Anders Borg Förmögenhet

Sprid kärleken
Anders Borg Förmögenhet
Anders Borg Förmögenhet

Anders Borg Förmögenhet – Efter att ha varit tillsammans i fem år bestämde sig Anders Borg och Dominika Peczynski för att knyta ihop säcken. Nu när de har tillbringat några år tillsammans är det tydligt att det åtminstone finns en viss ömsesidig förståelse mellan dem.


Dominika säger i Fundamentalt-podden att de har slutat diskutera den aktuella frågan.
Anders Borg är en politiker från Sverige som var landets finansminister från 2006 till 2014. Han är medlem i Svenska Moderaterna. Vilken elak Anders Borg är.

Politiker. Född i Stockholm, Sverige, den 11 januari 1968. Värdet på Anders Borgs goodwill har uppskattats till över 50 miljoner svenska kronor. Det var på Norrköpings gymnasium som han gick med i Moderata ungdomsförbund.

Han gick vid Uppsala universitet 1988-1991, där han studerade filosofi, ekonomisk historia och statsvetenskap. Dessutom gick han på Stockholms universitet mellan 1995 och 1997, där han studerade ekonomi och deltog i seminarier på forskarnivå trots att han inte klarat det obligatoriska kandidatexamen. Han har inte klarat ett enda akademiskt prov än. Vilken sexmördare det är att ha en tight-fied partner.

Det säger Dominika Peczynski som diskuterar hennes och makens ekonomiska ställning i podcasten Fundamentalt. Anders har mycket mer pengar än jag, det är en sanning. Hon lovar att hon inte kommer att tacka nej till en inbjudan till en överdådig semester om han förlänger en till henne.

Det finns också en ekonomisk fråga som paret inte kan lösa.Dominika Peczynski, en 50-årig entreprenör, och Anders Borg, en 53-årig före detta finansminister, började dejta när Borg skrev ett mejl till Peczynski. Vad som hände efter det är historia, eftersom paret knöt ihop 2018.

Anders Borg Förmögenhet

Dominika Peczynski diskuterar sin och hennes mans ekonomi i ett avsnitt av podcasten Fundamentalt. Som svar på frågan om vad hon anser vara sin bästa investering är hennes svar rakt på sak: Staden som jag nu kallar hem är Stockholm och jag refererar till den som en sådan, precis som alla andra stockholmare gör. Verkligen Min författarkarriär har varit mycket framgångsrik.

Om jag får säga så, det var en mycket anmärkningsvärd sådan, eftersom jag hade köpt på lämpliga gator på lämplig dag och sedan sålt. Det är där jag har gömt huvuddelen av min rikedom, och det finns mycket av det. Och det gör mig oerhört glad.

Dominika Peczynski ogillar att ha ett bolån. Närhelst hon har några hundra tusen dollar extra betalar hon ner sitt lån, vilket hennes man inte förstår.Det är en styrka för mig att kunna beräkna amorteringsscheman. Min man säger alltid till mig att jag är dum genom att amortera när jag kanske tjänar mycket mer pengar på aktiemarknaden. Jag är lättad över att ha betalat av två lån och har flera miljoner dollar i besparingar utan att behöva låna dem. Om jag någonsin behöver det kan jag simma under vågorna.

Anders Borg och Dominika Peczynski har diskuterat hennes återbetalningar så mycket att de inte längre bryr sig om att ha det samtalet. Vi har upphört med vidare diskussion. Dessutom hävdar Peczynski att paret behåller sitt eget ekonomiska oberoende, trots sken av motsatsen.

Situationen är utmanande eftersom “på pappret har vi separata fonder”, som hon uttrycker det, “vi har ett äktenskapsförord ​​där vi har fastställt att vi har separat ekonomi”, men “i verkligheten har vi inte det.”

Dessutom är deras ekonomiska situation drastiskt annorlunda. – Anders har mycket mer pengar än jag, det är en sanning. Jag tackar inte nej till en inbjudan till en semester med stil om han förlänger en. Och han förblir tyst: “Nej, jag har betalat för det här.” På inget sätt skulle jag någonsin kunna vara med en sådan man.

Dessutom kan Peczynski inte bidra till paret eftersom de inte har ett gemensamt bankkonto. Åh, nej, nej, ingen gud. Vilken sexmördare det är att ha en billig man. Samt att utöva personlig sparsamhet.Man kan säga att vi är en riktigt generös grupp mot varandra. Peczynskis största utgift är relaterad till hans kärlek till naturen, men nu när pandemin har slagit till har det lugnat ner sig lite.

I år känner jag att min ekonomi har blivit bättre. Detta beror på att det finns ett brett utbud av utomhusaktiviteter att delta i. Affärsmannen fortsätter: “Jag skulle vilja gå på restaurang varje dag, med och utan barn.”

Jag orkar inte spendera varje kväll hemma ensam. Peczynski kämpar för att ge ett alternativt svar när hon tillfrågas om hon är en slösare eller en sparare. Jag brukar inte sopa bort en massa pengar heller. Mitt personliga kavalleri inkluderar kravet att amortera skulder. Så nu äger jag ett bolånefritt hus på landet och en nästan bolånefri lägenhet.

Dagen då mina studielån betalas av är dagen då jag äntligen kommer. Sedan får jag bestämma om jag vill spara eller spendera. Lika passande: en finansiell investering. Min portfölj har en liten mängd investeringar eftersom, ja, duh.

Hon nämner i podcasten Fundamentalt att hon sysslar med en mängd olika områden. William och Kate, tillsammans med Harry och Meghan, tog nådigt emot nationens uttryck för sympati. Kate torkade bort tårarna när hon mindes Louiss hjärtliga ord när hon hörde om hans mormors bortgång. Enligt Daily Mail svarade den unge prinsen: “Farmor är åtminstone hos farfarsfar nu.”

Anders Borg Förmögenhet
Anders Borg Förmögenhet

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!