Ulla Skoog Familj

Sprid kärleken
Ulla Skoog Familj
Ulla Skoog Familj

Ulla Skoog Familj – Ulla Skoog bor i Stockholm på Kastellgatan 16A, lägenhet 1301. Hennes hem är en av Annedalssamlingen i Göteborg. Ulla Marie Skoog (71 år) är den enda kända människan på denna adress.Tage Erlander (Socialdemokraterna) var Sveriges statsminister och Gustaf VI Adolf var kung när Ulla Skoog såg solen gå upp för första gången den dagen.

Hon föddes mot slutet av vintern, i fiskens tecken, och enligt det kinesiska horoskopet i kaninens år (elementet metall och symbolen yin). Hon är en babyboomer och en vintagetalist från 50-talet. Hon är definitivt ingen trevlig person att ha omkring sig. Ulla är kortversionen av det norska namnet Ulrika.

En liter bensin kostar 56 öre året då Ulla föddes. Tidigare hade Sverige mycket trafik västerut. Bland kändisarna som fyller samma ålder idag finns den amerikanska skridskoåkaren Dakota Fanning (28). Den svenska musikern och bildkonstnären Henrik Schyffert är 54 år gammal. Bandyspelaren Joakim Larsson (44 år). Skadespelare Kjell Bergqvist (69 år). Skadespelare Mia Poppe (53 år).

Den amerikanske saxofonisten Neal McDonough (56 år). Ola Svensson är en svensk sångerska som är 36 år gammal. Skadespelare Ulla Skoog, 71 år.Som ett intressant faktum (baserat på ett snitt), sedan Ulla föddes, har hon vidtagit cirka 522 miljoner åtgärder, och hennes hjärta har slagit mot cirka 2,6 miljoner hjärtan.

Ulla var 56 år när den första iPhonen började säljas i USA sommaren 2007, och 59 år när den första iPaden började säljas i USA våren 2010. Ulla var 18 år när Apollo 11, den första bemannade rymdfarkosten, landade på månen.

Var var du när Ulla föddes? Rätt att komma för sent i tre veckor under terminen (Lagstadgad).
Året 1951 i idrott vanns av Nils “Mora-Nisse” Karlsson i IFK Mora, Sverige, på tiden 5:27:20. Den årliga finnkampen, som i år hålls i Helsingfors, vanns av Finland i den manliga divisionen och av Sverige i den kvinnliga divisionen.

Det går tre trappor upp till Ullas lägenhet.Det kommer att dröja 150 dagar innan Ullas födelsedag, som infaller på en torsdag i år (då hon fyller 72). Från och med idag har hon levt 71 år, 7 månader och 3 dagar. Födelsedatum i romerska sifroner är XXIII.II.MCMLI (23.2.1951). Detta datum kan hittas i både antika och samtida tatueringar. Hon är för närvarande LXXI (71) år gammal, enligt de romerska könssiffrorna.

Den 23 augusti, om 331 dagar, firar Ulla sin nästa halvfödelsedag.Hon fyller 80 år på sin tioåriga bröllopsdag, som kommer att inträffa om åtta år och en dag.Om du är född den 23:e i månaden infaller din gyllene födelsedag den 23:e följande år. Ullas guldbröllopsdag är den 23 februari 1974, enligt denna definition.

Jubileumsfestdagar är speciella högtidsdagar som firas vid årsdagar. Stora årsdagar som firas inkluderar de som är 25, 40, 60 och 70 år gamla. Silver Jubilee (1976), Ruby Jubilee (2001), Gold Jubilee (2001), Diamond Jubilee (2011, 23 februari) och Platinum Jubilee (2037) är alla exempel på jubileum (23 feb 2021).

Ulla Skoog Familj

För de som håller poäng hemma föddes Ulla den femtiotredje dagen på året, eller 3 735. Det är 71 år, 30 veckor och 5 dagar, eller 215 dagar, 18 lördagar och söndagar. Med andra ord 859 månader och 3 dagar. Därför är hon 71 och ett halvt år gammal. Ulla föddes på en torsdag, den senaste förlossningen var på en tisdag och nästa kommer på en onsdag.

Åldersmilstolpar: En miljon sekunder (1 november 1982), hundra tusen sekunder (21 juli 1962), fem tusen dagar (1 november 1964), två miljoner sekunder (27 februari 1970), två tusen veckor (24 april 1970), tjugo tusen dagar (11 juli 1978), två miljoner sekunder (12 januari 2268), två tusen veckor (23 juni 1989), fem tusen månader (19 mars 1992), tjugo tusen dagar (26 juni 1993) och tjugosex tusen år ( 12 januari 2368). (1 dec 2584).

Hon visade mig precis femtio bilder hon tog när hon reste över hela landet och världen. I bildserien kallar hon Nu kommer jag och tar dig, inga människor dyker upp; bara strukturer.Datorn är placerad på en av de två större köksbänkarna som tar upp hälften av Ullas dagrum. Det ligger en massa tidningar, tidningar och böcker på hög upp på bordet. Alla som använder termen “byggvärde”.

Rummet vi befinner oss i är sparsamt möblerat, men väster om oss kan vi se två massiva bruna träramar ladda nerför vägen. Ullas sommarbön från fjolen är utskriven och uppfälld på en stor pappskiva, gömd bakom de nästan två meter höga tingestarna. Ulla blev indragen av baggarna på en nätauktion och även om slutsumman var tre gånger så låg som startbudet anser hon sig fortfarande ha tur.

Vi har förlorat en mängd kunskap. Kunskapen har försämrats till sannings som vissa människor är stolta över, och fastighetsspekulanter utnyttjar det faktum att de flesta människor inte vet vad de gör. Hon säger att jag är ett nervvrak eftersom jag bryter ut i ett högljutt skrik när hon får syn på min oroade uppsyn. Kratt tysts dock tvärtly.

En sann naturvårdare, hon har en djup tillgivenhet för historiska hem och fönster. Intresset väcktes till en början i tidig barndom, men det har sedan dess försvunnit. I hennes välskötta hem på den pittoreska svenska landsbygden. Den starkt upplysta bottenpanelen, de gröna knopparna och de fina, gamla lampetten.

Köksfönstret var delat i två, så att jag kunde stå och arbeta vid mitt skrivbord medan jag tittade ut i trädgården genom den övre halvan av fönstret. Sommarstugan och dess flygvallgrav såldes i sjuttiotal. På kort tid installerade de nya ägarna mexitegel på fasaden och bytte till diskantglasfönster med träluckor. Följaktligen lades flera av Ullas avkommor i vila. Något störde hennes liv också på insidan.

Ulla Skoog Familj
Ulla Skoog Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!