Therese Lindgren Mamma

Sprid kärleken
Therese Lindgren Mamma
Therese Lindgren Mamma

Therese Lindgren Mamma – När det kommer till att forma Sveriges kultur är Therese Lindgren en stor aktör. Hon är förlovad och har ett särskilt utrymme i sin lägenhet för ett barn, men hon har ingen lust att bilda familj just nu. Under våren följer SVT Edit henne när hon lär sig mer om barnlöshet, interagerar med andra människor i sin situation och i slutändan gör ett avgörande val som kommer att påverka resten av hennes liv.

För flera år sedan meddelade Therése Lindgren på sina sociala medieplattformar att hon och hennes fästman Anders inte hade för avsikt att skaffa barn. Detta väckte en het debatt på nätet.

Många känner sig förrådda för att de tror att jag berövar Anders ett barn. Någon ska ha stämplat mig som egocentrisk. Therese Lindgren hävdar, “Jag känner att hela mitt syfte i livet är att få fler barn.”Therése Lindgren inser tidigt i sin forskning att hon saknar förebilder som inte har barn, väljer att inte skaffa barn eller ovilligt är barnlösa.

Jag har gjort många aborter och blev ganska glad över det eftersom jag har vetat så länge, innerst inne i min själ, att barn inte är något för mig, säger Kayo Shekoni i avsnittet.Där finns också psykoterapeuten Liria Ortiz, galleristen Marina Schiptjenko, kartläsaren Tina Thörner, och konstnären och djurrättsaktivisten Lili Päivärinta. Ansvarig för produktionen: Veronica Lilja.

Mamma Therese Lindgren / Therese Lindgren är den obestridda drottningen av svensk YouTube-kultur. Therese har samlat på sig över en miljon följare på YouTube och Instagram, vilket gör henne till den första svensktalande YouTubern att nå den milstolpen. Nu 35 år gammal har hon och hennes pojkvän precis flyttat in i en helt ny lägenhet.

Det fanns ett separat våningshus för barnen för ungdomarna. Efter att ha gjort om exteriören började hon använda den som förvaringsskåp. varför. Det var absolut ingen där. Det är allmänt känt att många miljonärsbloggare inte är intresserade av att bilda familjer. Hon har diskuterat sina gåvoplaner med sin pojkvän under flera år.

Anders är inte intresserad av att bilda familj, och han har inga problem med att svara på frågor om sin sexualitet eller höra kritik från sina hängivna följare. I hennes SVT-program, “Slippa bli mamma”, diskuterar hon sin föränderliga syn på barnlöshet och där hon intervjuar en lång rad kända svenska kvinnor som har tagit det modiga beslutet att lämna den traditionella moderskapsrollen.

Du vill göra en exklusiv intervju med oss ​​på Mamma, vars primära målgrupp är mammor, innan programmet sänds, men vi vet inte varför. Funderingar, särskilt från mammor, i denna fråga.Jag pratade med ett stort antal kvinnor i vårt samhälle för ett SVT-program, däribland både mammor och de som har valt att avstå från att skaffa barn.

Therese Lindgren Mamma

Therese bekräftar att jag i sina mest fascinerande samtal med mammor föreställde mig att de berättade saker som “Ladugården är det bästa som finns” och “Klart att du ska skaffa barn, du skulle ha varit en s fantastisk mama.”

Uppenbarligen hörde jag det, men jag fick också ett svar som jag inte förväntade mig: kvinnor som sa saker som “Jag var inte säker på att jag skulle få barn alls” och “Jag var inte säker på att jag var gravid alls.” Ingen jag känner skulle någonsin medvetet fördunkla henne.

Hellre inte skaffa barn men Finns det en skeptikers motargument till ditt mot att skaffa barn? Jag har tänkt mycket på det, och om jag ska vara ärlig kan jag inte komma på någon bra anledning till varför jag inte skulle göra det. Anledningen är att jag helt enkelt inte vill göra något med det. Therese uttrycker det rakt på sak: “Jag har aldrig haft en önskan om barn.” Jag tror att du kommer att kunna

Låt det räcka med att säga att du aldrig har oroat dig eller önskat dig barn. Vad är din första reaktion när du träffar en bebis för första gången.Jag känner mig inte överdrivet utmattad av lättja, och jag har alltid undrat om det är onormalt. Ingen ser upp till mig.

Varför tycker du att det är viktigt att vi har det här samtalet? Är det din åsikt att målet är att främja övergripande förståelse och göra sig av med missuppfattningar? Jag, för en, har känt mig malplacerad och ensam ända sedan jag tog beslutet att inte bilda min egen familj. Jag känner ingen som har tagit det mogna beslutet att sluta skaffa barn, därför har jag ingen att se upp till åt det hållet. Ja, det trodde jag.

Du har varit en pionjär inom området mental hälsa och en inspiration för män överallt. Tror du att du kan hjälpa andra som är osäkra på att bilda familj och som kan känna att de är ensamma om sina känslor? Jag ser några paralleller mellan de två begreppen att känna att man tillhör en grupp och att vara befriad från isolering.

beslutet att avstå från att skaffa barn. Det faktum att vi existerar och är nöjda är ytterligare ett bevis på detta. Vi är nöjda och lättade även om vi inte har fler djur att välja på.Genom att respektera seriens bakgrundshistoria, skaparna av konceptet och utmaningarna med att föra showen till bioduken. Jag antar att SVT tog ledningen eftersom de uppenbarligen lyssnade på mig.

Vi filmade under sommaren, och det var väldigt olikt något annat jag någonsin har upplevt. Så mycket mer än jag hade svårt att linda huvudet runt konceptet. Att träffa så många attraktiva kvinnor hade en deprimerande effekt på mig. Förklara i detalj hur ditt samtal med dem gynnade dig. Lyssna på min intuition, sa damerna till mig. Det är ingen överraskning att många saker gör mig orolig eftersom jag tenderar att vara en orolig person.

Therese Lindgren Mamma
Therese Lindgren Mamma

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!