Tola Ex On The Beach

Sprid kärleken
Tola Ex On The Beach
Tola Ex On The Beach

Tola Ex On The Beach – Sedan 2015 har svenskar kunnat se Ex on the Beach, en svensk dokumentärserie om åtta singlar som reser till en avlägsen ö i Bengaliska viken för att festa och flirta. Showen är baserad på det brittiska originalet, även känt som “Ex on the Beach”. Den svenska versionen är filmad i det karibiska paradiset Anguilla.

Serien handlar om att deltagarnas ex-pojkvänner och flickvänner återkommer i deras liv och orsakar friktion. Dessa före detta älskare har återvänt, kanske i hopp om att återförenas, eller kanske i ett försök att åter tända lågorna av deras sedan länge förlorade passion. En deltagare hävdade att det till skillnad från Paradise Hotel inte delades ut några tips. Beroende på hur välkända de är, får Ex on the Beach-medlemmarna en ekonomisk kompensation för varje vecka de visas i programmet.

Tidigare deltagare i shower som “Paradise Hotel” och “Ex on the Beach” kommer att vara bland dem vi ser i sommar. Studenter reser till Brasilien för att uppleva dess sol, stränder och värme, såväl som dess enstaka våld och oroligheter.

Till sommarsäsongen träffas två singlar på en tropisk ö där deras ex är fria att dyka upp när de vill. Många av 2019 års Ex on the Beach-deltagare kommer att vara bekanta ansikten från program som “Är du den enda?” och “Paradise, Paradise Hotel.”

Återigen har de två ensamma träffats på en paradisö där deras ex är fria att dyka upp när de vill. Många av 2018 års deltagare i Ex on the Beach kände till utsikten från Paradise Hotel. Bland dessa finns Adrian Montin och Jasmine Gustafsson, som också blev ett par men bröt upp några månader innan premiären av Ex on the Beach.

Som man kunde förvänta sig var det en hel del dramatik som utspelade sig, som kulminerade med att Jack Stengel-Dahl drabbades av en avulsionsfraktur och en gimpy arm efter att han halkat på några knytnäven i en ravin. För tredje året i rad var “Ex on the Beach” bland Sveriges populäraste underhållningsserier online.

Den andra säsongen av Ex on the Beach var, som brukligt, full av hög dramatik och oväntade vändningar. Paradise Hotels Jesper “Jeppe” Johansson nämns till exempel ofta som ett av Amelia Silowás ex. I efterhand kritiserade deltagarna Channel 5 för den hårda redigeringen och hävdade att den presenterade en felaktig skildring av händelsen och dess deltagare.

Säsong 1 av Ex on the Beach hade premiär i Sverige på kanal 11 2015. Josephine Qvist, en av de mest kända tävlande i programmet, hävdade senare att hon hade “lurats” att tro att programmet var en vanlig dejtingshow . Om hon visste att hennes ex skulle vara där hade hon sagt nej.

Baserat på den ursprungliga brittiska showen med samma namn, sänder Kanal 11 och Dplay Suecia en svensk version av Ex on the Beach som heter Ex on the Beach Sverige. Serien hade premiär den 6 april 2016. Innehåller åtta män och åtta kvinnor som tillbringar sin sommar i paradiset och letar efter kärlek. Men deras ex har slagit sig samman mot dem.

Var och en av deras ex är där, vare sig det är för vedergällning eller för att återuppväcka sin kärlek. Allan Arnold berättar hela produktionen. 1​2​3 På grund av inställda program har programmet inga kommande säsonger under 2020 eller 2021. Enligt den ursprungliga spanska titeln, “Ex on the Beach: Peak of Love”, är detta en riktigt exceptionell säsong.

De tidigare skådespelarna Sara Bolay, Alex D’Rosso, Elin Skog och Edwin Ramwall lämnar sina ex på stranden och beger sig tillbaka. I väntan på singlar som är intresserade av att träffa dem flyttar de till ett vinterland. 5 Serien hade premiär den 22 februari 2021 och avslutades den 5 maj, men alla avsnitt togs bort från streamingwebbplatsen där de hade lagts upp efter att showen tillfälligt ställdes in.

Avbokningen tillkännagavs av Discovery Networks den 4 maj 2021. Inspelningarna var planerade till september, och en castingprocess pågick för att hitta statister som skulle dyka upp i showen. Detta kommer efter att det avslöjats att två kvinnliga skådespelare hade anklagat andra medlemmar för sexuellt ofredande under skapandet av “Paradise Hotel Sweden”, vilket fick programmets producenter att besluta sig för att stoppa inspelningen för säsongen.

6 Paradise Hotel Säsong 16 har tagits ner från streamingwebbplatsen Viaplay. Efter allt detta togs beslutet att inte ens börja filma den kommande säsongen av “Ex on the Beach”, därför kommer programmet inte att ha premiär 2021 som ursprungligen planerat.

Tola Ex On The Beach

Vi bestämde oss för att skrota planerna på att producera Ex on the Beach eftersom vi inte tror att det är vad publiken letar efter just nu. Vi hänger med i den pågående debatten och beslutade tidigt att återuppta diskussionen innan vi slutligen beslutade oss för att inte gå vidare med den planerade inspelningen, enligt Discovery Networks pressekreterare, Sanna Gollne.

Första gången strandträff för Jasmina, Ludvig, Amanda, Emil, Ewelina, Edwin, Ida och Tola. Insatserna är höga, och det första mötet kastar en kurva när det står klart att de två singlarna redan känner varandra mycket väl.

Min fru och jag hade turen att tillbringa några nätter på The Inn i mitten av januari. Rummen är fantastiska, alla med en enastående utsikt över Stilla havet. Miljön är mycket avkopplande, och innergårdarna (särskilt på natten) tillåter majestät av stjärnhimlen. Måltiderna var alla vinnare på den intilliggande restaurangen, och portionerna var generösa och priserna var rättvisa.

Njut av ridning på sanden, en dagstur till Grenada (glöm inte zip-linningen på vulkanen), en mängd promenader till var och en av öns fem stränder, surflektioner, djuphavsfiske och så mycket mer; vi avslutade även resan med en parmassage eftersom vi hatade att säga adjö.

En adaptation av Ex on the Beach filmad i Sverige. Med kärlek i hjärtat slog åtta singlar till stranden i hopp om att träffa den ena. Men när semestern fortskrider kommer deras förhoppningar om en romantisk försoning med sina ex att krossas en efter en.

Tola Ex On The Beach
Tola Ex On The Beach

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!