Olle Jönsson Lasse Stefanz Sjukdom

Sprid kärleken
Olle Jönsson Lasse Stefanz Sjukdom
Olle Jönsson Lasse Stefanz Sjukdom

Olle Jönsson Lasse Stefanz Sjukdom – Efter 55 år med Lasse Stefanz säger Olle Jönsson att hans karriär inte kunde ha varit bättre.Å andra sidan är hälsa en säker sak. Förglömlig diabetes är något jag tänker på varje dag, säger han.

Olle Jönsson, 66, har turnerat med dansbandet Lasse Stefanz i mer än ett halvt decennium. Den rutinerade sångaren uppträder i kväll i premiären av “Så mycket bättre”.Där beskriver han den skrämmande sjukdomen Familjär tremor.

Smärtan i händerna och huvudet, säger han, var utgångspunkten. Det fick honom att tro att han hade Parkinsons sjukdom. Många började prata om hur mycket han drack och hur full han var, säger han i programmet. Även om det inte hade kunnat avslutas utan att först ha genomgått en utredning.

Då sa de: “Du har det inte. Min mormor sa till mig: “Du har något som heter familjär tremor”, vilket är en mycket allvarlig sjukdom. Han berättar också om de andra sjukdomarna som har präglat honom och hur avgörande hans egen inre mod har hjälpt honom att övervinna dem.

En person måste ändra sitt sätt. – Man for resa sig. Man får inte sysslolös sitta och idissla om sitt eget värde, säger han. Jag brukade fantisera om att göra en skiva när jag var runt 15 eller 16. Nu har jag varit på tv, sålt guldskivor, varit med i allsångerna på Skansen och Melodifestivalen och släppt albumet Så mycket bättre. När man sätter ihop det hela kan man inte passa någon annan än en kvinna, sa han till Aftonbladet.

Jag lät faktiskt min fru se det först. Om hon tyckte att det var bra skulle jag kanske titta förbi. Jag blir riktigt orolig över det hela. Men hon tyckte det var väldigt bra och mer än tråkigt. Och jag är väldigt stolt över min tro. Framtiden ser ljus ut med en planerad konsertturné, så jag tar med min flickvän.

Olle Jönsson Lasse Stefanz Sjukdom

Även om jag vet att det kommer att bli svårt måste jag göra det. Mitt ansikte blir tomt som en clowns när jag kliver upp på scenen. Ingen annan kan säga något annat än “det här kan jag”, och det vet jag. Långa resor och sena nätter är bara två exempel på de många arbetskrävande aktiviteter som är utbredda just nu. Hur som helst är tiden på scen och interaktionen med publiken fortfarande fantastisk.

Det finns ett sätt att uttrycka det: tre. Bra vin ger bra vatten. För tredje gången har jag blivit smittad av en salmonellastam som envist vägrar lämna min kropp. De förstår inte varför jag gör det. Jag fick diagnosen diabetes och upplevde en hjärtattack sedan dess. Listan är nästan komplett nu.

Precis, jag lider av det som kallas “Familjär-tremor”. Nu mår jag riktigt bra. Jag fick tabletter med betablockerare men jag mådde inte bra när jag tog dem. Jag får skaka, det gör inte ont. Det enda jag tänker på varje dag är detta fruktansvärda diabetesfall som jag måste ta itu med.

Inget sött, och jag älskar Fanta äppeljuice. Det är en av mina favoriter. Det är inte riktigt så bra, så jag får hålla mig runt Ramlösa och Loka. Även om man i slutändan måste fatta sitt eget beslut i det avseendet.

Oj, jag tycker det är ganska stort att prata om. Ändå kan jag betala mina räkningar, trots att jag kör en stor bil som drivs av en V8-motor och bor i ett land med dubbelt så hög elavgift. Rolighetsfaktorn är låg just nu. Jag kan fortfarande sätta tre poäng på tavlan. Olle Jönsson är medvetslös, vilket har lett till missförstånd om hans hälsa.

Lasse Stefanz-stjärnan väljer nu att berätta historien om sin egen hälsoundersökning som gav honom svaret på sin fråga.Olle Jönsson har varit en del av den legendariska svenska dansgruppen Lasse Stefanz i 55 år.Det är säsongspremiär av “S mycket bättre” i TV4 på torsdagar.Där får Olle Jönsson bland annat frågan om han trumfar än idag; han förklarar att han var tvungen att ge upp det av hälsoskäl.

Nej, jag kan inte göra det eftersom jag utvecklade karpaltunnelsyndrom (eller något liknande). Jag knackar som en stock och känner det i fingrarna. Även om proceduren var relativt enkel på egen hand, drabbades jag av en hjärtattack medan den utfördes. Jag fick alternativet att antingen stänga av musiken helt eller sluta spela trummor.Jag började sjunga istället vid det laget, säger Olle Jönsson i programmet.

Samtidigt bestämmer han sig för att lägga ett kort på bordet om en fråga som har lett till många ogrundade rykten om hans hälsa under året.Lasse Stefanz-stjärnan tar själv upp detaljer om sin hälsa – och som han vill förklara för tv-tittarna då många tycks har missuppfattat det hela under åren.

Olle Jönsson lider av täta strömavbrott och hävdar att detta felaktigt hänförs till alkoholkonsumtion. Vilket kan förklaras med att om du tittar på mina händer och mitt huvud samtidigt så kommer du att märka att båda är lätt skadade. Därför gick jag till en falsk Parkinson-avdelning och gjorde en undersökning.

Olle Jönsson Lasse Stefanz Sjukdom
Olle Jönsson Lasse Stefanz Sjukdom

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!