Anis Don Demina Vikt

Sprid kärleken
Anis Don Demina Vikt
Anis Don Demina Vikt

Anis Don Demina Vikt – Dagens Sommargäst är DJ, artist och Youtuber Anis don Demina, som diskuterar vikten av moderskap i en 11 minuter lång video med titeln “Mamma is overlycklig.” Artisternas scheman var fullproppade med uppträdanden och samarbeten.

Sedan slog kröningspaniken till, och allt stannade. Don Demina började träna där vid den tiden. Nu när han har gått ner nästan 30 pund, hoppas han kunna motivera andra att göra detsamma. “Jag har varit nykter i tre månader nu, tränar hårt och fokuserar på egenvård, och jag mår jättebra.” Jag är mer av en sling och ett svin. Oavsett hur länge fällan är så kan jag inte få ångest ur den. Anis Don Demina, 29 år, är helt upptagen av sin hälsa.

Jag är på väg tillbaka till havets djup. Jag har gått ner 40 pund i vikt, lagt på mig 20 pund, gått ner 10 pund och planerar att gå ner ytterligare 20, säger han. Det här är den bästa tiden i ledarens liv för programmet “Idol”. Den är väldigt bra just nu, jag rör mig väldigt mycket, jag hoppar mycket hopprep, jag lagar all min egen kött, jag har väldigt bra kost, jag är p väg ner i vikt. Jag har gått ner 40 pounds i vikt, gått upp 20 tillbaka, tappat ytterligare 10 och planerar att gå ner 20 till.

Anis Don Demina säger: “Jag är väldigt fokuserad på det här träningsschemat, och jag gör det väldigt bra som ett resultat. Men det är också den tiden på året då jag har som mest jobb.” I så fall sover jag åtta timmar om dagen och tränar åtta timmar i veckan för att bli betydligt mer muskulös. Jag har inte varit så här motiverad, energisk, fräsch, pigg och pigg sedan jag åkte ner till byn för första gången 2020.

Anis Don Demina Vikt: 40 kilo

Under min första säsong på “Idol” var programledartjänsten helt främmande för mig, och jag minns att jag sa till mig själv: “Åh, jag måste verkligen jobba, jag äter det här”, när jag kanske hade varit bättre tjänad på att bara försöka något nytt. Men nu är jag lite mer säker på vad det är vi faktiskt gör, och jag vet lite mer om vad saker är och vad de betyder. Men det är uppenbart att om du inte tar hand om dig själv genom att träna, äta bra och få tillräckligt med sömn, kommer du att sluta utmattad – vilket är precis så jag inte vill känna.

Anis Don Demina Vikt

För att uttrycka det enkelt så jobbar jag två och en halv plus timmar om dagen. Inte vad jag vet.
Det går inte så bra, men det är bra för jag tänker inte sakta ner och förstöra det. Jag vet inte, jag är verkligen fokuserad på jobbet och skolan just nu. Jag bryr mig verkligen om människor, som jag har nämnt flera gånger på min lysande YouTube-kanal.

Visst, det hade varit trevligt till slut. Så här, när vi gör “Idol” typ show som vi gör nu, och när vi gör en fredag ​​kväll final när det är full kareta från morgon till kväll, vi kommer hem och det är helt tyst. Det är inte så bra; Jag kanske börjar känna lite oro.

Men när jag spelar “Call of Duty” är allt okej igen. Men det hade varit fantastiskt att dela livet med någon. Ja, kabel är ett plus. Om jag hade mer tid på en dag skulle det inte vara en katastrof, men det skulle vara perfekt. – Jag uppskattar din hjälp, men 24 timmar om dygnet är inte alls tillräckligt! Ändå är jag inte riktigt motiverad av pengar på samma sätt som jag kan ha varit tidigare.

Innan dess hade jag för vana att köpa mörka kläder oavsett årstid. Jag har också funnit stor tröst i det. Enligt min erfarenhet spelar varken pengar eller följare någon roll om man inte är frisk. En hälsosam livsstil kan öka ens rikedom.

Nja, inte mycket mindre, men det är helt dämpat och kanske inte så ljust som det kan vara, allt med tanke på. Jag är precis där jag vill vara och rör mig i precis den riktning jag vill gå. Nu, mer än någonsin, önskar jag att jag hade mer tid att göra allt jag vill göra. Jag behöver skriva en ny stand-up-rutin, jag behöver släppa ny musik, jag måste programleda ett tv-program, jag har en talkshow, jag har YouTube, jag har tv, men jag älskar verkligen mitt jobb. Eftersom jag trivs så bra med mitt arbete har jag inga problem med att lägga in 20 dagar i sträck.

Jag har alltid följt regeln att “man måste alltid ha något att se fram emot.” Det gäller både ditt privatliv och ditt yrkesliv. 27-åriga Anis Don Demina, med låten “Vem e som oss”, placerade sig på femte plats i Melodifestivalen föregående år.

Nu, ett år senare, när han går in på presskonferensen, står det klart att YouTube-stjärnan har genomgått en stor hälsoförvandling. Sedan dess har pandemier gjort det mycket lätt att avstå från överdrivet festande till förmån för att träna regelbundet, spela mycket paddelboll och äta hälsosamt.

Kostnaderna ökar i slutet av dagen, säger han, men han fortsätter: “Men jag vill göra det bättre än jag någonsin har gjort tidigare och jag bryr mig mycket mer.” Han hävdar att Anis Don Demina hade kunnat tjäna mycket mer om han hade tävlat med “Vem e som oss” förra året. När jag avslutade varje repetition kände jag att jag precis hade gått en Zumba-klass.

Dessutom vägde jag 30 kilo mer på den tiden. Jag har ätit rätt; det handlar bara om att få i sig färre kalorier än vad du förbränner. Det är också bra för dig att m. Den tidigare tillfälliga åtgärden är nu mer som ett sätt att leva, säger han. Dessutom är han en helt nybörjare när det kommer till hans 24-åriga flickvän, Filippa Toremo, som han har bott med de senaste två månaderna.Det andra laget leds av Anis Don Demina, Oscar Zia, 24, och Christer Björkman, 63.

Anis Don Demina Vikt
Anis Don Demina Vikt

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!