Jessica Frej Pojkvän

Sprid kärleken
Jessica Frej Pojkvän
Jessica Frej Pojkvän

Jessica Frej Pojkvän – TV4:s Jessica Frej, profilare, väntar sitt första barn. På ett foto på Instagram visar hon upp sin mage under utveckling och pratar om lycka. Den oförklarliga slöheten och plötsliga illamåendet vid föreställningen om julmat kunde inte ha orsakats av något annat, menar författaren. Jessica Frej, kändiskock och kokboksförfattare, tävlade i TV4:s “Sveriges Mästerkock” för tio år sedan och kom på femte plats.

Sedan dess har hon medverkat flitigt i “Nyhetsmorgon” och i kanalens produktion av “Mitt kök”.I onsdags meddelade Jessica Frej graviditeten via ett Instagram-inlägg. Hon laddade också upp ett foto på sig själv när hon omfamnar sin expanderande mage och kommenterade att hon är “ganska mycket där.”

Hon skriver, med rött hjärta och hashtaggarna #graviditet och #vecka20, att hon är “obeskrivligt trött” och “plötsligt illamående” av föreställningen om julmat. Sarah Dawn Finer, Agneta Sjödin och Jessica Almenäs är bara några av de många som har visat sin glädje över graviditetsbeskedet med hjärteögda uttryckssymboler och sprudlande utrop.

Anders Pihlblad har tillsammans med flera av sina TV4-kollegor lagt ut ett grattismeddelande på nätet “Wow!! Medan Maria Forsblom tillägger “Åhhhh GRATTIS”, säger vi “Grattis.” “.Hennes Instagram-berättelser inkluderar frasen “Njöt personligen av vår lilla hemlighet från början av december, men nu börjar det bli svårt att gömma sig”, vilket tyder på att hon har diskuterat graviditeten där.

Christian Wennberg, 46, är sedan ett antal år Jessica Frejs pojkvän, och de två delar just nu bostad på Lidingö.Skådespelaren Christian Wennberg har medverkat i ett flertal TV-program, inklusive “Nya tider”, “Gåsmor”, “Maria Wern” och “Fartblinda”.

Efter att ha blivit kontaktad av Aftonbladet uttryckte Jessica Frej tacksamhet för komplimangerna men avböjde att utveckla ytterligare. Aftonbladets användning av Instagrambilden har hennes stämpel. Tydligen har Jessica Frej kommit hem.

Därför säljer tv-värden sitt rosa hus i Nacka, strax utanför Stockholm.Två sovrum och ett rejält kök kan bli ditt för drygt två miljoner svenska kronor.Jessica Frej är en 30-årig tv-kock som började sin karriär på “Sveriges mästerkock” när hon bara var 21 år gammal.

Därefter blev hon stammis i TV4:s “Mitt kök”, gäst i “Nyhetsmorgon” och senaste “Carolas advent”-kocken. Hon tycker om att laga mat på fritiden och har gjort det i sitt stora, rosa kök i sin lägenhet i Finntorp, Nacka. Hon informerade Sköna om att kökslamporna från början var mörka när hon kom, men att hon målade över dem för att få dem ljust rosa.

Jessica Frej Pojkvän

Detta är det första hemmet Jessica Frej har inrett helt efter sin egen smak. Men det är dags att börja sälja. Nackalägenheten är en 48 kvadratmeter stor yta med två sovrum som påminner om ett litet radhus.

Den har ett nytt, modernt utseende och en rymlig uteplats. En klädkammare finns nära sovrummet. Den välkända tv-kocken och hennes pojkvän har precis köpt och flyttat in i ett nytt hem. Hon publicerade en sammanfattning av årsskiftet på Instagram strax innan det nya året började och sa:

“I mitt privatliv har jag nyligen genomfört en renovering av min lägenhet, blev överraskad över drömhuset, renoverade det också, flyttade in lagom till jul och ligger nu i soffan och njuter där jag har hamnat.”

Vad måste man betala för att flytta in i en kändiskocks posh utgrävningar på tv? 2 195 000 kronor. Den enorma hyresbostaden utanför Uppsala som Stina Wollter har inrett som en loppis. Där kan barnminnen och föräldrars aska förvaras.

Hennes kontor är hemma. Hon har skrivit sin senaste roman, “Kriget mot kroppen”, medan hon slappat i soffan och vid middagsbordet. Min man och jag bor fortfarande bekvämt i en hyreslägenhet som är för stor för att vi ska kunna kalla hem, trots att våra barn har lämnat. Det är en udda fas i livet när du ska förvara dina föräldrars aska med dina barns övergivna tillhörigheter.

Det förutspåddes att du mitt i allt skulle börja packa mindre för dina resor. Vilken fars! Strålande i dess kaos och nyanser. Om inte för bristen på rabattkorgar och handskrivna prislappar, kan du missta denna plats för en loppmarknad.

De tror att det är så välkomnande att besökare kan tillbringa timmar med att vandra omkring planlöst. Om du vill att det ska bli samtal, börja bara prata om något. Var du än väljer, men framför allt i soffan och på bordet. Detta leder till att hela hemmet är min arbetsplats. Vi har en studie men jag hamnar aldrig där. Det är därför jag, när det är möjligt, försöker komma ut ur huset för att koncentrera mig på mitt skrivande.

Jag tycker om att läsa Bibeln och spendera tid på mina favoritkaféer. Det finns tillfällen då jag lurar mig själv att tro att vem som helst på kontoret kan vara en av mina medarbetare. Höga klackar med vassa spetsar.Nu är katten död, möblerna finns kvar och reporna i tyget från hennes klor rör på mig.

Alla konstnärliga strävanden och andra till synes obetydliga saker som faktiskt är bitar av tillvaron. Dessa avgörande ögonblick, val, människor och tider som har format vem jag är och vilka vi är som grupp.

Jessica Frej Pojkvän
Jessica Frej Pojkvän

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!