Victor Leksell Föräldrar

Sprid kärleken
Victor Leksell Föräldrar
Victor Leksell Föräldrar

Victor Leksell Föräldrar – Med över 130 miljoner lyssningar är “Svag” av Victor Leksell den mest streamade svenska låten någonsin. Nu är det dags för artisten att komma in i sin egen framtid.GP tillbringade en dag med honom för att lära sig varför hans chefer är som hans extraföräldrar, vad som får honom att tänka på bakbenen och hur det är att bli kallad Sveriges mest sympatiska mördare.

När jag är ledsen är jag så ledsen som jag vill vara, och när jag är arg går världen mot sitt slut, säger han.ANNONCictor Leksell har återvänt hem. Han har flyttat från sitt barndomshem i Torslanda till en hyreslägenhet i hjärtat av Göteborg.

Hans berättar att hans kompis Lisa hade varit där och “fixat lite” medan de snackade en låg blomvas med några hängande röda rosor. Förutom det är huvudfunktionerna i rummet ett enormt hörlursställ, fyra helt uppgraderade Playstation-kontroller (“en för varje gubbe”) och en massiv tv med led-belysning runt omkretsen av rummet.

Att en av Sveriges största artister faktiskt bor här antyds bara av några slentrianmässigt utplacerade priser. Det är fyra ravers som slappar framför tv:n. Ett enormt bord täckt med guldmynt står vakt över en diskbänk. Det skedde en plötslig nedgång i Nordens växelkurs.

Det finns mycket att hålla koll på när man reser hemma. Ät, drick, sitt och var glad. Jag var riktigt mjuk då, avslöjar Victor Leksell kryptiskt.

Han väntade till morgondagens tid på att bli hälsad av sina chefer Joel och Lisa. I Stockholm satt jag vid köksbordet med min laptop till fem på morgonen, drack vin och gjorde musik med en medförfattare. Sedan karriären tog fart har han haft svårt att sätta sig själv först. Det han gör just nu är att äta, sova och träna.

Victor Leksell Föräldrar

Det finns mycket att prata om, och jag har inte ens börjat skrapa på ytan än. Det är utmanande att behålla intresset. Och det blev ganska hektiskt där borta ett tag.Rekord med 130 miljoner för “svag”.Victor Leksells framtid kommer vid en tidpunkt då musikbranschen upplever betydande förändringar. Till skillnad från de torra två åren innan lyssnar vi nu nästan uteslutande på musik via streamingtjänster, vilket har banat väg för nya lyssnarvanor.

Ifpi Sverige, en organisation med ansvar för musiklyssningsstatistik, rapporterar att musikälskare i landet ofta spelar samma låtar om och om igen, vilket gör att även en svensk låt kan nå samma framgång som en stor internationell smash.

Det ultimata exemplet på detta är singeln “Svag”, som släpptes i januari 2020 och redan har streamats mer än 130 miljoner gånger på Spotify. Det är den största svenska latte som någonsin spelats in. Men framtiden har också inträffat i ett historiskt tomrum – i form av coronapandemonium.

Detta har gjort det svårt för Victor Leksell att fullt ut uppskatta sina ägodelar. “Svag” har aldrig framförts inför publik och har bara funnits digitalt i hans egen värld. Det var svårt för honom att tillämpa berättelserna som hans barndomsvänner berättade för honom om arbetarna på företaget som lyssnade på musik och älskade den i sitt eget liv.

När “Svag” släpptes och växte till att bli så massiv hade jag svårt att hänga med. Det verkar som om de pratar om någon annan. Jag kan inte koppla in headsetet till något annat än min telefon, säger han. Han höll ut genom “Idol” 2017 och slutade till sist på trettonde plats.

Skrev ett skivkontrakt med Sony Music samma år och släppte sitt första självbetitlade album på svenska året därpå. Släppt 2020, “Fnga mig när jag faller” är artistens debutalbum. Samma år blev Leksell den första svenskspråkiga artisten att nå 100 miljoner Spotify-streams.

Den nuvarande situationen är som följer: P3 Gold 2021 års pop- och årliga låtpris har satts till ett rekordlågt pris. Jobbar på “några större grejer som har film att göra” och “några större projekt lagom till sommaren.”

Alla förra årets händelser skedde väldigt snabbt och Victor Leksell beskriver det som att han hade hoppat in i något han inte hade undersökt helt. Kaoset var faktiskt en välkommen paus för att ta lite tid för eftertanke.

Jag kämpade mig igenom turneringen, men det var svårt att hålla reda på mellanmålen och måltiderna. Jag satte ihop allt och tänkte: “Jag kanske aldrig får stå på scenen igen”, men nu inser jag att jag gjorde ett hemskt val.Jag hoppas kunna dra nytta av det i framtiden, så att det inte bara blir en belastning, som han uttrycker det.

Youtube har ett klipp på Victor Leksells pappa som sjunger “Idol” på svenska. Han undviker ögonkontakt med de andra deltagarna men är tydligt upprörd över solnedgången. Och Victor Leksell pratar mycket om sina nära och kära. De är förvånansvärt nära. Jag bara satt där och hatade mig själv med varje blick av mina ögon. Jag ville försvinna från jordens yta.

Han minns till exempel att hans mamma brukade spela “Svag” på Spotify om och om igen tills den nådde 100 miljoner uppspelningar är säker på att han förlorade sina Rockbjörnar för att hans låt spelades så ofta och skryter att hans mormor håller ett hårt öga på tävlingen.

Victor Leksell Föräldrar
Victor Leksell Föräldrar

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!