Allan Svensson Sjuk

Sprid kärleken
Allan Svensson Sjuk
Allan Svensson Sjuk

Allan Svensson Sjuk – Saxofonisten Allan Svensson tänkte turnera landet runt med sin enmansshow “Mr Morfar” hela sommaren. Nu har han stannat inne på grund av sjukdom. Producenten Karin Thorsson säger att han inte kan stå på scenen på grund av sina fysiska begränsningar. Allan Svensson, en 68-årig saxofonist, engagerar sig för sin roll i enmansföreställningen “Mr Morfar” med fullständig övertygelse.

Han har haft problem med sina fötter och händer under lång tid. Eftersom så är fallet bestämde vi oss för att arrangera en show i Norrköping. De fortsätter att fundera över vad det kan vara. Han har varit på läkarmottagningen och på röntgen idag, och de har fått några svar. Under en längre tid uppvisar han konsekvent ett sjukskrivent beteende. Hans skådespelarförmåga är inte i nivå med en enkel scennärvaro.

Producenten Karin Thorsson sa till Nöjesbladet, “Han har varit sjukskriven och vi måste ta ett beslut. Vi är så klart upprörda över detta.” Showen måste fortsätta utan oss. Vi kan inte utsätta honom för det eftersom det skulle äventyra kvaliteten på de varor vi har lovat. Han har mått riktigt illa den senaste tiden. Allan, som jag precis pratade med, är just nu på genomresa via taxi från röntgen.

Nej. Det är faktiskt mycket värre. Han har haft det här problemet ett tag, och det har bara blivit värre med tiden. De undersöker det, så jag kan inte avslöja vad det är.Ärligt talat så har jag att göra med en fotskada. Men jag vill helst inte uppehålla mig vid ämnet längre. För närvarande fokuserar jag på att bli bättre så att jag kan återgå till jobbet, om det är möjligt. Morfar”-lopp på grund av hälsoproblem.

Artisten öppnar nu för den försöksperioden. Jag kunde inte stå i mer än trettio sekunder innan mina ben började skaka. Han minns: “Jag var tvungen att sätta mig ner, annars skulle jag ha kollapsat.” Skådespelaren Allan Svensson, mest känd för sin roll som pappan Gustav i “Svensson, Svensson” och dess filmatisering, har varit sjuk.

Han beskriver uppkomsten av frågorna 2017 för Expressen och hur de bara har blivit värre sedan dess. Han var i slutändan tvungen att ställa in sin Göteborgsföreställning av “Herr farfar”.Det var en enorm utmaning. Jag var tvungen att ta ledigt från jobbet på grund av sjukdom, men det var flera månader sedan.

Jag tog ledigt från jobbet i en månad för att få behandling och vila efter att ha varit sjuk. Mina ben, särskilt blodcirkulationen i dem, hade allvarliga problem. Eftersom jag inte kunde stå, var jag tvungen att sitta kvar. Sedan dess har Allan Svensson bedrivit kärlforskning för att fastställa roten till problemen.

Jag har dock aldrig upplevt några problem med blodflödet. Jag tränar inte tillräckligt och jag sitter för mycket. Min läkare har sagt till mig att gå omedelbart. Stryk min kropp ofta. Jag var dock tvungen att böja mig.

Ingenting har någonsin fått mig att ställa in en föreställning tidigare. Därför tyckte jag att det var något dramatiskt. Och utmanande. Och nu måste jag inse konsekvenserna av mitt beslut att gå så mycket som möjligt. På grund av den olidliga smärtan i benen stannar jag hellre kvar. Kvaliteten fortsätter dock att stiga.

Allan Svensson Sjuk

Allan Svenssons hälsa är också verifierad sedan en tid tillbaka, så han har kunnat spela in dialog för “Maria Wern”-filmerna.Allan Svensson berättade för oss att han träffade sina drömkvinna Ami under hela sommaren 2016. När Svensson uppträdde i Göteborgs sommarteater 2018 hyrde han en lägenhet av henne.

Det är bara så det är. Jag är nöjd med hur det är mellan oss. I strikta mening, ja. Enkelt sagt, det var verkligen utmanande. När det sved så mycket var jag tvungen att göra något jag aldrig gjort förut: jag ställde in en konsert. Till slut hann hon till Stockholm. Att ha en kvinna du älskar är en av livets största välsignelser. För att få Diana att ta reda på sin otrohet, skulle prins Charles ta till smutsig taktik.

Enligt Mirror får den kända juridiska experten Andrew Morton fortfarande rysningar när han tänker på det.1981 knöt Charles och Diana knuten. Tyvärr var Charles äktenskap med Camilla Parker Bowles inte utan otrohet från hans sida.

Advokaten Andrew Morton har avslöjat den smutsiga taktiken Charles spelade mot Diana för att dölja sin otrohet för henne. Charles skulle använda en penna för att “ringa in” ett av Radio Times TV-program så att hon skulle anta att han var hemma. Och enligt Andrew Morton tog en förare honom de två milen dit och tillbaka för att träffa Camilla Parker Bowles. Morton sa att han fortfarande får gåshud att tänka tillbaka på vad Diana avslöjade för honom om deras svåra äktenskap.

För alla dessa år sedan ansågs en stilig prins och hans underbara unga fru fortfarande vara symbolen för ett lyckligt gift par. Som Morton påpekar var detta dock långt ifrån sanningen. Det skedde en splittring mellan Diana och Charles 1992. Det tog fyra år, men skilsmässan slutfördes till slut.

Diana påpekade att äktenskapet kändes lite trångt med tre individer där. Det var i en bilolycka i Paris 1997 när Diana dog. Camilla Parker Bowles blev Charles andra fru 2005. Bjarni Thorsson, föreställningens regissör, har tagit över för Allan Svensson. Allan Svensson är kortfattad när han blir kontaktad av Nöjesbladet; ändå verifierar han att han är sjukskriven.

Allan Svensson Sjuk
Allan Svensson Sjuk

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!