Drottning Elizabeth Ung

Sprid kärleken
Drottning Elizabeth Ung
Drottning Elizabeth Ung

Drottning Elizabeth Ung – Hon innehade ställningen som statschef i sjuttio år, under vilken tid hon förtjänade sitt folks beröm och beundran och hyllningar av nationer vida omkring. Hennes mans död och skandaler som involverade hennes barn och barnbarn kastade ett tråkigt över de senare åren av drottning Elizabeth, sagoprinsessan som tog emot hela Storbritannien.

På sin 95-årsdag utan prins Philip vid sin sida, konstaterade drottning Elizabeth II: “Vi befinner oss i en period av djup sorg.” I november förra året firade Elizabeth II och Philip sin bröllopsdag. Mer än 72 år har gått sedan deras äktenskap.

Drottningens kärlek till Philip började i unga år, redan 1939 när hon bara var 13 år gammal. Medan prins Philip sedan har gått i pension, fortsätter drottningen att arbeta inom det kungliga riket och deltar i hundratals förlovningar varje år. Paret gifte sig i Westminster Abbey i London den 20 november 1947.

Prinsen har traditionellt hjälpt drottningen i många av hennes kungliga uppgifter, även om han officiellt drog sig ur sin position i augusti 2017, för nästan tre år sedan. Vid den tiden hade han bland annat levererat 5 493 avläsningar under loppet av ungefär sju decennier, enligt Express.Trots att de varit gifta i över 72 år bor inte Elizabeth och Philip tillsammans, och drottningen har hänvisat till prins Philip som sin “styrka”. Sedan Philip gick i pension har paret setts tillsammans mer sällan.

Drottningen utför sina kungliga plikter och gör sitt hem i Buckingham Palace. Den Norfolk-baserade Sandringham Estate är hem för prins Philips stuga. Philip tillbringar sin tid i pensionen med att måla, läsa och köra häst och vagn på gården från sin stuga. Han håller sig borta från slottet för att slippa bli insnärjd i kungliga angelägenheter, trots att han nu är officiellt pensionerad.

2017 sa en källa till Daily Mail, “Drottningen anser att hertigen förtjänar en bra pension.” Källan informerade oss också om att Philip bor inte för långt bort, men tillräckligt långt för att kunna koppla av, i stugan. Källor inom den kungliga staben hävdar dock att drottningen saknar Philip.

Socialdemokraternas debattör och chef för tankesmedjan Katalys Daniel Suhonen går till attack mot KD-ledaren Ebba Busch för hennes attack mot statsminister Magdalena Andersson i TV4:s partiledardebatt. – Jag är säker på att det här har varit bra för hans hälsa att inte vara där och vara involverad i de dagliga påfrestningarna, men jag tror att drottningen har missat hans praktiska förhållningssätt till familjefrågor, sa en källa till Express.

Drottning Elizabeth Ung

Han hävdar att när “tonåringen” skrek bredvid Magdalena Andersson var hon den vuxna i rummet. Frågar du Johan Ingerö, policyansvarig i KD:s partiledning, så kommer han att berätta att Daniel Suhonen har följt S:s valkampanjstrategi att undvika all substantiell politik.

Det var under debatten om gängkriminalitet som KD-ledaren Ebba Busch attackerade statsministern och sa: “– Det är ingen praktik, Magdalena Andersson.” Valet är bara dagar kvar; se till att ha Expressens app uppdaterad för att få viktiga nyheter och uppdateringar om valet. Du har varit ansvarig i åtta år, och innan du blev premiärminister var du landets finansminister.

Du kanske väljer att bortse från mig, men du kommer inte att kunna bortse från dessa mammor mycket längre.Magdalena Anderssons undvek att titta på chefen för KD, och hon förklarade varför. I de flesta fall är det mycket framgångsrikt att behandla gäspare med lite känslor.

Daniel Suhonen, debattör för det socialdemokratiska partiet, svarade argt: “Jag tycker att Ebba Busch körde en extraordinär hög ton och en strategi genomgående för att gå över gränsen, med syftet att bli överfallen, sedan bli ett offer och jämra sig för att hon är blir attackerad.”

Medan högern kan anklaga Socialdemokraterna för att stå för gängskjutningar och höga elkostnader, är de ytterst ansvariga för båda problemen på grund av sin egen minskning av polisresurser, vilket i sin tur ledde till den generationsfattigdom som dagens gängkriminella uppstod ur. Medan Suhonen hävdar att Ebba Buschs attack under partiledardebatten var planerad och “skriven som rader i ett manus” har Ebba satt en ny standard för kampanjretoriken med sin höga ton i årets val.

Men Johan Ingerö, KD-ledarens betrodda rådgivare, tillbakavisar kategoriskt att:
Detta var en slumpmässig händelse. Det har hon dock sagt tidigare. Magdalena Andersson hade en betydande inverkan på rikspolitiken under sina sju år som finansminister. Från och med nu agerar Andersson som om hon precis dök upp.

När det gäller själva valet antar Daniel Suhonen samma strategi som Socialdemokraterna och håller sig borta från det knasiga. Majoriteten av svenskarna är oroliga för att landets bana går åt fel håll. Som ett resultat av att kontrollen över sin viktigaste politik överlämnats till Centerpartiet har förvaltningen inget att visa upp för sin tid i ämbetet.

Istället för att engagera sig i politisk diskurs har de valt att attackera Ebba personligen. De måste ha märkt hur rasande Ebba Busch är över att Magdalena Andersson deltar i bråket som om hennes inflytande inte hade börjat förrän för nio månader sedan. Jämfört med våldsvågen verkar Andersson mer upprörd över att ha blivit förlöjligad. Valet är dock en diskussion om de utmaningar Sverige står inför och de potentiella svaren. Jag tror att väljarna håller med.

Drottning Elizabeth Ung
Drottning Elizabeth Ung

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!