Andreas Lundstedt Pojkvän

Sprid kärleken
Andreas Lundstedt Pojkvän
Andreas Lundstedt Pojkvän

Andreas Lundstedt Pojkvän – Björn Helge Andreas Lundstedt, född i Uppsala den 20 maj 1972, är en svensk artist och skdespeler mest känd som medlem i Alcazar-bandet. Peter Jöback, Lisa Nilsson och Lizette Plsson bildade bandet Stage Four i Knivsta, där Lundstedt började sin karriär som tonor.

Han bodde i New York City från 1992 till 1995, där han studerade dans. Han spelade huvudrollen i musikalen Saturday Night Fever på Oscarsteatern i Stockholm 2005 och 2006.Tillsammans med Tess Merkel och Annika Kjaergaard bildade Lundstedt bandet Alcazar 1998. Magnus Carlsson, Lundstedts mångårige keyboardspelare, anslöt sig till bandet 2002.

Flera internationella radiohits följde i kölvattnet av Alcazars historia i början av 2000-talet. Andreas Lundstedt, Tess Merkel och Lina Hedlund grundade Alcazar 2007. Fredrik Lundstedt, Andreas Lundstedts bror, var också medlem i Alcazar medan han arbetade som DJ och fotograf.

Det är inte första gången Andreas Lundstedt är med i Melodifestivalen. Första gången jag uppträdde som soloartist var 1996 med låten “Driver dagg faller regn” av bandet Two Come. Han fortsatte med att uppträda i Melodifestivalen med låten “Jag saknar dig, jag saknar dig” 1997, “Move” 2007 och “Aldrig aldrig” 2012. Han och Alcazar har tävlat i turneringen fem gånger.

Sommaren 2007 gjorde Lundstedt sin tv-debut i Kanal 5:s grundprogram Ranking the stars som programledare.Vidare har han deltagit i ett flertal utbildningsprogram, bland annat Körslaget, Berg flyttar in, Högsta Domstolen, S ska det lta, och Allt på Skansen, samt många andra.

Andreas Lundstedt fick diagnosen hiv 2007 i december. 2010 var han Sommar I P1 sommartalare och berättade om sina erfarenheter av att leva med hiv. Niklas Hogner, Lundstedts dvarande sambo, var föremål för programmets sista avsnitt.Let’s Dance 2020 hade Lundstedt som en av sina deltagare.

Han tävlade för Schweiz i finalen i Eurovision Song Contest 2006 i Aten. Där var han medlem i supergruppen Six4one, bildad specifikt för 2006 års samarbete med könsskilda artister från könsolikt länder.

Lyssna på början av låten, “If we all give a little”, skriven av den amerikanske kompositören Ralph Siegel. Gruppen bosatte sig på 17:e våningen. Andreas Lundstedt och Daniel Mitsogiannis möttes för första gången på länge.

Andreas Lundstedt Pojkvän

I sin Instagram-story visar nu Andreas att Daniel satt i fängelse efter en lång saga.En 47-årig man som heter Andreas Lundstedt är aktuell i Let’s Dance Historia som går i TV4 varje år. För första gången ska Alcazar-stjärnan och Tobias Bader, båda 34, dansa tillsammans i Let’s dance.

Eftersom många program har installerats på basis av Corona har vi kunnat dansa under stjärnorna. Andreas och Tobias å sin sida jobbar hårt för att hålla sig i tävlingen så länge som möjligt.Privatlivet offras för Melodifestivalens skull. Nu har han och Daniel Mitsogiannis, 36, tagit det enorma steget att lämna Sverige och sätta sig på ett plan till Medelhavet.

Otroligt nog bor jag i Grekland, och jag såg Andreas och Hannah på pressturnén för Let’s Dance innan premiären.Se till att komma ikapp Daniel och Andreas när de flyger in i början av året.I januari flög jag det här, men vi har ett boende i Stockholm eftersom jag jobbar här hela tiden, men vi har varit i Grekland. Det är därför vi har ett hus där borta, säger han, för min mördare är halvgrek.

Under vren spelades Let’s dance i Sverige och att åka till Grekland var svårt på grund av coronakrisen.Daniel Mitsogiannis har tidigare uppgett att han planerade att resa till Stockholm för att konfrontera Andreas Lundstedt under den kommande turneringen.

Varje fredag, har jag fått veta, kommer han att anmäla mig. Jag är på väg! Enligt programmeraren Andreas Lundstedt drack låten igong. Trots svårigheterna kommer ingen att kunna visa sig i allmänhetens ögon under säsongen.

Under tiden har Andreas Lundstedt och Daniel Mitsogiannis upplevt dramatiska händelser. Andreas har lagt upp en bild på sin pojkvän, som har en sr som blöder på näsan, i en Instagramstory.Jag har blivit misshandlad av en stor rökig hund, säger han och fortsätter: “Gud är i min hand.” Så om jag kunde skulle jag bara säga “sitt”, men jag kan inte. Han är dock världens sötaste lilla man.

Andreas Lundstedt och gosar med parets vovve ligger i det klippta området. Dessutom finns det ingen anledning att fråga om en stor, mörk hund. De har en liten chihuahua, som de kallar “Chi”. Andreas Lundstedt och Tess Merkel Solomons, som båda varit i Alcazar sedan starten, fick lämna, liksom Lina Hedlund, som varit med i gruppen i tio år. Idag blir det knappast bättre. Jag ska flyga själv, och jag kommer att göra en soloshow vid nästa show där.

Andreas Lundstedt Pojkvän
Andreas Lundstedt Pojkvän

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!