Aida Hadzialic Pojkvän

Sprid kärleken
Aida Hadzialic Pojkvän
Aida Hadzialic Pojkvän

Aida Hadzialic Pojkvän – Sverige är AIDA HADZIALICs drömresmål. Hans föräldrar flydde kriget i Bosnien och fick möjligheten att bosätta sig i USA i slutet. fundera; ett svar är att “som Sveriges yngsta minister någonsin är Jag bara 27 år gammal.” Jag spelade klassisk gitarr i två decennier men har inte rört mitt instrument på flera år. Mina föräldrar såg Ai på operan i Halmstad, så jag antar att det var där allt började. så, och han lugnade sig själv.

De övervägde samtidigt namnet och historien och kom på en dotter.Guiseppe Verdi, en italiensk kompositör, komponerade en opera om en egyptisk slavflicka.Jobbhistorik: Jag gick med i SSU när jag var 16 år gammal. Hon valdes först in i Halmstads kommunfullmäktige 2003, sedan i Halmstads kommunfullmäktige 2006 och slutligen i Halmstads kommunfullmäktige som helhet 2010. staden.

I oktober 2014 utsågs hon till minister med ansvar för gymnasieutbildning, vuxenutbildning och allt annat som ingår i kunskapsutvecklingssektorn.Högt ovanför Rissne vårdcentral i Sundbybergs län, i de långa, tunna barerna som kallas “Rissneambassadörer”, hittar du ovannämnda anläggning.

behöver hålla fast vid.Snart kommer den byggnaden att rymma en mängd olika ungdomsaktiviteter.Den här typen av dag, som visas i Aida Hadzialics studieloggar, gör att regeringen kan lära sig mer om det medborgarledda projektet.

En knäpp påstår sig ha fått veta att Aida kom till Sverige som barn med sin bosniska familj.frågar. På typiskt sätt för 2015 vill han veta hur vägen till en ministerpost har förändrats. Aidas svar leder till att Sverige lyfts, med en kärleksförklaring inslängd för gott. Arbetet är gjort.

Ministern hävdar att hon alltid har kunnat slåss och att hon och många andra i området delar tron ​​att de inte föddes med silver eller guld i munnen, utan snarare måste skäras för att kunna gå. Jag lever fortfarande.

Mina föräldrar kom som turister, och jag gjorde samma sak när jag var liten.Jag insåg mycket snabbt att detta land är unikt på grund av de möjligheter som jag fick, och jag ville göra det bästa av dem.Med dessa i åtanke blir Sverige verkligen d när man betraktar situationen objektivt.

En plats bebodd av rmmarna.Många pratar ofta om att USA är det, men landet vi bor i är helt fantastiskt.Vi kan få sjukvård gratis, vi kan utbilda oss utan kostnad och vi lever i ett samhälle som bryr sig. bryr sig om oss, men när man får sådana möjligheter måste man också överväga hur man kan ge tillbaka och hur man kan dra nytta av dem. hur mycket kostar chanserna?

2003, vid 16 års ålder, engagerade sig Aida Hadzialic aktivt i SSU för att svara på frågan om hur man tonar hemma i Halmstad. Närhelst utbildningsministern berättar om sitt liv, karriär och personliga val avslutar hon ofta berättelsen med orden “p den vägen är det” för att understryka vikten av att röra sig snabbt och ser inte tillbaka. berätta om historia; historiens ttandet.Jag fick ett samtal från Stefan Löfven i går och frågade om jag ville bli minister. Jag har fått frågan om jag har en karriärplan.

Aida Hadzialic Pojkvän

Anerat, men det är inte lätt att göra konkreta planer för framtiden eller det här; allt som krävs är att man kastar sig in i uppgiften, ger allt och hoppas på det bästa.Någon sköter det.Aida Hadzialics plan är genomtänkt och väl genomförd;är sa”; ministern beräknas anlända till centrala S-avdelningen på Drottninggatan inom de närmaste tjugo minuterna.

Stockholm jag måste lägga upp det på Instagram”, förklarar den kvicka sociala medieanvändaren och gör det omgående. groupie till ära avFamiljerna Hadzialic och Alajmovic anlände till Sverige samtidigt från Bosnien.

Aida Hadzialic och Sana Alajmovic, två bästa vänner sedan de var unga flickor och peppade varandra i skolan, är fortfarande de bästa vännerna idag.Aidas föräldrar var både advokater och tjänstemän, och de övergav familjens hem för att uppfostra sin dotter.

Jag ringer Sana Alajmovic, som nu är vd för sin egen medicinska verksamhet, Sigrid Therapeuti.Deras stilar är väldigt lika varandra, med en antydan till västkusten i allmänhet och Halmstad såvitt hon kan säga är Aida likadan som henne.

Förändringen har beskrivits som att “hon tar lite längre tid att göra saker eftersom hon reser lite mer och det tar lite längre tid för henne att få platser.” för att svara på ett textmeddelande.De spenderar tid tillsammans med att äta, titta på shower, gå på restauranger, gå på dans och allmänt ha det trevligt.

Nerna ägnar sig åt “normala grejer”, och Sana fungerar som ett slags sagoperson för Aida.Sana och Aida var i alla fall bästa vänner. När fler toppstudenter åkte till Thailand eller på skidsemesterresor tillbringade de sin fritid med att läsa och koppla av.

De arbetade på en pluggfabrik, distribuerade tidningar och tidskrifter, och senare på en smörgåsfabrik, allt samtidigt som de genomförde det rigorösa IB-programmet på samma gång. Vi åkte buss till skolan och hörde att Anna Lindh hade dött; på vägen lyssnade vi på ett antal politiska partier; Aida hittade så småningom vägen till Socialdemokraterna och jag kom till en dyster insikt.

En förändring inträffade när hon började gråta. Hon hävdar att hon och Aida har “absoluta politiska diskussioner”, inklusive ämnen som att S. ana inte “talas rött”, eftersom hon hävdar att Aida har förbättrat sin förmåga att höra under åren. ch att ta till sig andras perspektiv.

Aida Hadzialic Pojkvän
Aida Hadzialic Pojkvän

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!