Tan By Klara Pojkvän

Sprid kärleken
Tan By Klara Pojkvän
Tan By Klara Pojkvän

Tan By Klara Pojkvän – Fans av Klara “Tanby” Elvgrens vloggar är på jakt efter information om hennes nya älskare. Efter massagen i Tulum sa Klara Elvgren: “Vad hände exakt? Är Hanna Friberg med Klara Elvgren i Tulum? Det minsta man kan säga är att de är fantastiska. Som två nyputsade och brända persikor har tjejerna ihärdigt uppdaterat sina sociala medier med foton, videor och livesändningar där de uttrycker hur mycket de trivs.

Egenvård, träning, tid i solen och badet, läsa, god mat och utforska nya platser är bara några av de dagliga aktiviteterna som upptar mina dagar. De har börjat ge sig själva massage som en form av egenvård. Ändå inträffade en ovanlig händelse under hela massagen. I sin senaste video tar Klara upp dessa farhågor. Klara avslöjar nu i vloggen att hennes senaste massage “pirrade lite extra”.

Det betyder precis vad det låter som det gör. Massören verkar ha hittat min g-punkt. Jag kanske har ägglossning, vilket skulle förklara varför den minsta kontakten gör mig hungrig. Men det är uppenbart att något händer. “När hon trycker ner ryggen mot min rumpa medan jag ligger på mage får jag den här känslan som ba, nemen nu, nu ska det hända saker”, säger Klara.

Det måste vara så svårt för henne att bara stå där och säga ok, tänker hon för sig själv. Med andra ord, boka en massage i förväg om du planerar att stanna i Tulum. Under mitten av en livesändning försökte de bjuda Hanna och Klara på cannabis. Den senaste veckan inträffade också en anmärkningsvärd incident. Damerna gjorde en livesändning från en bar i onsdags, där de dansade och drack.

En mystisk främling försöker komma i kontakt med Hanna mitt under inspelningen. Hon går fram till honom och undersöker arten av hans nyfikenhet. Mannen frågade: “Vill du köpa lite gräs?” Det är ett artigt nej från Hanna och Klara, och båda skrattar gott åt skämtet. På liknande sätt var det tydligt att deras fanskara var i sömmar tack vare kommentarerna som fortsatte att strömma in.

Jag kan inte fatta att han försökte sälja oss en pott, den mannen var rolig. Hanna skrattade om hur rädd hon var. Fansen skämtade om det eftersom de ansåg att Hannas reaktion var så komisk. Det går rykten om att medan Klara Elvgren nyligen var borta och spelade in showen “FBOY Island”, blev hon kär i en av de tävlande.

För ungefär ett halvår sedan avslöjades det att HBO Max hade spelat in en ny dokusåpa med namnet “FBOY Island”. I showen reser tre kvinnor till en tropisk ö med ett gäng män. Det finns hälften “bra herrar” som letar efter ett seriöst förhållande, och hälften “fboys” som bara vill ha kul. De bryr sig lite om varandra och mycket mer om prispengarna.

Kvinnorna på showen kommer att behöva dejta en mängd olika män under tävlingens gång. De måste avgöra vem bland männen som är “anständiga” och vilka av dem som är “fboys”. 24 har tidigare rapporterat att idén väckt uppståndelse i stugorna och eldstorm på sociala medier. Moa Lindgren, deltagare i “The Paradise Hotel”, var bland dem som svarade.

Jag hade hoppats att våldet mot kvinnor i tv så småningom skulle upphöra.Programledaren Klara Elvgren varnade inte tittarna för att innehållet skulle vara besvärligt, även om hon verkar genuint entusiastisk över den nya produktionen. Många människor är dock omedvetna om att Klara påstås ha hittat kärleken när hon gjorde albumet, med föremålet för hennes tillgivenhet som påstods vara en av de andra deltagarna.

Tan By Klara Pojkvän

Framför allt har Klara Elvgren tagit en like till honom. Jhon Arboleda, en spelare i spelet, är den lyckliga. Exonphbarb, som verkade ha en underbar relation med Klara, avslöjade detta på vanligt vis. Jhon, en 25-årig personlig tränare, är en certifierad träningsinstruktör. Hans TikTok-följare på 75 000 är också ganska stort. Följare till Klara “Tanbyklara” Elvgren har länge undrat: Vem är “Tanbyklaras” pojkvän, med tanke på att hon ofta hänvisar till att umgås med sin “dejt”.

Sedan en tid tillbaka har folk undrat vem den mystiska partnern till influencern Klara lvgren kan vara. De har gått på dejter och delat personlig information om sitt sexliv tillsammans, men hon är ovillig att avslöja hans identitet på sina sociala medier. Fansen är upprörda och vill veta vem Klara Elvgren ser. Även om han har en bra relation med sina fans, förbjuder Klara honom att använda Instagram eller YouTube, till deras nyfikenhet.

Även om några av hans anhängare har hävdat i brev att de har listat ut vem han är. En Tanbyklaras” Youtube-kommentator frågar: “Varför kallar du honom för en dejt?” “Oh? Nu är han ett känt namn, konstaterar en annan. Klara frekvently lägger upp videor på YouTube där hon och hennes pojkvän ses chatta och umgås, men han visas aldrig vara hennes pojkvän.

Vem exakt dejtar Klara Tanbyklara” Elvgren? Influenserns nya följeslagare har spekulerats mycket om att vara mannen bakom Instagramkontot “exonphbarb”, som Nyheter24 bevakade. Lustigt nog har Jhon Arboleda, som är med i Viaplays “Fboy Island”, plockats ut som “Tanbyklaras” nya kille. En show där programledare är ingen mindre än Klara Elvgren.

Tan By Klara Pojkvän
Tan By Klara Pojkvän

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!