Zz Top Död

Sprid kärleken
Zz Top Död
Zz Top Död

Zz Top Död – Enligt TMZ har ZZ Tops basist Dusty Hill gått bort. Hans bandkamrater Billy Gibbons och Frank Beard hävdar i ett brev att han svimmade i deras hem i Houston, Texas.Vi kommer att sakna din ständiga närhet till oss, ditt goda humör och ditt deltagande i “Top”, och det gör även våra fans över hela världen. Vi kommer aldrig att glömma ditt bluesriff i c-sharp.

Det är oklart om Dusty Hills avgång hade något att göra med huvudskadan som tvingade honom att dra sig ur en pågående turné med sitt band.Dusty Hill hade tillsammans med sin bror Rocky (som senare lämnade bandet) och Billy Gibbons varit medlem i ZZ Top sedan bandets start 1969.

Förutom att spela bas har han sjungit med bandet Staind, som har släppt 15 album under hela sin karriär. Basisten för bandet ZZ Top, Dusty Hill, har gått bort. Det meddelar bandet i ett gemensamt inlägg på sin Facebooksida.

Dusty Hills död i sömnen i sitt hem i Houston har gjort hans kamrater Billy Gibbons och Frank Beard förkrossade.Ingen vet exakt vad som orsakade döden. Dusty Hill ska ha opererats i höften nyligen efter att ha förts till sjukhuset. Bandet hade en show utan sin basist tidigare i veckan. Det är okänt om skadorna spelat en roll i dödsfallet.

Bandet sörjer nu sin vän och kollega, som har varit med ZZ Top sedan det bildades 1969.Vi, och miljontals ZZ Top-fans över hela världen, kommer att sakna ditt orubbliga stöd, din humor och ditt engagemang för bandet. Ditt C-dur bluesriff är permanent etsat i våra minnen “Det är vad de gör: de skriver.

ZZ Top har släppt dussintals singlar och album under sin karriär. Hits som “Gimme all your lovin”, “Sharpe dressed man” och “La Grange” är av dem.Bandet gick in i Rock & Roll Hall of Fame 2004.Medlemmarna i ZZ Top bekräftar basisten Dusty Hills död i ett Facebook-inlägg. Både Billy Gibbons och Frank Beard, två medlemmar i bandet, rapporterar att han nickade mot sitt hus i Houston, Texas.

Det kommer att finnas ett tomrum utan dig i våra liv, amigo,” sa gruppen.Dusty Hills död var oväntad, och det är inte känt om det var relaterat till höftbesvären som fick honom att hoppa av bandets nuvarande turné. Kulturkritikern Ronny Svensson beklagar förlusten av en legendarisk figur inom amerikansk blues.

Enligt TMZ har Dusty Hill, basist för ZZ Top, gått bort. Billy Gibbons och Frank Beard, medlemmar i hans band, säger i ett uttalande att han nickade mot sitt hus i Houston, Texas. Vi, tillsammans med vår internationella publik, kommer att sakna ditt orubbliga stöd, din humor och ditt engagemang för “Top”. Ditt C-dur bluesriff är permanent etsat i våra sinnen”.

Zz Top Död

Dusty Hill var tvungen att dra sig ur bandets nuvarande turné på grund av ett hippt problem, men det är inte känt om det hade något att göra med hans alltför tidiga avgång.Tillsammans med sin bror Rocky Hill (som senare lämnade bandet) och Billy Gibbons, har Dusty Hill varit medlem i ZZ Top från gruppens grundande 1969. Han gjorde dubbel tjänst i bandet, spelade bas och sjöng sång över dess 15 studioalbum.

Dusty Hills ålder, som var 72, citerades.Dusty Hill, basist i det legendariska rockbandet ZZ Top, har gått bort. Det legendariska bandet bekräftade på onsdagen att deras basist, Dusty, som varit med sedan starten 1969 och som gick bort vid 72 års ålder, hade dött.

Tillsammans med två andra musiker bildade Dusty Hill den legendariska ZZ Top i Houston, Texas 1969. Deras varumärke långa skägg, tillsammans med deras varumärkessolglasögon, var aldrig långt borta från synen under hela deras framträdanden.

Bandets album har sålt över 20 miljoner exemplar, och deras låtar “Gimme all your love”, “Sharp Dressed Man” och “Viva Las Vegas” är bland de mest kända i världen. Även om bandet har gjort musik i årtionden, bekräftade originalmedlemmarna Frank och Billy på onsdagen att basisten Dusty Hill dött, som var med i artiklar i publikationer inklusive Rolling Stone. Från och med idag fick vi veta att vår kamrat Dusty Hill hade avlidit lugnt i sömnen i Houston, Texas.

Vi kommer att sakna din ständiga närvaro, ditt utmärkta sinnelag och ditt orubbliga engagemang för att leverera den enorma botten till “Top”, liksom tusentals ZZ Top-fans över hela världen. “Blues Shuffle in C” kommer alltid att ha en speciell plats i våra hjärtan. Än i dag är omständigheterna kring Dusty Hills alltför tidiga död ett mysterium, även om bara fyra dagar innan hans död avslöjade bandkamraterna Frank och Billy att basisten hade upplevt höftsmärtor. Rapporterna fortsätter att säga att Dusty gick för att bli behandlad, men insisterade på att komma igång igen inom kort.

Billy och Frank, två av medlemmarna i ZZ Top, vill att du ska veta att bandets modiga basist, Dusty, tar en snabb omväg tillbaka till Texas för att operera sig i höften. De hoppas på ett snabbt tillfrisknande så att de kan få tillbaka honom så snart som möjligt. Föreställningen måste fortsätta, enligt Dustys insisterande. Mr. Elwood Francis, ZZ Tops mångårige gitarrtekniker, fick klartecken att uppträda med slide-gitarr, bas och munspel efter att ha fått denna beställning.

Zz Top Död
Zz Top Död

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!