Björn Ulvaeus Sjukdom

Sprid kärleken
Björn Ulvaeus Sjukdom
Björn Ulvaeus Sjukdom

Björn Ulvaeus Sjukdom – Han och hans bandkamrater, ABBA, vann Eurovision Song Contest 1997. Resten är historia, eftersom “Waterloo” var ett världsomspännande fenomen. En av de mest framgångsrika popgrupperna genom tiderna bildades på 1970-talet av Björn Ulvaeus, Benny Andersson, Anni-Frid Lyngstad och Agnetha Fältskog.

Men lika snabbt som ABBA blev ett känt namn, så blev de det också.De vann Eurovision Song Contest med sitt band ABBA 1974. Att säga att “Waterloo” var ett världsomspännande fenomen vore en underdrift.Gruppen bildades på 1970-talet av Björn Ulvaeus, Benny Andersson, Anni-Frid Lyngstad och Agnetha Fältskog och blev en av historiens mest framgångsrika popakter.

Men lika snabbt som ABBA blev ett känt namn, så blev de det.Liksom Benny Andersson och Anni-Frid Lyngstad tog Björn Ulvaeus och Agnetha Fältskog olika vägar. Det andra skiftet skedde 1979, efter åtta års drift.

Ett obestridligt faktum är att inte en enda av oss har förlorat ett enda nyhetsklipp. Naturligtvis var det en olycka, och vi var båda chockade, men vi visste att det var det bästa att gå skilda vägar. Genom Björns berättare delade paret, “Vi kommer att förbli nära och underbara vänner, och vi kommer att fortsätta att fira våra barns födelsedagar och andra familjeevenemang tillsammans.”

Björn gav en personlig detalj om företaget till The Guardian i en intervju innan nyheten kom, till förmån för de som var omedvetna. Blixten har en unik plats i våra hjärtan.Det är roligt att du inser att du vill vara med henne efter att ha varit ensam i en vecka. Vi har varit framgångsrika med att ge presenter i många år nu, så jag antar att det är bra. Det finns glädje i relationen, men också en stor påfrestning på partnernas individuella liv. Lena lider av en obotlig sjukdom som kallas latent leukemi.

När vi först märkte det verkade det som att det skulle hända just nu. Vi trodde inte att det skulle ta så lång tid. Björn galar om hur bra det är. Efter fyra decennier av äktenskap kan Björn Ulvaeus och hans fru Lena se tillbaka på sin relation med stolthet.De måste dock kämpa hela tiden; hon har en aggressiv form av leukemi.

Något som tvingade dem att göra ett svårt val med långsiktiga konsekvenser. Man skulle inte tro att det var bra vid första anblicken. Lena Ulvaeus har berättat att de efter det var livrädda, oförmögna att sova och övertygade om att de skulle dö. Den 75-årige Björn Ulvaeus behöver ingen form av närbildsintroduktion.

Björn Ulvaeus Sjukdom

1974 vann han och ABBA Eurovision Song Contest. Resten av historien är ganska standardpris, efter att “Waterloo” blev ett globalt fenomen. Björn Ulvaeus, tillsammans med Benny Andersson (73 år), Anni-Frid Lyngstad (74 år) och Agnetha Fältskog (70 år), håvade in oförglömliga hits, och kvartetten anses fortfarande allmänt vara en av de största popgrupperna av alla. tid.

Men lika snabbt som ABBA gled in tog det hela lika snabbt slut.Precis som Björn Ulvaeus och Agnetha Fältskog gick Benny Andersson och Anni-Frid Lyngstad åt olika håll. Efter åtta år av gåvor började de ovan nämnda individerna att skilja sig åt 1979.

Det var inte som att någon hamnade på allvar. Det var visserligen en olycka, och man kommer över sådant med tiden, men vi drog slutsatsen som ett par att det hade varit lika bra om vi tagit olika vägar. Björn Ulvaeus berättade för DN att de hade växt ifrån varandra som barn, vilket är något som vanligtvis händer när någon ger dem en gåva.

Bara veckor efter att omvälvningen blev faktum återuppstod kärlekens glöd. Björn Ulvaeus gick ut för att fira in det nya året den 31 december och hans nuvarande fru Lena Källersjö var där. De är nu ett par efter att ha varit tillsammans i ett halvt sekel.

Enkelt uttryckt blev vi blixtkära. Det är så bedrägligt att en person kan gå från att vara helt nykter till helt ungkarl på en vecka. Men det måste ha varit rätt, eftersom vi fortfarande har turen att gå i gåva efter så många år, som Björn Ulvaeus har sagt till DN.

De har fått två barn som ett par. 1982 kom Emma Ulvaeus och 1986 såg hennes syster Anna Hydbom Ulvaeus dagens ljus. Trots Björn Ulvaeus långa och framgångsrika karriär står han och hans fru Lena fortfarande inför en daglig och extremt utmanande uppförsbacke.

Det började med fyra stora knogar i nacken. 2003 bekräftade läkarna att hon hade dött av kronisk lymfatisk leukemi. Björn och jag kramade ut den. Vi tog helt enkelt taggar i korridoren. När vi kom därifrån var det vi som blev ombedda att hjälpa till. Att komma till den här punkten har varit en lång process att uthärda frågan. Man skulle inte tro att det var bra vid första anblicken. Lena Ulvaeus har berättat för Hälsoliv hur människor på den tiden var livrädda, oförmögna att sova och övertygade om att de skulle dö.

Det är väldigt märkligt. Jag tänker på det faktum att jag och min familj är sjuka varje dag i våra liv. Och det faktum att inget kan göras åt det. Den bästa tiden är när du glömmer det helt. Läkarna kan inte ge några gissningar om hur länge hon kommer att vara där. Lena kan drabbas av ett nervöst sammanbrott och gå bort på så lite som ett halvår, och så mycket som två år.

Sedan den medicinska krisen har familjens vardag förändrats drastiskt. Björn Ulvaeus beskrev hustruns beteende under coronapandemin för Dagens Nyheter. Lena kan vara mottaglig för infektion på grund av sin leukemi.


Min syster tar på sig sina gummihänder och sin ansiktsmask och beger sig upp till Konsum, som ligger ungefär i det här området och där hon gör affärer på ett betydande avstånd från normen. Det är allt vi gör, egentligen. Barn och djur kommer och går, men när vi är ute på berget finns vi där för att hjälpa dem. Sedan diagnosen har Lena Ulvaeus fått göra ett svårt val om sin framtid. ett försök att bekämpa sjukdom med styrka. Att inte kollapsa helt – lockande hur det än är.

Björn Ulvaeus Sjukdom
Björn Ulvaeus Sjukdom

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!