Tommy Körberg Sjukdom

Sprid kärleken
Tommy Körberg Sjukdom
Tommy Körberg Sjukdom

Tommy Körberg Sjukdom – Det var ett ansträngande år för Tommy Körberg. När han först svimmade i vårt vardagsrum var han där. Tvingas genomgå en hjärnoperation och sätta på en andningsmaskin. Som ett resultat har artisten kämpat för att återfå sin tidigare fysik och ton. Jag kände mig som en lastad kamel som bar alla mina varor. Vi har utmärkt sjukvård; det finns ingen anledning för oss att känna oss olyckliga. “Jag tycker att de ska ha hög ersättning också”, sa han i Malou efter två.

I oktober spreds rykten genom Hellenius hörselgång om Tommy Körbergs sjuka hjärta, vilket krävde användning av syrgasmask.Konstnären har gjort vissa framsteg som ett resultat av att ha mer tid att slänga och minnas sig själv, men det finns fortfarande mycket arbete framför honom.

Efter att ha känt sig så ensam har den nuvarande S mycket bättre artisten deklarerat att han inte kommer att sampla några Malou-låtar. Om han inte hade gjort det hade hans liv varit i fara. Min kind och båda dess flikar var infekterade med streptokocker. Efter att ha kört några tester på mig förklarade de. “

Du borde träffa en läkare direkt eftersom dina bedömningar saknar helt mening.” Två år senare, i Malou, förklarar han att resan var lång och att hans hjärta kämpade för att fungera som det skulle. Tommy Körberg lades in på Karolinska sjukhuset i Stockholm den 27 juli och blev kvar där till oktober.

Under operationen fick han läggas i respirator och läkarna och sjuksköterskorna arbetade outtröttligt under lång tid för att befria hans kropp från de resistenta bakterier han utvecklat. han är tacksam för den tröstande gesten till honom.

Bara i min fantasi kan jag känna hur det är att vara död. När du lämnar kommer du inte ha en aning om var du är eftersom området är kolsvart. Redan vid första anblicken är morfins kraft obestridlig. Jag sov i vad som kändes som timmar. Det kändes som att jag var tillbaka till att bli en bebi igen, vad med alla misstag, lyft och användningar jag utsattes för.

Jag kände mig som en lastad kamel som bar alla mina varor. Vi har utmärkt sjukvård; det finns ingen anledning för oss att känna oss olyckliga. Dessutom tycker han att de borde kompenseras rättvist. Många av mina förfrågningar nekades, men de var alla väl värda att vänta på. Tommy Körberg lämnades i ett chocktillstånd efter att ha hört “S mycket bättre” framföras live under sommaren.

Han fick en svår hjärtinfarkt och har tillbringat nästan hela vintern på sjukhuset. Tidigt när jag satt där var jag kapabel till väldigt sjukliga tankar. Enligt hans redogörelse i “Hellenius hörna” tror jag att jag skrivit ett testamente. Tommy Körberg, 72, började må dåligt bara några veckor efter att ha framfört “S mycket bättre” på Gotland. Han berättar historien när han medverkar i TV4:s “Hellenius hörna”. Han blev plötsligt mycket sjuk.

Efter det var det bra ett tag, men sedan började jag känna lite ångest. För att vara rättvis, för en viking… 38,1, äh! Han säger i föreställningen att två Alvedoner kan få ordning på vad som helst. Artisten hade tidigare varit sjuk i covid-19, så vad detta än var så var det inte det. Efter att ha upplevt en särskilt intensiv anfall av rädsla föreslog jag min partner att vi skulle gå in och ta några korrekturläsningar, som man gör.

Tommy Körberg Sjukdom

Efter att resultaten av testet var in, återvände de till sjukhuset omedelbart. Där undersöktes han av en läkare och behandlades för bland annat skidsjuka.Då sa han så här: “Två klaffar är helt värdelösa.” Den här streptokocken har rört sig fram och tillbaka i din egen hjartmuskel, som förklarat av Tommy Körberg. 46-årige David Hellenius undrar om han har en tumör i hjärtmuskeln.

Visst, och ingen vet var det kommer ifrån. Det är väldigt lätt för öronen. Enligt Tommy Körberg “var det en lyckad operation”. Jag sov i fyra dagar med en andningsmaskin på. Han förklarar att de inte kan flytta sitt hjärta, att de inte kan låsa sig ur det och att de inte kan isolera det.

Det är dags att få igång klackarna igen; sedan bytte de klaff.De implanterade till och med en pacemaker efter operationen. Det tog en tid för honom efter att han vaknat från operationen att komma på vad han hade hållit på med, säger han.Han säger att det var enormt och ändå så nära.

Den 27 juli inleddes hans vistelse på sjukhuset och han återvände hem för några dagar sedan.David Hellenius undrar om rädslan har sugit upp fukten lite ur marken.Tidigt när jag satt där var jag kapabel till väldigt sjukliga tankar. Jag tror att jag har skrivit ett testamente.

Nu är det svårt för Tommy Körberg att prata om det och polisen är på väg. Hellenius växlar och rapporterar att Tommy Körberg har uttryckt en önskan om att snart återvända till scenen.Storstadskaos i vanlig ordning, som Tommy Körberg uttrycker det.

TV4-programmet “Hellienus hörna” sänds klockan 21.00 i det nätet.Tommy Körberg, en 73-årig kultkonstnär, har varit en fast del av den svenska mainstreamen för vad som verkar vara en evighet.
Tommy Körberg, en 73-årig kultkonstnär, har varit en fast del av den svenska mainstreamen för vad som verkar vara en evighet.

Över flera generationer av svenskar har hans låtar “Anthem” och “Stad I ljus” blivit normer för dyrkan. Efter ett svårt år plågat av sjukdom är han redo att avancera till nästa nivå i sin karriär. Malou von Sivers meddelar att han kommer att åka till “Grand final!” som kommer att fira hans långa och välmående karriär.

Sedan ett och ett halvt år tillbaka gästar Tommy Körberg Hellenius hörna. Under den tiden har han försvagats av en kronisk sjukdom. Nu är han tillbaka för att berätta om sin resa tillbaka från sjukhuset till handlingen.

Tommy Körberg Sjukdom
Tommy Körberg Sjukdom

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!