Aliette Opheim Pojkvän

Sprid kärleken
Aliette Opheim Pojkvän
Aliette Opheim Pojkvän

Aliette Opheim Pojkvän – Aliette Opheim berättar en historia om skadliga relationer.
Idag var det Aliette Opheims dag att ta plats i P1 som showens headliner.Vägen upp till mållinjen har dock inte varit jämn. I vårt kvällssamtal öppnar hon upp om ett tidigare destruktivt förhållande. Aliette Opheim, P1-spelare, kunde äntligen utöva sin sommarvärdskraft idag.

Morgonens predikan låter oss höra om flera livshändelser som har varit både traumatiska och fantastiska på sitt sätt. Men dessa ogres har något gemensamt – de har överfört Aliette till den dag hon är i just nu.

När jag träffade Aliette första gången var jag 20 år och hade precis spelat klart min regidebut.Om han bara hade sprungit ur sitt eget skinn, skulle Aliette ha blivit förtjust i honom. Han var perfekt även om Aliette precis hade träffat honom.

Jag är osäker på hur länge han höll i det, men det verkade inte ha någon betydelse. Han hade förmågan att göra det som var bäst för mig eftersom jag var så konstigt nära, säger hon. Hans pojkvän och hans hund Herkules flög in i Aliettes lilla lägenhet och blev en del av hennes familj. Herkules var Aliettes jättekatt och den mest skrämmande hund hon någonsin sett, enligt hennes berättelse.

Aliette jobbade på en frisörsalongs reception som servitris för att tjäna pengarna hon behövde för att komma vidare ekonomiskt. Det enda som var konstigt var att de alltid hade problem med pengar. Emellertid var problemet med förhållandet inte bara en fråga om ekonomi. Aliettes pojkvän höjdes ofta och morrade i nätverkets kanter. Oftast kom han till honom lastad och mätt, ibland med pengar men oftare med mat.

– Vi grät mycket över det, vi skrek och kallade varandra för saker tills jag inte kunde skriva mer. – Han provade ett test och hittade en svart klot på avstånd. Eftersom vi höll på att tappa händerna var vi tvungna att växa våra huvuden på Kronofogden, Inkassi och andra fiender. Till sist bestämde jag mig för att öppna inlägget jag jobbade med, säger hon. Vi hade försökt koppla av i mitt hus.

Aliettes och Pojkvännens relation fortsatte att utvecklas, eftersom Pojkvännen gick in och ut ur fängelset och Aliette blev kvar. Paret fortsatte att skrika, Herkules sjönk till marken och Grannarna skrek av smärta.Aliette återvänder till morgonen efter en specifik incident som involverade hennes hund Herkules och hennes pojkvän, vilket gjorde att hon blev helt desorienterad.

– Jag sitter i kören och lyssnar på den höga delen av ett flexi-koppel skrik om och om igen i Herkules öra. Herkules och Slagen matas ligger bara några steg bort, och de lyfter. Han är bara en liten hund, men det hjälper honom inte.

Herkules krönar och väntar sedan på att han ska ge honom en signal. Det kändes som en evighet, men det kan bara ha gått några sekunder, berättar Aliette.Efter några taggar lutar sig pojkvänen mot hunden och skriker “Ltsas-morrar!Om pojkvännen fortfarande är arg, så försöker hundarna komma på vad de ska göra åt det.

Aliette Opheim Pojkvän

Herkules däremot ser vackra breda leendet och spänningarna smälla i hans nacken. Sedan gled han min pojkvän i mitt ansiktet och viftad vid sidan av vägen. Det är absolut nödvändigt att hålla utkik efter honom, säger Pojkvännen, för han kommer inte att kunna ta sig till jävlamongot där.

Efter att luften återvänt till rummet och alla började röra på sig igen, stoppade Aliette förfarandet med.Aliette Opheim ger en intervju där hon förklarar sitt förhållande till pojkvännen och gör klart att hon är en “galen kattlady”.

Vid tidpunkten för sin filmdebut i Sandor slash Ida 2005 var Aliette Opheim, 36, en ung skådespelerska på cirka 20 år. Efter detta tog hon ett steg bakåt från både den verkliga världen och scenen.

Sedan dess har vi sett henne i hits som Kalifat, Björnstad, Katla, Zebrarummet, den internationella Amazon-serien Patriot, och nu Knutby-dramaten och snart även Svart krabba (hon gick med första dagen i skolan).

Jag har definitivt jobbat mycket. Men jag har hittat något som jag verkligen vill göra, och därifrån kommer jag att kunna släppa lös min kreativa lust, säger kvinnan, som samtidigt påpekar att hon tvingats prioritera något annat som hon gjorde. har inte tid för. Däremot skriker hon samtidigt att hon måste ägna sig åt sin scaping.

Det kan vara lite av ett krångel, men vissa relationer kan blomstra som ett resultat av det. Nu har jag ägnat mycket tid åt att fundera på vad som händer här, och det är möjligt att jag kommer att höra från mina vänner igen under de kommande dagarna.

Ons egna villkor, vilket jag tycker är en riktigt viktig reflektion, säger Aliette Opheim i en lång intervju med Expressen.Trots sin långa karriär i stora tv-serier bor Aliette Opheim fortfarande i sin lägenhet i Stockholm med sina två katter och sin mördare Exakt. Femtio procent. Min sambo har tillåtit mig att prata om katt.

Aliette Opheim Pojkvän
Aliette Opheim Pojkvän

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!