Agnes Carlsson Barn

Sprid kärleken
Agnes Carlsson Barn
Agnes Carlsson Barn

Agnes Carlsson Barn – Nu har artisten Roger Pontare i en intervju med tidningen Hänt meddelat att hans son Vincent Pontare ska skaffa barn med konstnärskollegan Agnes Carlsson. Roger Pontare är redan pappa till fem barn, och nu är det en bebis på väg! Agnes Carlsson och Vincent Pontare har varit ett par sedan 2009 och bor för närvarande i Stockholm tillsammans.

Agnes har tidigare beskrivit hur hon kände när Vincent äntligen kom ut till henne, och beskrivit det som en tid av intensiva känslor och tårar. Men trots att paret varit gifta i många år har det ännu inte uppstått en spricka. Vincent har tidigare förklarat motiveringen för Hänt. .

Men det var ett riktigt trevligt ställe vi hittade som aldrig gick i konkurs. Och tiden har gått sedan dess. Pandemin har här, så vi måste välja ett nytt namn, ” han sa.Varken Vincent eller Agnes har berättat om graviditeten, men i intervjun är det svärfaren Roger Pontare som hålls ansvarig för avslöjan. Han sa till sin son Vincent, “Ja, Vincent, den jäkeln,” att barn skulle ge honom stor förmögenhet. Det är redan igång.

Det är verkligen lycka till. Det är sanningen om barn: de gör livet roligt. När man inser att framsteg har gjorts och läget är som det ska. Det hela har en vacker sida. Roger Pontare berättar för Hänt att han och hans barn tycker om att gå promenader i skogen, spela spel och ha det bra ute i naturen.

När han frågas om Vincents och Agnes lycka, morrar han: “Jag var inte säker på om jag skulle avslöja det, men jag har redan gjort det.”Sedan i augusti förra året har alla vetat att Agnes Carlsson och Vincent Pontare väntar sitt första barn tillsammans.

Efter att ha sett Agnes första bilder på hennes gravida mage kunde Hänt bekräfta att deras dotter verkligen hade fötts, och han visste till och med vilket namn hon hade fått. I augusti meddelade Roger Pontare Hänt att han snart skulle bli pappa igen. Sonen Vincent Pontare och hans fästmö Agnes Carlsson är också på väg mot en vacker förälder-barn-relation. Till din framgång önskar jag dig all lycka.

Agnes Carlsson Barn

Ja, Vincent, det är guppet. Det är redan igång. Det är verkligen lycka till. Det är sanningen om barn: de gör livet roligt. När man inser att framsteg har gjorts och läget är som det ska. Roger förklarade efteråt för pressen att det var “någon riktigt cool twist” på hela evenemanget.

Agnes Carlsson dyker upp som gravid.Den 1 november beslutade artistens make äntligen att kommentera graviditeten. Agnes har publicerat en serie bilder på Instagram där hon visar en massiv babybula.Hon skrev “Livmodern och universum och allt däremellan” på en bild som snart skulle översvämmas av lyckönskningar från kända personer och deras beundrare.

Tillsammans med Agnes graviditetsbesked kunde Hänt också avslöja att det lyckliga paret hade blivit föräldrar till en flicka på bara en månad.Det var då dottern föddes, enligt folkboksupptagningen. Hon har även fått gå tillstånd av Silvia Saga Carlsson.

Vi skickar våra varmaste gratulationer till den lilla familjen (inklusive farfar Roger förstås!) och ber att deras första dagar i babybubblan var underbara.Agnes Carlsson och Vincent Pontare är ett av Sveriges mest kända par. De är inte bara kända, utan Vincents pappa är också en välkänd figur: Roger Pontare. Den nämnda musikern meddelade i augusti för Hänt att han och hans fru väntade barn.

Ja, Vincent, det är guppet. Det är redan igång. Det är verkligen lycka till. Det är sanningen om barn: de gör livet roligt. När man inser att framsteg har gjorts och läget är som det ska. Han sa sedan: “Det finns en väldigt fin twist på det hela.”

När Hänt träffade Agnes på Grammis tidigare i år delade hon ett hemligt barnbudskap med honom.Agens d och log sa “Vi får se” som svar på en fråga om myndighetens planer på att utöka sin familjeservice.

Agnes valde att tillkännage sin graviditet för världen på tisdag genom att lägga upp en bild på hennes mage. Hon skrev bildtexten till bilden, “Konstnärerna Agnes Carlsson och Vincent Pontare har varit ett par sedan 2009, och nu visar den tidigare “Idol”-vinnaren upp sitt lyckligt gifta liv.”

Agnes Carlsson har delat en bildserie på Instagram där hon visar upp sin växande babybula i tre separata bilder.I kommentarsfältet tackas paret av personer som smyckes designer Efva Attling, radiopersonligheten Titti Schultz och hockeyspelaren Magnus Skogsberg.

Agnes Carlsson vann “Idol” 2005 och har sedan dess släppt ett flertal kritikerrosade album.
Roger Pontares son, Vincent, har skrivit och producerat låtar för en mängd olika kända musiker. Förutom att vara medlem i paret Vargas & Lagola tillsammans med Salem Al Fakir, är påven också en nyckelmedlem i gruppen.

Det glada beskedet att Agnes Carlsson är gravid och väntar sitt första barn med maken Vincent Pontare kom i somras. Men hittills har ingen sett en bild på en gravid Agnes Carlsson.

Agnes Carlsson Barn
Agnes Carlsson Barn

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!