Viktor Frisk Pojkvän

Sprid kärleken
Viktor Frisk Pojkvän
Viktor Frisk Pojkvän

Viktor Frisk Pojkvän – I helgen presenterade Viktor Frisk Andreas Gran, hans nya kärleksintresse, för första gången. Nu berättar opinionsbildare om sina planer på att bilda familj och kommenterar åldersskillnaden.Han skriver på Instagram, “Ålder är bara en siffra, och jag var lika dålig på matte den dagen vi träffades som jag är nu.”

Viktor Frisk, 26, kom precis ut med beskedet att han inte längre är singel och har en inhemsk partner. På torsdagskvällen avslöjade dock influencers och artister pojkvännen Andreas Gran, 43, för allra första gången i ett Instagram-inlägg.Nu har Viktor Frisk lagt till ett nytt inlägg där han skriver att han är “helt snurrig av all kärlek” han fått de senaste dagarna.


Det har gått mer än fyra år sedan jag insåg att jag verkligen var kär, och den tillgivenhet jag har för den här mannen är omätbar.Det verkar som att allt jag upplever i det här livet blir starkare och starkare allt eftersom jag går. Vi har några fantastiska framtidsplaner för huset och familjen. Han nämner också att svar har kommit om åldersskillnaden på 17 år.

“Det är bara roligt när män agerar i sin ålder. Ålder är bara en siffra, och jag var lika dålig på matte som jag är på att åldras den dagen vi träffades. Den här sidan är skev. Självironi var en av de tidigaste anledningarna till att vi klickade så bra tillsammans. I framtiden kommer ni att få se mer av oss och det är jag tacksam för. Jag mår jättebra och äter väldigt bra. Då Aftonbladet väntar Viktor Frisk på söndagskvällarna berättar han mer om kärlekslyckan i en textmeddelande.

Allt med Andreas är fantastiskt och han får dig att må bra. Det ska bli så roligt att bygga framtiden tillsammans. Jag tror att allt handlar om kemi, och den här parningen är perfekt. Vi tillbringar en dag i fält och försöker skapa det liv vi vill leva.Paret har varit tillsammans sedan sommaren, men de bestämde sig för att offentliggöra sitt förhållande på sociala medier för första gången i oktober.

För att inte tala om det faktum att Viktor redan hade sagt till Andreas att han ville att han skulle bli fri. Victor bestämde sig för att ta saken i egna händer, och lika många av hans vänner och familjen var redan närvarande vid lanseringsfesten för hans nya smyckes-kollektion, beslutade han att ta tillfället i akt.

På frågan om hur bröllopet kommer att firas sa Andreas: “Det är en riktigt bra fest just nu, Medina har precis spelat, och det kommer säkert att hända fler roliga .Viktor Frisk, en 27-årig artist och influencer, hittade kärleken med pojkvännen Andreas Gran, 44.

Han förklarade sina känslor i ett inlägg på Instagram. Det har gått mer än fyra år sedan jag insåg att jag verkligen var kär, och den tillgivenhet jag har för den här mannen är omätbar. Allt förändrades när jag hittade dig mitt i en rasande känslostorm och mitt liv vändes upp och ner”, skrev han.

Det verkar som att allt jag upplever i det här livet blir starkare och starkare allt eftersom jag går. Vi har några fantastiska framtidsplaner för huset och familjen. Under inspelningen av Anja Pärson och Filippa Rdins YouTube-serie Anja och Filippas hllbara drömhus berättade paret om sitt förhållande. Viktor och Andreas skiljer 17 år från sina videochattkompisar Anja och Filippa, som är åtta år yngre.

Man måste bevara det gamla.”Andreas förklarar sina känslor inför beslutet när Filippa frågar hur det känns att de har kommit ut med förhållandet.Det sätts upp så många bommar för det egna skyddet som faktiskt inte finns. Om man skulle ta del av Viktors sociala mediekanaler skulle de hitta kanske 10 000 kommentarer, varav inte en enda negativ. Att den positiva andelen är så hög bör stå i fokus.

Viktor Frisk Pojkvän

När du är med människor som verkligen älskar dig känner du en otrolig stolthet. Kärlek är kärlek, och vi borde leva minst 30 år till och efter de 30 år som folk tänker på, säger Viktor. Nu när Viktor och Andreas är inne i en härlig sommar kan de njuta av lite kvalitetstid med sina följare genom att hålla ett samtal på stranden

Viktor ger ett definitivt svar i en video på frågan om han och hans fru vill ha barn. Under en Q&A-session på Instagram avslöjade pojkvännen Andreas Gran, 43, att han och hans partner har varit tillsammans igen i en vecka och en dag, och att de 17 år som skiljer dem åt är irrelevanta. Jag älskar honom oavsett namn eller siffra, skriver han. Artisten Viktor Frisk avslöjade sin kärlek för första gången i ett Instagram-inlägg på söndagen.

För ett och ett halvt år sedan anställde Björn Borg en ny kreativ chef vid namn Andreas Gran. Enligt brevets författare Viktor Frisk “är han den som gör mig lyckligast och lyckligast i världen.” Under loppet av några minuter på Viktor Frisks Instagram avslöjade Andreas Gran nyligen förhållandets detaljer. Han flyttade bland annat in hos Viktor Frisk “dag 1”. Det bästa slutet på mitt liv. Nu ska vi leta nytt hem tillsammans.

Det är ingen hemlighet att Viktor älskar jacuzzin. Typiska slavar, skriver han. Han förklarar också hur de träffades och visar en bild på ett utegym. På en sur ton”; “P en gräsmatta. Som en följd av sin pollenallergi har Viktor tvingats ta till nysningar. Jag tror att det handlar om överträning, men Viktor skyller på allergier.

Men han var också en godtrogen luffare när han satte lagen. Därmed följde jag efter, “S d föll jag ocks”.Andreas Gran, 44, och Viktor Frisk, 27, har knutit ihop säcken. Han tog tillfället i akt att uppträda på scenen under en fest för att fira lanseringen av Viktor Frisks nya smyckeskollektion.

Margaux Dietz, en Instagram-influencer, filmar sig själv först när Frisk för en konversation, vänder sig sedan mot sin blivande man och går ner på knä. Så nervös för ikväll, men jag känner att det här kan vara rätt tillfälle att säga det, säger Viktor Frisk precis innan han går och lägger sig.

Viktor Frisk Pojkvän
Viktor Frisk Pojkvän

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!