Per Gessle Sjukdom

Sprid kärleken
Per Gessle Sjukdom
Per Gessle Sjukdom

Per Gessle Sjukdom – På grund av Per Gessles pågående hälsoproblem blir det ingen konsert i Malmö i år. Det uppskjutna datumet den 21 december lär dock inte bli verklighet.

Han är en av våra mest kända artister och har fått stor uppskattning både inom och utanför Sverige.Han är en långvarig medlem i bandet Gyllene, och de meddelade nyligen att deras historia kommer att anpassas till en film.

Vi var bara några killar från en liten stad som älskade att göra musik och hade stora drömmar för oss själva. Dåtidens musik inspirerade oss att utvecklas till de människor vi är nu.Våra liv har oåterkalleligt förändrats av framtiden för Golden Times, och vi är överlyckliga över att se att våra ursprungliga fans fortfarande är fängslade av showen även efter alla dessa år. Att vara med och se den här produktionen kommer att vara en sällsynt och spännande möjlighet.

helt fängslande, “Enligt vad Gessle fått veta i ett pressmeddelande bekräftar Express följande. Utöver hans arbete med Gyllene Tiderna är Pers internationella genombrott som medlem i Roxette väldokumenterade. Romanerna “That Must Have Been Love” och ” The Look” är bara två av de tidlösa klassiker han skrev tillsammans med Marie Fredriksson.

Vi beklagar att vi måste checka in på grund av sjukdom och gör den förklaringen nu. De senaste åren har dock sett en förändring i graden av uppskattning av konstnärers individuella verk. I december var Pers planerad att lansera sin “Per Gessle Unplugged”-turné. Men kandyen har nyligen ställt in en serie framträdanden eftersom hans sjukdom tvingade honom att avbryta sin turné och lämna landet.

Instagrampost from the kundisi reads, “Tyvärr mste vissa datum flyttas fram p grund av att Per har halsfluss.” Eftersom Per Gessle lider av halitos står han fritt att göra ytterligare tre justeringar. Presentation i Jönköping, Sverige den 14 december är en

ursprungligen planerad till 15 december–19 januari och Kalmar Nattmarknad har flyttats tillbaka till 16 januari. Biljetter köpta för resor till Malmö den 21 december gäller för resor den 17 januari. Per Gessle hade halitosis i början av december, så han fick hoppa över tre duschar.

Halssjukdom Han har fortfarande inte återhämtat sig helt från sin halitos. Han är en av våra mest kända artister och har fått stor uppskattning både inom och utanför Sverige. Bandet han varit med i länge, Gyllene, meddelade nyligen att deras historia skulle anpassas till en film.

Per Gessle Sjukdom

filmform Enkelt uttryckt var vi ett gäng barn från en liten stad som verkligen var intresserade av musik och hade stora drömmar för oss själva. Vi tillbringade våra uppväxtår som en grupp i supéhallen, där vi exponerades för dagens musik och där vi knöt band som skulle vara livet ut. Det fanns en guldålder, och den kom och gick.

förändra våra liv markant, och det verkar som om publiken som växte upp med oss ​​är lika investerad som alltid. Det ska bli kul att jobba på och se den här produktionen tillsammans. Enligt vad Per Gessle sa i ett pressmeddelande finns relevant information tillgänglig i det aktuella numret av Expressen. Förutom att vara en del av Gyllen Tiderna,

Och hon lämnade Roxette med många ånger över de möjligheter hon missade utomlands. Det finns många tidlösa klassiker han skrivit tillsammans med Marie Fredriksson, men “It Must Have Been Love” och “The Look” är två av de mest kända. Vi beklagar att vi måste checka in på grund av sjukdom och gör den förklaringen nu. På senare tid har dock uppmärksamheten flyttats till konstnärens soloarbete.

I december skulle Pers inleda sin karriär med “Per Gessle Unplugged”-turnén. Kändis har varit sjuk och har som ett resultat av detta varit tvungen att göra vissa justeringar eller göra vissa förändringar. Gyllenhaal Tider tvingas sitta ute i helgens matcher.

Ronneby och Kalmar efter att Per Gessle, bandets frontman, blivit kritiskt sjuk. Live Nation meddelade i ett pressmeddelande på torsdagseftermiddagen att Gessle inte skulle kunna framföra sina konserter på grund av sitt rus och extrema rädsla. På den plats proklamerar bandet, “Detta är vårt tredje album.”

Under loppet av sin 40-åriga karriär har Per Gessle tvingats sitta i en mängd olika band.Under sina 40 år av att uppträda på internationella konsertscener har Per Gessle använt en mängd olika instrument och scenupptåg, inklusive skivbrytningar, ryggskada, matförgiftning med mera.

Tyvärr gjorde höga nivåer av rädsla och berusning det omöjligt att genomföra veckans två konserter, och Per är förståeligt nog upprörd över detta. Ändå hoppas han få träffa publiken i Ronneby och Kalmar vid ett senare tillfälle.

Tyvärr måste vi hälsa Per och önska honom ett snabbt tillfrisknande i tid för att ta in pressmeddelandet. Konserter som är planerade till 14 december i Jönköping och 15 december i Kalmar har skjutits upp till 16 respektive 19 januari.

De som köpt Malmöbiljetter den 21 december måste anteckna datumet som 17 januari i sina kalendrar. Redan i december var Per Gessle tvungen att ställa in tre shower på grund av halsfluss, en sjukdom han fortfarande inte helt återhämtat sig från.

Per Gessle Sjukdom
Per Gessle Sjukdom

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!