Vilfred Landstedt Sjukdom

Sprid kärleken
Vilfred Landstedt Sjukdom
Vilfred Landstedt Sjukdom

Vilfred Landstedt Sjukdom – En äkta schlagerfantast finns i deshög, södra Sverige. Det finns låtar från Melodifestivalen som 12-årige Vilfred Landstedt kan sjunga. Vilfred har själv stått på scen ett flertal gånger och har till och med träffat Christer Björkman. Nu på torsdag sitter han klistrad framför tv:n inför festivalens första tävling. För att få igång festen kommer han med glädje att meddela sig själv.

Där dyker de minsta bäckar upp ur stadens tarmar, möjligen åtföljda av den knallröda fjäderboan. Vilfred Landstedt utbrister, “Jag är så glad över att vara i Mello just nu.” Vilfred Landstedt är extremt satsad på tävlingarna och på att välja ut vilka artister som ska delta. Och utifrån sin egen känsla, men också genom att analysera tidigare års resultat, spår han hur det går på fredag.

Men Vilfred är mer än bara en skridskoåkare. Han tycker om att sjunga tillsammans med sånger från alla epoker. Det var på kvällen som han nådde sin framgång i allsång på Skansen.Fröet till Vilfreds intresse för Melodifestivalen såddes 2006, när han såg Lordi uppträda framför en “Hard Rock Hallelujah”-banderoll. Mannen var tjugotvå vid tillfället. Han har ett extraordinärt minne för texter och en underbar känsla för melodi att visa för det.

Att så många olika musikstilar finns representerade i festivalens lineup är det bästa, enligt Vilfred. Det är verkligen vidöppet på årets Melodifestival. Man behöver inte vara perfekt; man kan vara lite hursomhelst om man så vill. Vilfred insisterar på att enhetlighet är nödvändig i alla aspekter av livet. Snart startar 25-årskampanjen för Världens Barn, Radiohjälpens största sammankomst för alla barns rätt till hälsa, utbildning och säkerhet. Direktsändningar av SVT:s program kan höras på SVT1 och SVT Play och nätets showrunners behöver bara trycka på en knapp för att få saker att rulla på.

Henrik Kruusval, Världens Barnfestivals programledare, blir den första som lämnar landet fredagen den 30 september. Han kommer att åka från Göteborg. Han har Vilfred Landstedt, svenskt insamlingssändebud, vid sin sida.

Som programmeringsledare är det en fröjd att arbeta tillsammans med Vilfred och resten av teamet. När jag såg honom förra året blev jag helt fördjupad i hans inre engagemang. Det är helt enormt, säger Henrik Kruusval, att det över hela landet finns eldsjälar som ensamma jobbar knutar på och samlar in pengar.

Vilfred Landstedt Sjukdom

De mer ambitiösa insamlingsprojekten är där mitt intresse ligger. Ju mer original, desto bättre. De brittiska politikerna som åkte genom en biltvätt på en fyrhjuling året innan var uppiggande. Vill du ha mer? Pernilla Mnsson Colt, David Sundin, Arantxa Alvarez och Kodjo Akolor, som alla har ordinarie roller i programmet, är värdar för den årliga semester-tv-specialen Tillsammans för Världens Barn från Stockholms Studio 1 fredagen den 7 oktober. Gabriella, Tereza och Harriet , alla i tioårsåldern, samt Emanuel, sjutton, och Kerstin, tretton, är kvinnorna som hjälpt till med att bygga fjorden.

Slutligen, söndagen den 9 oktober, sänder Pernilla Mnsson Colt live från Malmö som en del av sin kampanj. Pernilla Mnsson Colt säger, “Jag ser fram emot att tillsammans med Kodjo, David och Arantxa göra det otroligt givande uppdraget att leda Tillsammans för Världens Barn.” Den nuvarande eran är oroande, och barn är alltid de som lider mest av detta. Om vi ​​kan ordna en kväll som samlar stort och smått, som ryter och utbildar och samtidigt samlar in pengar till alla barn i världen, då har vi gjort något riktigt meningsfullt.

Det är en stor ära att få vara med i en så betydande samling, och Kodjo Akolor betonar vikten av att se till att varje dollar räknas. Under sina 25 år har Världens Barn gjort verklig skillnad för barn som tar rodret i andra delar av världen. Det kan låta som en klyscha, men det är inte mindre sunt för det. Därför kan du hjälpa till att åstadkomma detta. Att ge varje barn en chans till ett bra liv.

Även om de flesta av oss känner effekterna av de senaste ekonomiska förändringarna, fortsätter vi att tro och hoppas att människor kommer att bidra på alla sätt de kan. Vi måste skicka ett budskap om att vi är starka när vi arbetar tillsammans, och att oavsett det politiska klimatet i världen, Europa eller USA kan vi hitta ett enande namn för världens barn.

Global Children’s Funds årliga gala, “Together for the Children of the World”, är ett fantastiskt evenemang som alla är inbjudna att delta i och hjälpa till att göra skillnad genom sitt deltagande. För mig är det en stor ära att äntligen få se den porträtteras på tv. Se “Världens Barn”: “Startskottet” på SVT 1 och SVT Play den 30 september kl 20.45.

En miljard åttahundrafemtio miljoner svenska kronor har samlats in under de senaste åren, vilket gör att miljontals barn i världens rikaste länder kan få en bättre utbildning, hälsosammare liv och större säkerhet. Behovet fortsätter att växa, och för närvarande har barn fler möjligheter än någonsin tidigare.

Som ett resultat av den världsomspännande pandemin, invasionen av Ukraina och andra oundvikliga krig, konflikter och katastrofer har världens barnbefolkning nu rekordhöga nivåer av extrem fetma. Det är miljontals människor i rörelse, och alldeles för många små barn går och lägger sig hungriga. Och barn drabbas alltid hårdast av sjukdomar som kan förebyggas.

Radiohelp är en av många organisationer som är involverade i insamlingskampanjen, som i sig organiseras av en separat statlig myndighet. Genom Världens Barn förespråkar de svenska programföretagen SVT, Sveriges Radio och Utbildningsradion barns rättigheter genom en mängd olika utbildningsprogram riktade till elever i grund- och gymnasieskolan. Samlingen sker hela året men når sin zenit på sommaren.

Vilfred Landstedt Sjukdom
Vilfred Landstedt Sjukdom

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!