Tina Thörner Förmögenhet

Sprid kärleken
Tina Thörner Förmögenhet
Tina Thörner Förmögenhet

Tina Thörner Förmögenhet – “När jag fick reda på hur mycket pengar de tjänar kände jag mig som en fullständig idiot.” “Det är den vägen jag vill gå”, sa Tina Thörner. UnmutePause vidsträckt vy Tina Thörner är en toppförare i Sverige. Hon har placerat sig tvåa i Dakar Rally, vunnit två världscuptitlar som ett lag med herrar och vunnit tre världsmästerskap för damer i kartläsning. Thörner har haft ett antal betydande förluster vid sidan av sina prestationer.

Lars-Erik Torph, hennes pojkvän sedan tre år, dog i en bilolycka under Monte Carlo Rally 1989, och Colin McRae, hennes vän och affärspartner, dog i en helikopterolycka 2007. När jag träffar Tina Thörner för vår intervju, inget av det är uppenbart. Hon är så livlig att det bara tar några sekunder för henne att sätta upp ett lugnt hörn av kaféet där vi kan träffas, och sedan går hon iväg för att ta lite förfriskningar till oss.

Hennes fräscha samarbete med FIA och FN motiverar henne helt klart. Det verkar som om jag inte ställer en fråga förrän hon börjar med en lång förklaring. Du kan delta i FIA Smart Driving Challenge genom att ladda ner en app och en OSD-läsare och låta dem samla in data om dina körvanor för att hjälpa dig att bli en säkrare och mer bränslesnål förare. En av de saker som den spårar är hur uppmärksam du är när du kör.

Om du gör något annat medan du kör, oavsett om det är att prata i telefon eller bråka med barnen i baksätet. I så fall kommer den att ta igen det, och ditt säkerhetsbetyg kommer att sjunka under vad det skulle vara om du satt stilla och ägnade full uppmärksamhet åt vägen. Vi pratar om den äkta artikeln här, gott folk.

Vem som helst kan få en racinglicens och tävla i ett världscup som sträcker sig över 20 lopp över hela världen, ledda av de mest framgångsrika rally- och formel 1-förarna som lagkaptener. Jag hänvisar gärna till det som det “riktiga WC” eftersom det är något som alla kan göra i sin vardag för att visa sitt engagemang och tillväxt som förare.

Thörner hävdar att betatestare har minskat sin bränsleförbrukning med över 20 % i genomsnitt tack vare appens effektivitetsspårningsfunktioner. Inget riktigt VM skulle någonsin kunna hållas eftersom det inte finns någon sport där varje enskild person regelbundet ägnar sig åt. Och tänk dig att skapa en lösning för att spara var femte tank i praktisk användning.

Vad tycker du om argumentet att det är bäst att helt avstå från att köra bil? När det finns andra alternativ tror jag helhjärtat på det. Att sitta i Stockholm är enkelt; att tillbringa sex månader i Norrland, eller Sydafrika, där det inte finns några officiella transportmöjligheter, är en annan historia. Enligt min åsikt behöver vi fortfarande utbilda förarna av de bilar och lastbilar som finns där ute.

Tina Thörner Förmögenhet

Flyttar till Schweiz, Tina Thörner Vintern 2004 ryckte Tina Thörner upp och fick sitt nya hem i Schweiz. På grund av sin närhet till den livliga Zürichs flygplats och BMW:s träningsanläggning i Österrike, tog svensken chansen att flytta in i en fastighet som redan ockuperats av många motorsportutövare. Thörner hävdar att ekonomiska oro inte var en faktor i hennes beslut att åka till Schweiz.

Det är oöverkomligt dyrt om din årsinkomst är under 10 000 000 USD. Min ideala situation skulle vara att bo i Sverige, men det vore dumt av mig att göra det eftersom mitt jobb kräver att jag reser i hela Europa. Min första plan var att återvända till Sverige och jag hade börjat utforska potentiella karriärmöjligheter i Värmland.

Värmlänningen och kappseglingen har alltid varit en mediaälskling i sitt eget land Sverige. Thörner fick dock mest uppmärksamhet med sitt framträdande 2011 i TV4:s “Let’s Dance”. Utanför bilracing var det ett stort lyft för mediauppmärksamhet. Jag kunde utöka mitt inflytandesfär och träffa många nya människor. Dessutom hjälpte Tobias (Karlsson, dansaren) mig att återupptäcka min inre kvinnlighet.

Det har blivit allt vanligare att jag bär skor med klackar. Ibland bryr jag mig till och med om att klä på mig, locka håret och överväga mina underkläder. När jag först började göra dem, sa jag till mig själv, “Okej, en gång om året är OK.” Jag kände mig förödmjukad av lönen, så jag sa. Thörner hävdar att det var orättvis behandling av de tävlande och deras danspartners när det gällde utbetalning av löner.

När jag fick reda på hur mycket pengar de tjänade kände jag mig förnedrad. Tobias ska ha fått en speciell klocka från produktionen i present, men är det sant? Med andra ord är jag nu sponsrad. Kostnaden för den klockan tog inte upp en stor del av hans lönecheck. Med avsikten att göra något speciellt för att uttrycka min uppskattning bestämde jag mig för att Tobbe skulle få en minnessak och lite mer betalning.

Med mina schweiziska anslutningar kunde jag förhandla fram ett rimligt pris för en klocka av hög kvalitet. Thörners knän ger honom problem på grund av alla år han ägnat åt racing. För att avsluta “Let’s Dance” hade hon vibrationsrehabilitering med stöd av Djurgrden Hockey, men hon har varit tvungen att tacka nej till “Master of Champions” på grund av sin skada. Så, hur fungerar detfungerar nu i den verkliga världen?

Min sjukvård tillhandahålls av en schweizisk klinik. CBD-olja från cannabis är ett av mina dagliga tillskott. Ingenting kan ångra den skada som redan har skett, men jag är åtminstone inte i något obehag. Innan dess hade jag problem med att vända mig i sängen. Hur reagerar folk när du säger att du köper cannabisolja i Sverige?

Det här har alltid varit en del av mitt liv, men jag minns inte att jag någonsin berättat det för någon. Allt för att du faktiskt tog upp ämnet knän. Sverige har klassat cannabisolja, som inte innehåller den psykoaktiva föreningen THC, som ett läkemedel och har förbjudit försäljning av cannabisolja av olika företag. Enligt Läkemedelsverket är anekdotiska bevis för oljans effekt opålitliga och stöds inte av vetenskapen.

Tina Thörner Förmögenhet
Tina Thörner Förmögenhet

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!