Talulah Sällström

Sprid kärleken
Talulah Sällström
Talulah Sällström

Talulah Sällström – En deprimerad Johanna Sällström sökte akut hjälp på Malmös Lasarettet den 12 november. Efter att ha tagit sitt liv upptäcktes hon död i sin lägenhet den 13 februari 2007. Hon ligger till åminnelse på Katarina domkyrkogård.

Johanna Sällström, en svensk ishockeyspelare, upptäcktes död i sin lägenhet i Malmö den 14 februari. Hon hade påbörjat sitt självmordsförsök kvällen innan; hon var bara 32.När Johanna Sällströms depression blev outhärdlig den 12 november 2006 sökte hon hjälp på Malmös Lasarettet. Den 13 februari 2007 tog hon sitt eget liv och hittades död i sin lägenhet.

Trots att hon bara var 32 år gammal påbörjade hon sitt självmordsförsök kvällen innan. Roy Sällström, Johannas pappa, tillbringade terminen i Spanien när han fick det förödande beskedet att hans enda barn tagit sitt liv. Roy blev 55 år gammal. Familj.

Som Björn Geddas styvdotter var Johanna Sällström styvdotter. Hon var ovanlig och övergav ett barn, Talulah Sällström (2002–2014). Tidigare filmer Linda Wallanders motspelare Johanna Sällström hittades död i sitt hem 2007. Hennes karaktär är frånvarande i de senaste filmerna. Hon nämns inte längre; hon är inte längre en del av historien. Hon dyker upp i bakgrunden på några bilder, även om hon inte nämns vid namn.

“In a different dimension” Urnan jordfästes första dg 3 december I en minneslund I Stockholm. Det har gjorts totalt fem långfilmer och fyra tv-miniserier med Lassgrd som Wallander från och med maj 2010. Bland annat producerar Sveriges Television flera filmer och tv-program.

Både Kurt och hans fru Linda återvänder i den fjärde delen av Wallander-filmserien.Behöver du hitta länkar till Talulah Sallström? Använd bara de officiella länkarna vi har tillhandahållit nedan.Du kan vara säker på att vi kommer att tillhandahålla den mest uppdaterade officiella länken till Talulah Sallström om du skulle behöva ett besök.

Johanna Maria Ellinor Berglund-Sällström var en svensk skådespelerska som spelade Linda Wallander i tv-serien Wallander och dog den 13 februari 2007. Innan hon gick bort 2007 hade hon redan haft en framgångsrik karriär som skådespelare på över 15 år.

Sällström kommer ursprungligen från Stockholm och flyttade till Lund för att vidareutbilda sig. Det beror på att hon var Björn Geddas styvdotter. Vid späd ålder av 15 år gjorde Sällström sin scendebut i Hudiksvalls uppsättning av En midsommarnattsdröm. Hennes roll som Victoria Bärnsten, tonåring i den svenska såpoperan Tre kronor, fick henne att bli berömmelse på 1990-talet.

Därefter gjorde hon många film- och scenframträdanden, och vann så småningom ett Guldbagge-pris för bästa kvinnliga huvudroll för sitt arbete i filmen Under ytan från 1997. Senare samma år tog hon semester från inspelningen och flyttade till Köpenhamn, där hon jobbade på ett café sedan hon blev överväldigad av sin nyvunna berömmelse.

Skådespelerskan Sällström flyttade tillbaka till Sverige år 2000. Efter att ha spelat kriminalpolis Linda Wallander i första säsongen av den svenska tv-serien Wallander 2005, fick hon äntligen uppleva framgångarna hon tidigare bara drömt om. Sällströms sista föreställning var i en avbruten körning av Måsen av Anton Tjechov på Ystadsteatern.

Efter att ha gift sig med Albin Sällström 2000 och fått sin dotter Talulah året därpå ansökte Sällström och hennes man om skilsmässa 2002. När de var på semester i Thailand i december 2004, drabbades Sällström och Talulah av den förödande tsunamin.

Talulah Sällström

Den 13 februari 2007 upptäcktes Sällström död i sitt hem i Malmö.Hon hade precis avslutat sin terapi för depression på en psykiatrisk klinik och släpptes.Upplevelsen hon hade i Thailand tjänade bara till att fördjupa den depression hon hade kämpat med hela sitt liv. Jag har alltid föreställt mig att jag skulle vara död vid 30 års ålder, sa hon till Toves redaktör i en intervju 2006.

Henning Mankell var för upprörd över sina känslor av förlust och ansvar för hennes död för att slutföra de två sista böckerna i den planerade Linda Wallander-trilogin. Enligt den andra Wallander-tv-serien gjord i Sverige har hans dotter gått vidare till andra sysselsättningar. Gjorde sin Broadwaydebut i titelrollen i “En midsommarnattsdröm” av William Shakespeare när hon var bara 15 år gammal….

2004, när jag var på semester i Thailand, överlevde jag en jordbävning i Indiska oceanen (26 december 2004). Det lämnade permanenta sår på hennes psyke…. Mindre än ett år efter födelsen av deras dotter Talulah skilde sig Johanna och Talulahs pappa Albin… Namnet “Talulah” för hennes barn kom från karaktären i filmen Bugsy Malone (1976)…

Talulah Sällström, parets enda barn, tog livet av sig en vecka innan hon fyllde 13 — sju år efter att hennes mamma gjort detsamma.Mina tankar har gått till hennes bedårande bebis, som hon omhuldade mer än något annat.Tidigt den 13 februari 2007 upptäcktes Sällström död i sin lägenhet i Malmö.

Efter att ha fått behandling för sin depression på en psykiatrisk mottagning hade hon precis släppts. Det spekuleras att tsunamin 2004 spelade en roll i hennes beslut att avsluta sitt eget liv. Eftersom Henning Mankells sorg och skam över hennes död hindrade honom från att avsluta de två sista böckerna i den planerade Linda Wallander-trilogin, avbröts serien.

Hennes livslånga kamp med depression kulminerade i en tragisk, plötslig kollaps av mental hälsa orsakad av tsunamin 2004… “Jag har alltid antagit att jag skulle vara död vid en.

Talulah Sällström
Talulah Sällström

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!