Tina Mehrafzoon Ursprung

Sprid kärleken
Tina Mehrafzoon Ursprung
Tina Mehrafzoon Ursprung

Tina Mehrafzoon Ursprung – Som en del av trion som ska styra Musikhjälpen 2022 kommer Tina Mehrafzoon att spela en nyckelroll. Vi har sammanställt allt du kan tänkas vilja veta om musikkritiker här. Den 12 december går 32-åriga Tina Mehrafzoon in i det världsberömda glashuset som varje december sätts upp i en av landets storstäder.

Rollen som showrunner delar hon med kompisarna Oscar Zia, 26, och Klas Eriksson, komiker, som är 37. Årssändningen skickas från Göteborgs Kungstorget. Tina Mehrafzoon kan tyckas vara en fräsch röst på radion eller nästa stora sak i nyheterna för vissa, men hon jobbade faktiskt för SVT:s musiktidning PSL.

Hon har även arbetat som forskare för Uppdrag Granskning och som ungdomsreporter för Upsala Nya Tidning. Tina Mehrafzoon, resereporter i år, åkte året innan till en flyktingläger i Libanon. Utöver sin bakgrund inom journalistik har Mehrafzoon visat åtminstone en viss musikalisk skicklighet.

Du kanske känner igen henne från tiden som Musikguidens programledare i Sveriges P3-radio, eller från när hon var värd för P3:s Golden Globes-ceremoni med Kodjo Akolor innan hon själv tog över tyglarna 2016–17.

Tina Mehrafzon, född den 2 september 1990, växte upp i Uppsala. Nu bor hon i Stockholmskvarteren Sundbyberg. Tina anser också att Iran är hennes hem, ett ämne hon diskuterar länge på sitt Instagramkonto.

De stal bort lite tid med familjen från oss. Thanksgiving-middagar, julfester och nyårsfirande ingår. Telefonsamtal var stöttepelaren i mitt förhållande med mina äldre. Detta är inte längre stämmer. Farfar skrek, “min fina fröken!” över den ryckiga musiken. Hur ofta har vi sagt, “om Gud vill.

Tina Mehrafzoon fick diagnosen typ 1-diabetes samma dag som hon fördes till sjukhuset efter ett besök på vårdcentralen. Jag avslutade mina morgonprov och gick direkt till lektionen. Tina Mehrafzoon berättade för insamlingsstiftelsen Diabetes Wellnes Sverige, “Men vid lunchtid kom min pappa till skolan och han tog tag i mig och han körde mig till sjukhuset där till och med mamma väntade.”

Vi är tuffa killar som kan hantera diabetes och andra hälsoproblem. Vad andra kan göra, kan vi göra bättre. Var öppen, sök efter andra diabetiker på sociala medier och avslöja aldrig någon personlig information. Fokusera på dig själv och ta dig samman. Allt förbättras med tiden, som Tina uttrycker det. Svenska folket har gjort komikern och svenske folkhjälten Klas Eriksson till sin Leif Ahman. Han skapar succéshowen “Leif och Billy” med Alfred Svensson.

Där går min insats som den unga kvinnan från ett annat land som leder programmet för Sveriges nationella radiostation P3. Jag är musikjournalist. Jag är inte nöjd med mitt slarviga arbete, jag hoppas att detta ska visa fler unga kvinnor och män att VI KAN! Det är över hur jag, en ung kvinna av utländsk härkomst, ledde programmering för Sveriges P3-radiostation som musikjournalist.

Även om jag har slappat på jobbet så håller jag tummarna för att det här kommer att hjälpa fler unga kvinnor och män att se att VI KAN GÖRA DET. Kom med dina idéer och sätt din träning på prov; det är så man lär sig mest.

Det är bra att veta lite om mycket om du ska vara aktiv och hoppa in i andra produktionslinjer. Stäng av radion och piska upp lite teve så att du kan få lite shuteye så snart som möjligt. Musikjournalisten Tina Mehrafzoon har haft diabetes typ 1 sedan hon var tio år.

Tina Mehrafzoon Ursprung

Under loppet av en långvarig period kände hon sig utmattad och efter att ha kommit hem från ett psk-bråk kollapsade hon och dog tre dagar senare. Hans mamma började få konstiga telefonsamtal och bokade så småningom en tid på vårdcentralen där de fick veta att Tina hade typ 1-diabetes samma dag.

Trots sin unga ålder (27) har Tina Mehrafzoon alltid varit en dynamisk, energisk och proaktiv individ. Men vid tjugofem års ålder, efter att hon varit på läger över psken med mycket godis, socker och pannkakssmet till frukost, svalt hon ihjäl tre dagar efter hemkomsten. Hon hade gått ner 15 pund och upplevt “tricks in the head” på bara två till tre månader. Men hon tillskrev sina symtom till början av puberteten.

Jag avslutade mina morgonprov och gick direkt till lektionen. Men vid lunchtid dök Tinas pappa upp i skolan, tog tag i henne och tog henne till sjukhuset, där till och med mamma väntade. De bekräftade Tinas typ 1-diabetes på Akademiska sjukhuset i Uppsala. Hon fick en insulininjektion och lärde sig att administrera medicinen själv under de tre första dagarna.

Efter tre veckors inläggning på sjukhuset, med föräldrarnas tillstånd, kunde hon återvända till skolan och upprätthålla rutinmässig kontakt med sjukvården. Bland mina klasskamrater var jag den enda som hade diabetes. Men alla var så förstående och trevliga och öppna för att träffa nya människor.

De andra föräldrarna i hennes klass informerades om hennes sjukdom genom ett brev som hennes föräldrar skrivit. Först var jag skeptisk till pump och tyckte att det var för oflexibelt med mynt för min smak. Men nu är jag helt nöjd med min pump, som Tina förklarar att hon bara behöver kalibrera två gånger i veckan och övervakar tre till fem gånger om dagen.

När det kommer till pengar har hon och hennes familj alltid följt ett förutsägbart schema. Så vi äter frukost, lunch och middag, med lite något emellan. Jag begränsar inte min kost på grund av min diabetes, men jag vet att de mer långvariga kolhydraterna är bra för mig. Jag har inte gett upp någonting, men jag har lärt mig att prioritera mer effektivt. Det är helt enkelt för mycket socker i drycker för att jag någonsin ska kunna njuta av dem.

Tina Mehrafzoon Ursprung
Tina Mehrafzoon Ursprung

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!