Anders Eldeman Sjuk

Sprid kärleken
Anders Eldeman Sjuk
Anders Eldeman Sjuk

Anders Eldeman Sjuk – Mellan Melodikrysset och sjukhuset. Radiolegendaren Anders Eldeman gick i koma efter sin sista sändning. Han säger till Aftonbladet att han ramlade och sjönk i vattnet. Anders Eldeman, en 61-årig programledare, var värd för sitt andra Melodikrysset mitt i sommaren efter 26 år vid mikrofonen. Det var genom Sveriges Radio som han lyckades fly sitt eländeliv.

Men två dagar senare, på måndagen, kollapsade Anders Eldeman från ett svårt fall av kräksjuka.På fjället hittade jag en sommarkräksjukan. Samtidigt förekom händelser som kom från båda håll. Efter en kvart fanns inget kvar än ett tomrum, och de tre dagarna som följde gick åt till att fylla det. Mitt i natten frös jag och frös och gick under tre täcken och sjönk och simmade och simmade och simmade och simmade.

Tog mig hela vägen till havets botten. Efter några dagar bestämde sig Anders Eldeman för att gå ut på stan med sin flickvän Anna Perning. Dagen efter var jag lite mer energisk, men magen kurrade fortfarande. När jag vaknade på fredagsmorgonen tänkte jag ta mig en sväng och sedan äta lite frukost innan jag beger mig till S:t Görans sjukhus för att få lite akuten.

Eftersom jag var i ett litet rum utan takfläkt sa de att det inte var bra eftersom jag inte hade min telefon med mig så jag kunde inte ringa Micke Cederberg dagen efter, vilket var lite irriterande.Anders Eldeman hade tappat stora mängder vätska på grund av sin kräksjuka, som syntes.

Jag fick många psar-droppar och de gav många bevis. Så här i efterhand är det tydligt att jag blev helt förblindad av just denna ödesvändning. Jag var äcklad över att det tog tre dagar att komma fram till min dörr. Eftersom de injicerade mig med både antibiotika och bredspektrum viricider, är jag nu fången i varje arm. När Anders Eldeman och Aftonbladet pratar är han tillbaka i rummet efter en dag borta.

Det är måndag morgon och jag känner mig lite nedstämd. Första gången jag gick till akuten hade jag ingen aning om vad jag skulle förvänta mig. Sedan jag föddes har jag inte blivit taggad. Personalen å andra sidan var fantastisk; de höll mig kall och gav frukt och iste som tack. De var verkligen magiska.

Om några dagar är vi tillbaka i Skärgrden efter två dagars semester. Det finns ingen anledning att skreamma magen eftersom en stor grekisk sallad med isvatten fortfarande sitter på menyn nu. Anders Eldemans lillande låt “Melodikryss” har spelat på radio ett tag nu.

Nu berättar Stjärnan att han åkte till sjukhuset efter senaste sändningen. Han säger till Aftonbladet att han var ledsen när de kom och hälsade på honom i tre dagar. I folkkära radioprofiler av Anders Eldeman var det fortfarande många som tog en kopp kaffe i sina gulet folkkära radioprofiler.

Efter 26 år i programmet sa Stjärnan till honom att han skulle lämna programmet.”Jag har lyssnat på det här programmet så länge nu att det verkar lämpligt att gå vidare”, säger programledaren Anders Eldeman i Sveriges radio.

Trots det var programmet inte det sista som slog in Anders. Eldeman hävdade att han skulle lyssna på Sveriges radio i sin helhet. Men att ta en paus från både programmet och arbetsgruppen var mer än bara en enkel olägenhet.

Anders Eldeman Sjuk

Jag har ett program som heter “Da capo” som kräver mycket planering för att lyckas, och det är vad jag har gjort de senaste 52 veckorna.Jag och min kompis satt på bakgården med en hyrd stuga och en ficklampa när vi insåg att vi hade varit där en hel dag.

Jag kunde inte tro det, men jag kunde inte gå till jobbet på grund av det, och jag började undra hur länge jag skulle kunna hålla på det så här. Kanske är det dags att gå tillbaka? En tid efter förra sändningen hade radioprofilen surnat och släpades till smugglarhålan.

Sommarkräksjukan hittades i hundrattio. Samtidigt förekom händelser som kom från båda håll. Efter en kvart fanns inget kvar än ett tomrum, och de tre dagarna som följde gick åt till att fylla det. Han berättar för Aftonbladet att han hade feber och frossa och sov under tre filtar och skakade och skrek.

En tid senare verkade han ha återvänt, men han insåg snabbt att han inte hade gjort det.Efter det började han bli lite darrigare och bestämde sig för att bege sig till sjukhuset. När jag kom till jobbet i tisdags var jag något piggare, men jag var fortfarande väldigt full av skum. När jag vaknade på fredagsmorgonen tänkte jag ta mig en sväng och sedan äta lite frukost innan jag beger mig till S:t Görans sjukhus för att få lite akuten.

Eftersom jag var strandsatt i ett litet rum utan fönster sa de, det var inte bra eftersom jag inte hade min telefon med mig, så jag kunde inte ringa Micke Cederberg dagen efter, vilket var “lite genant, ” han sa. Anders Eldeman hade tappat stora mängder vätska på grund av sin kräksjuka, som syntes. Jag fick många psar-droppar och de gav många bevis.

Anders Eldeman Sjuk
Anders Eldeman Sjuk

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!