Tom Hagen Förmögenhet

Sprid kärleken
Tom Hagen Förmögenhet
Tom Hagen Förmögenhet

Tom Hagen Förmögenhet – En oupptäckt rygghuggande affärsman som tjänade miljoner och felaktigt anklagades för mord. På tisdagen bekräftade norsk polis att en person felaktigt tror att Tom Hagen, 70, gömmer sig bakom sin försvunna fru Anne-Elisabeth Hagen. Detta är historien om hans uppväxt.

Tom Hagen och Anne-Elisabeth Falkevik var båda 19 när de tragiskt drunknade i Hadestad, södra Norge, för 50 år sedan. Båda hade ganska lågmälda liv; medan Anne-Elisabet arbetadae som sjukhusadministratör, fokuserade Tom Hagen på affärer.Och verksamheten började blomma ut. Enligt webbplatsen Kapitals 2019 lista över de rikaste människorna i Norge har Tom Hagen ett bekvämt nettovärde på cirka två miljoner norska kronor.

Tom Hagen samlade på sig ett mångmiljardvärde fastighets- och energiimperium i Tysthet. Han förekommer regelbundet på listor över Norges rikaste medborgare, men den självskrivna “skygg” affärsmannen har vidtagit åtgärder för att undvika att bli identifierad i media.

Under de senaste fyra decennierna har jag jobbat hårt för att se till att jag har en säker plats att göra mitt jobb på. Det är därifrån drivkraften kommer. Jag tänker inte på att vara rik, sa han till en lokaltidning i en sällsynt intervju 2008.

Ingenjören och investeraren Tom Hagen har ett brett utbud av fastighetsinnehav, inklusive flera hotell. Men hans elavdelning är där han verkligen ser mest ekonomisk framgång.Lokalpolitikern Erik Winther, en vän till Tom Hagen sedan 30 år, citerades för att “han vill inte sticka ut”. Så länge jag kan minnas, sa Erik Winther till Dagbladet, har han alltid varit sådan.

Ingenting var sig likt innan Anne-Elisabeth Hagen försvann, men de fotografier som har publicerats i media de senaste dagarna har gjort honom omedelbart igenkänd för nästan alla i denna stad. Han har blivit en hushållsgestalt i norska, svenska och globala medier och nu misstänks han för att ha mördat sin fru. Det kommer inte som någon överraskning att miljardären Tom Hagen misstänks för att ha dödat sin fru.

Tom Hagen Förmögenhet

Kvinnor är mer benägna att bli mördade av en manlig partner, och ett och ett halvt år efter Anne-Elisabeth Hagens försvinnande verkar ärendet fortfarande inte vara avslutat.Tom Hagen, hennes pappa, stoppades av polis på väg till jobbet på morgonen och greps. På en presskonferens en tid senare var den norska polisen inte helt överlycklig över utgången, även om det står klart att Hagen pressades att fatta vissa beslut.

Målet var att överutvidga militärbudgeten med några miljoner dollar. Dessutom borde han inte ha några problem hemma eller på kontoret. Han skulle inte vilja förstöra några bevis, så presskonferensen var fascinerande även i det avseendet. Fyra möjliga förklaringar till Anne-Elisabeth Hagens försvinnande föreslogs: sjukdom, olycka, självmord eller fult spel.

De tre bästa alternativen ställdes snabbt ur spel. I just det ögonblicket var kvinnan “utsatts för en straffbar handling”, som polismannens översättare uttryckte det.Det var inte särskilt anmärkningsvärt att plottvisten har sitt ursprung i Hagens bortförande. Ett brev med krav på ett saldo på ett bankkonto på cirka hundra miljoner svenska kronor upptäcktes i parets hem. Om man skulle föra bort en person vid denna tidpunkt, skulle det vara klokt att välja en nära släkting till en rik individ.

Och under månaderna som följde sipprade in kodade meddelanden från dem som tagit på sig ansvaret för kvinnans död här och där.Men polisen arbetade redan från början med andra brottshypoteser. Och allteftersom månaderna gick verkade en av hypoteserna allt mer rimlig.

En kidnappad person som inte anstränger sig för att få sitt lösenord är en värdelös kidnappare. Att hålla någon säker är en svår uppgift som inte blir lättare med övning. Mot slutet är det lätt att börja spekulera i att Hagen skickades iväg för någon annan typ av brott.

Dessutom var det bara naturligt att titta närmare på matlagningsåtgärden efter det. All vår kriminologiska träning säger oss att när en kvinna försvinner är det nästan alltid felet hos mannen hon träffade då.Vi vet ännu inte varför Hagen agerar konstigt.

Allt beror verkligen på att utredarna är på rätt spår vid rätt tidpunkt. Kidnappningen förväntas vara en dålig sak, och en frihetsrevolution är det enda sättet att komma förbi denna punkt. Uppfattat som ett slöseri med polisresurser, villospr har förbrukat betydande utredningstid och arbetskraft.

De har utan tvekan hörts förut, men i ett nytt ljus kan ny information dyka upp. Intressant nog finns det fortfarande några svåra indikatorer att hitta. Den mediala uppmärksamheten som gripandet genererar är enorm, och gripen har de ekonomiska resurser som krävs för att slå tillbaka.

Det är något som polic3 med säkerhet vet. Att tvingas släppa Hagen skulle vara en katastrof utöver det vanliga, vilket gör detta till en utmanande uppgift för polisen. Ibland kan Hagen vara helt omedveten. Det är avgörande att lokalisera Anne-Elisabeth Hagens knogar för att avgöra vem som var ansvarig för hennes försvinnande och efterföljande mord.

Även om han just nu gömmer sig under ett hus kollaps, har han haft gott om tillfälle att sopa upp undan sp’r. Just nu finns det inga exempel i kriminalhistorien på mord som har klarats upp utan att en kropp hittats, men sådana fall är ytterst sällsynta. Klagandens odds förbättras dramatiskt om kroppen av den försvunna miljonären hittas.

Tom Hagen Förmögenhet
Tom Hagen Förmögenhet

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!