Thomas Di Leva Familj

Sprid kärleken
Thomas Di Leva Familj
Thomas Di Leva Familj

Thomas Di Leva Familj – Som Thomas Di Leva eller helt enkelt Di Leva är Thomas Magnusson (född 23 oktober 1963) en svensk sångare och låtskrivare. Sven Thomas Magnusson föddes i Gävle 1963 och växte upp i Gävleborgs län.

För honom fungerade Leonardo da Vinci och Charlie Chaplin som stora inspirationskällor för namnbytet från Magnusson till Di Leva när han var 14 år gammal. Med The Pillisnorks släppte han sin första EP, 4 Visitors, den 1 januari 1980.

Di Leva fortsatte med att bilda Modern Art, som han senare döpte om till Modaern Art. Hösten 1981 skrev Di Leva på ett solokontrakt med Adventure, ett nybildat skivbolag. Marginal Cirkus, Di Levas debutalbum, släpptes året därpå.

Med släppet av P ett fat blev Di Leva ett känt namn i Sverige efter att Billy Bolero flyttade bandet från Stranded till Papa Records.Jag vill skapa fantastisk konst för en bred publik genom att göra enkel musik”, sa Di Leva. Som ett resultat av låten “Kom till mig” gjorde Di Leva sin första hit och kom in på Trackslistan-listan 1985, med stråkar från Fläskkvartetten och Raj Montana Band. Pussel, hans tredje album, släpptes året därpå.

Di Levas genombrottsalbum var Vem ska jag tro p, som släpptes hösten 1987. Andra producenten Kaj Erixon arbetade med projektet i Roslags Street-källaren på Mistlurs Records. Det finns en ny tonstämning och nya ljudeffekter på albumets första spår, “I morgon”, framförd av Johan Vävare med hjälp av oscillator- och klaviaturljud.

Aftonbladets omröstning av det årliga Rockbjörnenpriset för ‘Bästa svenska album’ placerade albumet på andra plats i Slitz-nomineringarna för årets bästa album. Melodifestivalen 2012 var hans första försök till en stor musiktävling, och han sjöng “Ge aldrig upp”.

Thomas Di Leva, 56, är en singer-songwriter och författare vars unika musikstil och sätt att vara har gjort honom till ett känt namn i Sveriges musikscen. Med albumet P a fat blev han känd över hela landet och med singeln Vem ska jag tro p?, som skrevs som svar på statsminister Olof Palmes död, fick han åtskilliga utmärkelser, bland annat titeln som bäste Årets album, enligt Slitz.

När han var 14 år lämnade han Magnusson och gick till Di Leva, vilket delvis var inspirerat av hans kärlek till italienska flicknamn Lena. Det är ett namn han har gett sina barn nu när de är äldre.Sofie Oscarsson, 37, är Di Levas 20-åriga flickvän. När Paret gav sig själv till en sjö i skogen skrev Sngaren om deras födelsedag på sin officiella Facebook-sida:

För att hedra Indiens Janmashtami-semester, den 28 augusti 2013, presenterade jag Sofie och mig själv ett foto på oss på vår favoritplats i parken. Mitt i natten kom solen fram och vattnet glödde när ditt hjärta började slå i en malplacerad kärlek.”

“Jag och Sofie skulle vilja dela glädjen över en fantastisk händelse i våra liv med var och en annat.” Om allt går enligt planerna får vi barn till sommaren!Det kommer att bli okej, och vi är hoppfulla”, skrev han inför Telos födsel.

Det här Instagram-innehållet visas inte just nu. (E01) Detta var dock inte Thomas Di Levas första gång som pappa. Som ett resultat av hans tidigare förhållande med Katarina Di Levas styvdotter har han sonen Cosmo, 19 år. Tidigare har han pratat om sin sons förhållande till sin far.

Thomas Di Leva Familj

Cosmo är inget jag ägnar mycket uppmärksamhet åt. Jag vet precis hur jag var som arton och hur ofta jag hördes, så han gick och skrattade. Cosmo kan höras på Katarinas Instagram, men man kan höra det med sina egna öron.

Sedan hans död i februari i år har den äldsta sonen, nu 19 år gammal, gått ut gymnasiet och gått vidare till college. Mamma Katarina skrev ett brev till sin son om vikten av familj i samband med nyheten att Cosmo hade slutat skolan.

“Cosmo, hur hittade du hit? En enorm värld av kunskap, visdom, insikt, inspiration, idéer och visioner baserade på ingenting annat än vår egen fantasi. Jag har alltid undrat var den lilla baren är, och han har en mycket liten hand i min.

Under tiden såg Hans muka hr ut som om den hörde hemma på omslaget till en domedagsbok, när han sov nära, nära mig. Den hastighet med vilken hon lär sig själv, den hastighet med vilken hon skapar ett original tänkte, skärpan i hennes ord fascinerar mig.Hon fortsätter att skriva om sina framtidsplaner nu när han har anlänt till Mötes.

När du går in i denna komplexa värld kommer din familj och dina system att möta en väg av transformation. Även om det här kommer att bli en intensiv och utmattande resa vet jag att du har den medfödda intelligensen att lära dig känna det, använda kontraster och producera nya berättelser som reser till andra sidor och perspektiv. Jag håller utkik efter dig. För mammans skull, min kärlek, skriver hon.

Thomas Di Leva Familj
Thomas Di Leva Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!