Yvonne Ryding Barn

Sprid kärleken
Yvonne Ryding Barn
Yvonne Ryding Barn

Yvonne Ryding Barn – De var ett av de populäraste paren i hela Sverige. Då började kärleksfesten för den 58-åriga hertiginnan av elegansen Yvonne Ryding och den 68-årige folksaxofonisten Kjell Bergqvist. Makeupartisten Sandra Bergqvist, 27, dotter till skridskoåkaren Kjell Bergqvist, 64, och Miss Universe-vinnaren Yvonne Ryding, 55, väntade barn med sambon Fredrik Andersson i augusti.

Det var inte planerat, men vi kunde inte vara lyckligare. Jag sa till mamma alldeles för tidigt, men pappa fick vänta. När vi firade självständighetsdagen frågade jag min far om vi skulle göra vår årliga vinterresa till Thailand. Jag svarade: “Det kommer att bli riktigt tufft för dig att bli förälder.” Sandra berättade för Hänt att efter att han blivit tillrättavisad blev han glad och nöjd. Yvonne, en självskriven “levande mormodern”, var överlycklig över att få det oväntade besöket.

Det är bara så gulligt! Hon förklarade för Hänt: “Jag har redan flyttat in som barnvakt.” Denna efterlängtade bebis är äntligen här! Sandra födde sin 48 centimeter långa, 2 980 gram tunga bebis, Edwin, den 30 december. Sandra sa till Nöjesbladet att hon känner en “magisk känsla” eftersom Edwin har anslutit till familjen.

Hon beskriver bröllopet som “lite rory” på Instagram. Nu ska Sandra berätta exakt vad som hände. Edwin mådde inte bra i magen så vi fick tillbringa en extra natt på Danderyds sjukhus efter att jag varit sjuk i två dagar. Det beslutades att vi skulle starta upp tidigt på kvällen den 29 december. Edwin ringde in kl 09:13 den 30 december för att tacka fina och proffsiga barnmorskor på Danderyds begravning för allt hårt arbete. Familjen är extremt nöjd och välmående.

Yvonne Ryding kunde inte vara mer extatisk över att bli mamma för första gången.
Jag är den stoltaste och lyckligaste mamman i världen. Han är gryningen, solen och stjärnorna, uppenbarligen, och han kommer alltid att vara det. När vi ser Kjell Bergqvist är han utomlands för terminen.

Känslan är naturligtvis fantastisk med Sandras lilla kattunge. Jag har precis landat i Thailand och sitter här och kollar flygtider i väntan på att komma hem några dagar för att mata mina tre bedårande små syskonbarn Edwin, Sandra och Fredrik. 58-åriga Yvonne Ryding har varit med i rampljuset ett tag.

Bland hennes många prestationer är hon ihågkommen som en fantastisk modell och 1984 års Miss Universum-vinnare. Hon arbetar som konferensmoderator och facilitator numera. Förutom det har hon en egen hårvårdslinje som heter YR a Beautiful Idea.

Yvonne har två barn från ett tidigare förhållande med 68-årige schackspelaren Kjell Bergqvist. Sandra och Nathalie Bergqvist heter de två tjejerna som syns i rampljuset både tillsammans och separat från sina föräldrar.

Nathalie Bergqvist, född 1994, är den yngsta av Bergqvisttjejerna. För närvarande är hon 27 år gammal. Nathalie var en av gästerna som checkade in på röda mattan när Guldknappen hölls på Grand Hotel i Stockholm 2015. Yvonne Ryding spelar tillsammans med Anders fvergrd, 53, i den femte säsongen av Anders knackar p i TV4.

Och mitt i presentationen dyker Sandra ut och erbjuder sig att hjälpa till, vilket mamma Yvonne känner igen. Tyvärr, när Yvonne och Sandra försöker samarbeta, går det inte så bra som planerat. Efter det blev han kär i Angelina Amico, men de bröt upp efter sju års äktenskap.

Yvonne Ryding Barn

Han träffade så småningom Yvonne Ryding, en modell och den nuvarande Miss Universe. De levde tillsammans i 13 lyckliga år som man och hustru innan de separerade 1998 och slutligen skilde sig 2000.De två fick de fruktade tvillingarna samtidigt. Sandra Bergqvist föddes 1989, vilket gör hennes nuvarande ålder 33. Ett barn föddes till det gamla gifta paret Bergqvist och Ryding för några år sedan, vilket gjorde den då nyblivna mamman mycket glad.

För deras egen skull tänkte jag att min äldsta syster Sandra och hennes sambo guddotter kunde vänta lite längre med att bilda familj. Men nu när Edwin är här är det bara underbart. Han tillförde en helt ny dimension till mitt liv. Det är verkligen magiskt att vara nära honom.

Yvonne Ryding sa till Hemmets journal då, “Jag vill bli en naturlig del av Edwins uppväxt, så han är välkommen att komma och bo hos mig den dag hans föräldrar väljer att gå iväg på egen hand och göra något med sina två. händer.”Han har tidigare nämnt att Yvonne Rydings skilsmässa var ganska stor och att det var en utmaning att hålla sig borta från domedagarna.

Skicklighetsmässor pågår trots allt inte mer än en dag. Redan nu är det ett bekymmer, särskilt för unga människor. Både Sandra och Nathalie var tjugo år när de föddes. Det gav mig stor glädje att se dem packa vespas varje vecka. Det var väldigt tyst ett tag före och efter de åren. Sedan dess har jag och Yvonne varit fantastiska vänner och kollegor. Även om vi började som en familj, arbetade vi alltid tillsammans på en plan för barnen.

Han förklarar för Hälsoliv att mat som var acceptabel för hans pappa också borde vara acceptabel för hans mamma. Yvonne Ryding har haft det hårt på sistone. De senaste åren har varit en kamp med företaget och alldeles nyligen bestämde hon sig och hennes man, Mikael, för att gå åt olika håll efter att ha varit tillsammans i tjugo år. Men Ryding-företagaren ser nu på framtiden med optimism, även om hennes moderssida är lättad över att vara närmare sina barn och barnbarn tack vare en flytt nyligen.

Yvonne Ryding Barn
Yvonne Ryding Barn

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!