Andre Pops Sjuk

Sprid kärleken
Andre Pops Sjuk
Andre Pops Sjuk

Andre Pops Sjuk – Sport och tävlingar från München, Tyskland, där EM hålls, visas hela dagen på SVT och SVT Play.Friidrotts-EM, som inleddes i måndags, kommer säkert att bli en favorit hos fans. Sedan hälsade André Pops på publiken tillsammans med experten Alhaji Jeng.

Men som den skarpsinnige läsaren kanske redan har sett, har TV-boxen inte längre en sådan likhet. På tisdagskvällen, när Tobias Montler tog silver vid EM i längdhopp, tog Marie Lehmann över rapporteringsuppgifterna från Pops, som hittills täckt mästerskapen.

På onsdagen har ingenting förändrats och Pops är fortfarande ingenstans att hitta. SVT uppger nu att sjukdom är orsaken till skiftet.Han har varit lite tuff, men kommer snart på fötter igen, säger Tobias Alsing, som är ansvarig för EM-sändningarna i SVT.

Alsing vill inte prata om hur Pops blev sjuk eller hur snart vi kan förvänta oss att han ska bli frisk.På onsdag ställer de två svenska medaljörerna, Daniel Sthl och Simon Pettersson, i diskustävlingen på EM och du kan följa Bianca Salming när hon tävlar i sjukamp.

Semifinalerna i junior-VM kommer att äga rum i Kanada och juniortroféerna är klara.Av den anledningen har Lettland sedan onsdag kväll led en förlust.Lagkaptenen Emil Andrae gjorde det matchvinnande målet i de avtagande minuterna.

Vilken hemsk känsla. Början var stenig, men vi lyckades stabilisera oss. Lagledaren beklagar att de slåss som “djur” i SVT.Värmen vänder upp i semifinalerna medan Finland väntar.På onsdagskvällen, svensk tid, försökte det svenska JVM-laget ta sig vidare till semifinal. Och detta var i åttondelsfinalen, då Lettland stod i vägen.

Den segerrika gruppen som uppnådde en otrolig plats efter säsongen. Men när de väl kom till Edmonton och Kanada var det juniormästerskapen som dominerade den första ramen. Efter att Fabian Lysell simulerat Isak Rosén som försökte smyga in pucken genom kökvägen gjorde Rosén så småningom mål.

Jag kan lita på att Ke matar mig med pucken. Och så tappar jag det lite själv, men det löser sig ändå med Isak som kan göra mål, som forwarden Fabian Lysell förklarade för SVT. Sverige lyckades dock inte öka sin ledning under hela matchens andra halvlek.

Letterna däremot lyckades reta upp en redan missnöjd svensk trupp. Dessutom skulle de knyta den svenska ledningen. En dryg minut in i den tredje perioden gjorde Gustavs Ozolins mål genom att deka runt en ur position Jesper Wallstedt för att göra mål från utanför nätet. Efter två perioder var ställningen oavgjord till 1.

Det är en utmanande situation. Vi måste ta oss an utmaningen från denna kompetenta motståndare. Enligt Daniel Torgersson på SVT har vårt lag problem med att ge upp för många mål och skjuta för många skott inifrån försvarszonen. Tidsperiod tre var som någon som håller en dolk mot Sveriges hals.

De hade dock också en fantastisk möjlighet att ta ledningen när Lettland efter bara en och en halv minut fick ett matchstraff. Den aktuella händelsen innebar en frontalkrock där Liam Hgren skadades.Det borde vara ett rött kort för hela matchen. SVT-analytiker Jonas Andersson konstaterade, “Han har lämnat pucken, och han fullbordar bara mot huvudet, det är inte trevligt att se.”

Andre Pops Sjuk

Det är sånt som måste tas ur ishockeyn. Detta måste stoppas omedelbart. För Sverige gjorde det dock ingen större skillnad. För det var ingen idé att förlita sig på fem minuters numerär fördel.Men i mitten av kvarten hade Sverige tagit ledningen. Sedan, med sitt lag under ett, gjorde lagkaptenen Emil Andrae mål på ett dragskott från blålinjen. Enligt SVT-analytiker Jonas Andersson har han varit enastående.

Därefter gjorde inget av lagen igen, och juniormästarna gick vidare till semifinal.Det här var den typen av närkamp vi hade räknat med. Andrae uttryckte det bäst efter sin seger: “De slåss som odjur.”Den här känslan är verkligen hemsk. Vi gjorde inte mål på powerplay, men vi stabiliserade oss och vann matchen. Efter avgörande seger mot Tyskland respektive Schweiz är även Finland och Kanada förberedda för semifinal.

Efter att ha slagit vågor på torsdagsmorgonen genom att slå ut USA möter Tjeckien Finland i semifinalmatchen om juniormästerskapen. Den matchen är planerad till lördag kväll klockan 02:00. Carl Bengström gjorde sitt avtryck vid inomhus-VM 2018, då han hjälpte till att hämta hem brons till Sverige från Belgrad. Så han kände sig förberedd och redo att åka i friidrotts-EM i München.Han uttalade, “Jag kommer att gå till en final, ingen galenskap”, i en intervju med TT.

Andre Pops Sjuk
Andre Pops Sjuk

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!