Tina Mehrafzoon Familj

Sprid kärleken
Tina Mehrafzoon Familj
Tina Mehrafzoon Familj

Tina Mehrafzoon Familj – Den svenska musikkritikern Tina Mehrafzoon föddes den 2 september 1990 i Uppsala. Mehrafzoon gick på Lule tekniska universitet och hade journalistik som huvudämne. Hon har tidigare arbetat på SVT:s musiktidning PSL, som ungdomsreporter på Upsala Nya Tidning, och som researcher på Uppdrag Granskning.

Sedan januari 2013 har Mehrafzoon ansvarat för musikprogrammeringen på Sveriges P3 radiostation.Tina Mehrafzoon, musikskribent, har haft diabetes typ 1 sedan hon var fem år gammal. Hon kände sig utmattad under sin tolvringstid och hon dog tre dagar efter att hon kommit hem från en jaktresa.

Hans mamma började få konstiga telefonsamtal och bokade så småningom en tid på vårdcentralen, där hon och hennes man meddelade att deras dotter Tina hade typ 1-diabetes.

2015 ledde hon P3 Guld-galan tillsammans med Kodjo Akolor och 2016 och 2017 ledde hon galanen på egen hand.Tina Mehrafzoon deltog i säsongen 2015 av det svenska futsalprogrammet P’ sp’ret I lag vid sidan av Aino Trosell.Tina Mehrafzoon leder P3 Guld för femte gången i januari. Det är femte gången hon frivilligt deltar i ett försök att öka sin fysiska styrka.

Fixeringen vid vad jag ska tycka om mig själv. Från alla andra. Det här är verkligen läskigt! Det stör mig på flera sätt. Mitt fysiska utseende och inre tankar ska inte tas med i beräkningen vid denna tidpunkt. För den andra handlar det inte alls om mig. Allt handlar om att belöna dem som har åstadkommit något anmärkningsvärt genom sina musikaliska ansträngningar. Det blir en käftsmäll för mig och de artister jag beundrar. Det är absolut nödvändigt att jag kan få en stor svart t-shirt som inte drar till sig uppmärksamhet på något sätt.

Tina Mehrafzoon Familj

Ja, i och för sig själv. Det var väldigt roligt. Tyvärr gör detta mig frustrerad eftersom ingen designer är intresserad av att ta mig an eftersom de helt enkelt inte kan arbeta med min kropp. Tinas första klädpassning någonsin med en stylist var för P3 Guld 2014.

Det var kusligt tyst och framkallade hjärtklappning. Sen gick jag hem och gick och la mig. Det var ett enormt åtagande att stå och klä av sig och avslöjas av massorna av åskådare. Jag insåg inte att det fungerade så. Naturligtvis kommer alla att behöva anstränga sig. Om du bär storlek 38 har du dock tillgång till en veritabel regnbåge av färger, mönster och silhuetter i form av greige tröjor.

Det finns en gräns för vad en människa kan hantera; fråga vilken 48-åring som helst, eller vilket fandom jag nu råkar hamna under. Det blir snart en tältformad plagg eller en stel, föråldrad. Kläder är inte gjorda för att synas i; snarare är den gjord för att gömmas undan.

Inte ens nu, när en viss kroppspositivitet har spridit sig över internet och sociala medier och företag försöker tjäna pengar på trenden, är de framgångsrika.Hon pratar om hur amerikanskt det låter, vilket är trevligt, men det ändrar inte det faktum att Tina som barn brukade titta i massor på tv och önska att hon en dag kunde vara med. Men i hennes värld var det inte ett alternativ att vara galanens ledare.

Ingen där såg riktigt ut som jag. Och det är en av anledningarna till att jag vill vara där just nu. Det var främmande för mig; detta låter också väldigt amerikanskt; Ändå var möjligheten att fungera som den modell jag behövde en stor välsignelse.

Många personer kommenterade Tinas kropp efter hennes underklädesshow och hennes första formella evenemang. Då sprang jag runt fem kg lättare än jag är nu. Dessutom svor jag åt dem. Jag frågade varför det var mitt utseende de kommenterade och inte min prestation. Och de erkände till slut för sig själva att det var dumt.


Nu när jag är vuxen ger det mig fostrets pansarrustning att prova kläder.Jag berättar hela tiden och skrattar hysteriskt. När jag ser ett tecken på att något kommer att bli utmanande kommer jag bara ut och säger att jag inte gillar det. Då vill jag inte prova ens.

Vilka strategier använder du för att övervinna fysiskt tjat.Jag har lärt mig mycket av att följa fitnessmodeller på Instagram; i själva verket har det varit till stor hjälp för mig. På ibland tränar jag.Den ursprungliga motivationen var att uppnå tajta-liknande status.

Men ju mer jag tränade, desto mer insåg jag att ångesten som hade hållit mig tillbaka hade försvunnit. Jag brukade aldrig titta i spegeln innan jag la mig. Jag kunde tvinga mig själv att se mitt ansikte i spegeln eftersom jag tror på att tvätta håret men inte min kropp.

Min träning hjälpte mig att komma ur det snåret. Det hjälper mig att känna mig fysiskt stark och frisk som ett resultat. När jag dyker upp till gymmet är det ingen som tror att jag lyfter 95 kilo. När jag går ut ser folk på mig på ett annat sätt, och jag har lärt mig att acceptera det.

Jag har kunnat se andra saker tack vare min träning. Nästan som att jag har blivit befordrad till en bättre position. Så jag ska titta på det istället. Jag älskar det faktum att mina naglar är starka. Som sagt, magen är ja fan mitt liv. Jag antar att det bara är hopplöst nu för det kommer aldrig att försvinna.Att få någon att fråga vad jag ska packa till en gala. Och det är den första frågan av många.

Tina Mehrafzoon Familj
Tina Mehrafzoon Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!