Robyn Pojkvän

Sprid kärleken
Robyn Pojkvän
Robyn Pojkvän

Robyn Pojkvän – Robyn föll i en djup depression efter uppbrottet med Max Vitali och Christian Falk. Hon är tillbaka med en helt ny Honey-skida efter sex års psykiatrisk utvärdering. Länge har det funnits mystik kring Robin “Robyn” Carlsson, nu 39. Det senaste albumet hon släppte var den tredje delen av Body Talk-trilogin 2010.

Singerskans nya singel, “Honey”, släpps den 26 oktober och hon har gett intervjuer till internationella medier om orsakerna till hennes uppehåll från musikbranschen. Robyn berättar allt i den brittiska tidningen Ponystep.

Jag tillbringade mycket tid i Sverige mellan 2014 och 2016 för att få terapi, så jag kunde ta med mig den tiden tillbaka. Jag gick i psykoanalys länge – tre eller fyra gånger i veckan – gav mig själv den tid jag fick betalt för, och fick inte mycket sömn eftersom det är ett så stort engagemang.

Hon påbörjade analysen medan hon fortfarande var på jobbet med den tidigare Body Talk-skiten, och hon träffade en äldre terapeut i 70-årsåldern eftersom hon inte ville arbeta med en yngre terapeut. Låtens betydelse förklaras i New York Times så här: “Jag gjorde inga framsteg de första fem åren.” I efterhand kan jag se hur komiskt det var. Men det var inte förrän jag hade krossat det hela som jag började gå framåt.

Det fanns flera möjliga förklaringar till hennes beteende. Hunden tillhörde hennes nära vän och kollega Christian Falk 2014. Men hon gjorde också slut med sin 40-åriga pojkvän, pojkvännen Max Vitali, som hon varit tillsammans med sedan 2011. Sammantaget påskyndade detta Robyns härkomst. in i en djup depression. Mest framträdande var det i slutet av 2014 och början av 2015. Som ett resultat fick hon inte en enda morgon kliva upp ur sängen.

Snart var det dags att gå upp ur sängen och ta en kopp kaffe. Jag kanske går i terapi, kanske träffar min bror, kanske går en promenad, säger hon. Så, tyvärr, gick Robyn tillbaka till sin studio. Ltar började formuläret vid denna tidpunkt. Hon inspirerades av musik och kunde producera originalverk av hög kvalitet. Som en extra bonus har terapin visat sig bidra till positiva förändringar på flera fronter. Efter två års mellanrum försonades Robyn och Max och blev tillsammans igen som ett par.

Arbetet med det nya albumet Honey började på allvar 2015. Robyn fortsatte att bekämpa negativa tankar vid den tiden, som hon använde för att förstöra bandets musikaliska fart. Singing Skeleton upptäcktes idag utanför bårhuset, men hon känner sig inte helt “tillbaka”:

Det är nästan som att jag förvandlats till någon annan. Det verkade som om poängen inte var att jag skulle återvända. Jag känner att jag har gjort om möblerna runt inredningen på något sätt. Jag hade ingen aning om var jag skulle gå tillbaka till. Det verkar som att mycket av det jag trodde innan inte stämmer längre.

Max och hans mentor Christian Falk är föremål för den första singeln, Missing You, som släpptes den 1 augusti. I den brittiska tidningen citeras Robyn som att hon är “full av hopp för framtiden”.Oron dödar vissa män. Är inte det normen nu för tiden.

Den svenska musikern Robyn är en levande popikon som slog igenom som toner och så småningom fick det stöd hon behövde för att få en fruktbar karriär som artist. Hon uppnådde detta också, men kanske inte på det sätt som hennes musiks skapare hade tänkt sig.

För min del skulle jag inte kalla mig musiker. Naturligtvis har jag lyssnat på musik och haft artister jag lyssnat på mer aktivt än andra, men jag har bara någonsin upplevt riktigt djupa känslor när jag lyssnat på specifika låtar.

Robyn Pojkvän

Men med Robyn är det helt normalt. Allt jag någonsin känt har jag känt genom hennes musik. Allt sedan hon släppte det albumet med låtar som “Dancing on My Own” och “Hang With Me” har Robyn och jag varit praktiskt taget rumskamrater. Robyns musik har fängslat mig på grund av hennes förmåga att skapa dansbar elektropop med melankoliskt piano och innerlig sång. Musik för de sorgsna och ensamma människorna som måste fortsätta dansa.

Trots det är jag inte den enda som tycker om gruppdans på Robynlata-fester. Låten dyker upp i en minnesvärd scen från TV-programmet Girls, där huvudpersonen Hannah och hennes bästa vän, Marnie, dansar bort sina bekymmer. Robyn är helt enkelt mästaren på “sad girl pop”.

Robyn är inte bara ett exempel på grund av sin musik, utan också på grund av sin ärlighet och integritet i musikbranschen. Robyn slog igenom i mitten av 1990-talet med låtar som “Show Me Love” och “Do You Really Want Me?” Vissa musikproducenter, däribland Max Martin, spekulerade då i att Robyn kunde bli Sveriges nästa internationella popsuperstjärna i paritet med Britney Spears. Robyn var dock inte särskilt intresserad och bestämde sig istället för att gå sin egen väg.

Sedan 2005 har hon släppt albumet genom sitt eget skivbolag, Konichiwa Records, eftersom hon och de stora skivbolagen inte var överens om hur hon skulle ställa sig till popmusiken.
Robyns status som den poplegend hon är idag kan spåras tillbaka till hennes släpp 2010 av trippelalbumet Body Talk.

Det albumet är också ansvarigt för min odödliga kärlek till och besatthet av Robyn. Robyns musik skilde sig från dåtidens pop på grund av hur hon kombinerade pulserande elektroniska beats med långsamma, inåtvända texter. Robyns pop var helt enkelt mer kantig, mer indie samtidigt som den fortfarande var dansbar. Detta är dagens popmusik, men Body Talk är krediterad för att ha förändrat branschen och inspirerat sådana som Zara Larsson, Lorde och Ariana Grande.

Robyn Pojkvän
Robyn Pojkvän

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!