Anki Lidén Ung

Sprid kärleken
Anki Lidén Ung
Anki Lidén Ung

Anki Lidén Ung – Unga Anki Lidén, eller Anna Catarina Lidén, är en svensk skridskoåkare som föddes i landets huvudstad Stockholm 1982. Hon har medverkat i över 50 filmer och tv-program sedan 1971, och hon arbetar just nu med en annan film eller tv-program. Hennes son, Tim Bergling, är en musiker och DJ mer känd under sitt artistnamn, Avicii. Hans död rapporterades av Associated Press på fredagseftermiddagen, när hans pressekreterare, Ebba Lindqvist, berättade.

Våra hjärtan är tunga när vi reflekterar över Tim Berglings bortgång, mer känd under sitt artistnamn avicii. Han var otroligt ung, bara 27 år gammal.Även om den specifika orsaken till Tim Berglings död inte har fastställts är det fortfarande en mycket misstänkt händelse. Den lokala polisavdelningen släppte sina resultat på måndagen och drog slutsatsen att ingen kriminell aktivitet hade inletts och att båda kropparna hade upplevt två negativa hinder.

På bara några korta år har Avicii gått från relativt dunkel till att bli en av världens mest kända musiker. Det uppskattas att han tog in närmare en halv miljon svenska kronor under sina mest välmående år, från 2013 till 2015.

Sedan han var ung hade han känt kändisen. Han är uppvuxen i Stockholmskvarteren stermalm från barnsben och som son till den kända svenska skridskoåkaren Anki Lidén, 71, har han haft möjlighet att sitta på första rad vid otaliga prestigefyllda evenemang och prisutdelningar.

Bland de namnlösa fotografierna som tagits med hans mamma kan vi se en ung man som verkar förvirrad när han stirrar rakt in i kamerans linser.Tims pappa Tommy Körberg (69) och halvbror Anton Körberg (40) är båda välkända personer i samhället. Tim växte upp i en dold värld under jorden som bara en handfull män någonsin har hört talas om. När de lärde känna Tommys arbetskamrater och vänner, av vilka många numera är kända namn i den svenska underhållningsbranschen, blomstrade de.

Anki och Tommy, ett gift par på 1970-talet, tillbringade sina barndomar med att umgås med sina vänner och arbetskamrater.Som ett resultat hade han inga problem att få igång konversationer med andra människor han kände som också hade vuxit upp och blivit kända. Oliver Ingrosso, Tims klasskamrat och vän, är den 28-årige sonen till Pernilla Wahlgren, 50, som var en av Tims mest uppskattade vänner. Tim räknade Oliver som en nära vän.

När hon hörde nyheten att Tim hade dött gjorde hon plötsligt i ett tillstånd av fullständig misstro. Hennes 23-åriga dotter Bianca Ingrosso blev ännu mer chockad. Insikten om att allt var en bluff gjorde mig fullständigt förvirrad, och jag trodde inte på det då.

Trots att hon inte känner honom på ett personligt plan berättade hon för Aftonbladet att hon växte upp med honom för att han var hennes brors bästa vän när de var unga.Den 31 mars 2018 fyllde Tim “Avicii” Bergling 28 år sedan det officiella beskedet om den svenska musikern och skivproducenten Tim Berglings (mer känd som Avicii) död har ett år gått.

Anki Lidén Ung

Inför det högljudda jubileet har den frånvarande DJ:ns föräldrar, Klas Bergling och Anki Lidén, precis meddelat att Tim Berglings arvegodisfilantropi kommer att offentliggöras.Enligt Variety kommer Tim Bergling Foundations “primära fokus” att vara “att hjälpa individer och organisationer som arbetar inom områdena psykisk hälsa och suicidprevention.”

Bergling och Lidén tillkännagav stiftelsens mål i ett officiellt pressmeddelande: att öka medvetenheten om känsliga frågor som klimatförändringar, förlust av biologisk mångfald och hotade arter. För ordens skull är Bergling och Lidén medgrundare till stiftelsen.

Tillkännagivandet sa att Tim hade för avsikt att göra det och tillade: “Det är vårt sätt att visa respekt för honom och fortsätta agera i hans sfär genom att upprätta en stiftelse till hans ära.” Vårt bästa tillvägagångssätt är att trösta honom och behålla vår närvaro i hans liv.

Efter Aviciis tragiska död förra året släppte hans familj en rad offentliga uttalanden som du kan läsa här. De gjorde klart hur “bräcklig” han var, men de noterade också att han var hängiven i sitt hantverk. De sörjande medlemmarna i Tims familj skrev en gripande eloge till sin bortgångne älskade och beskrev honom som “en sökare, en mager konstnärssjäl på jakt efter lösningar på existentiella problem”. Med egna ord beskriver författaren sig själv som “en överpresterande perfektionist som vilade och jobbade riktigt hårt i en takt som resulterade i betydande stress.”

Enligt tillkännagivandet, “När han slutade turnera, ville han hitta ett sätt att upprätthålla en känsla av balans i sitt liv så att han kunde vara lycklig och fortsätta göra de saker han älskade.Han kunde inte fortsätta så här särskilt mycket längre. Han gick en lång promenad på jakt efter lugn och ro.

Familjemedlemmar säger att fansen nu uppmuntras att dela bilder på artisten och berättelser om vad han och hans musik betyder för dem på den officiella Avicii-webbplatsen, som kan nås via länken som tillhandahålls. Hans föräldrar berömde Timbalands musik och sa: “Tims musik förde människor samman genom att föra dem samman med tidlösa meddelanden från hela världen.”

Den svenska DJ:n och producenten Avicii meddelade att han drar sig tillbaka från turnén från och med 2016 års turné. Han lämnade efter sig ett arv som inkluderar två studioalbum, fyra utökade pjäser och otaliga remixer och topplistor. På grund av ett antal psykologiska problem som han upplevde vid den tiden, bestämde han sig för att enbart fokusera på att komponera musik för att undvika pressen att uppträda inför publik.

Hans föräldrar skrev ett brev till honom och förklarade att han trots hans tro på motsatsen inte var “gjord för affärsmaskinen”. Hans biografi beskriver honom som en medkännande person som alienerade sig från sina nära och kära för att hålla sig utanför rampljuset.

Anki Lidén Ung
Anki Lidén Ung

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!