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Takida grundades 1999 och Robert började uppträda solo 2011. Han startade stiftelsen 2012 med få svenska låtar. Både sångkarriären och de hyllade bandens albumsläpp och omfattande turnéer har följt varandra med stor entusiasm. När detta skrivs i april 2019 är Robert mitt uppe i en av de mest hektiska perioderna i sin karriär, med släppet av två Takida-singlar, en Stiftelsen-singel och ett Takida-album alla planerade för de kommande månaderna.

Takida Robert Pettersson
Takida Robert Pettersson

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!