Anna Brolin Vikt

Sprid kärleken
Anna Brolin Vikt
Anna Brolin Vikt

Anna Brolin Vikt – Anna Brolin börjar ett nytt kapitel i sitt liv. Hon och hennes skapare, Jesper Rodhborn, har bestämt sig för att gå skilda vägar. Som vänner – och med barnen i åtanke. Livet som mamma till två aktiva små kattungar är inte alltid lätt. Hon har varit i närheten av den berömda stigen och tar nu hand om sig själv på ett annat sätt. Verkar föreslå att man lämnar lite andrum i diagrammet.

Att ha små barn och en heltidskarriär kan göra att upprätthålla en hälsosam balans mellan arbete och privatliv till en skrämmande uppgift. Klinkern, för mig, är nära till hands. Under tiden säger hon att hon kommer att försöka vara så nära dig som möjligt. Anna Brolin och hennes skapare, Jesper Rodhborn, bestämmer sig för att ändra sitt förhållande efter två års gåvor. Den 20 april postade hon ett meddelande på Instagram där det stod:

Våra två vackra valpar är källan till all vår kärlek och lycka. Det är så det alltid kommer att vara, antar jag. Och de är det primära fokus för vår övergång från att vara generösa föräldrar till att bli stödjande föräldrar. Eftersom våra barn är av största vikt för oss kommer vi inte att kommentera detta ytterligare. Både Anna och Jesper”

Anna Brolin har nyligen lämnat sina barn, Lionel, 4, och Elton, 6, på sina respektive skolor på Södermalm i Stockholm, där de har gått sedan vi senast hörde från dem för några veckor sedan. Hon kallar på mig för vår intervju när jag strosar längs trottoaren utanför mitt hus. Hon var bara för några minuter sedan och hon har redan fått ont i halsen. Efter en kort stund går solen ner och vinden lägger sig.

Om showrunnern skulle summera sitt liv just nu skulle det låta ungefär så här: “Två barn med mycket action och ett inspirerande och varierat jobb.”En vanlig arbetsdag går hon upp prompt vid 7-tiden. I det ögonblicket började dagen officiellt. Medan hon äter frukost tittar Anna på CNN:s internationella nyheter på kökets “vuxenpaddan”.

Anna Brolin Vikt

Jag skulle inte gå så långt som att säga att vi tar det lugnt. Frukosten är med andra ord nästan klar. Vad som ligger på bordet har stor betydelse. Det måste finnas rätt melonslag, välmogna guava och en noggrant planerad layout. Jag känner att jag måste arbeta som en femstjärnig för att tjänsten ska vara en fyrstjärnig. Han är fortfarande stark trots sina år, och mycket av samtalet handlar om grönska. Det är viktigt att ha tlamod.

Anna lägger stor vikt vid att se till att hennes barn alltid har tillräckligt att äta. Efter det kommer tandborstning, spegelkontroll och påklädning. Hon menar att för att uppnå en känsla av harmoni kräver en balans mellan att fokusera på specifika mål och att vara tillräckligt flexibel för att anpassa sig till förändrade omständigheter. Anna har tidigare berättat för Expressen att hennes kropp hade berättat för henne sedan tiden för hennes yngste sons födelse. Stressen blev för mycket för henne att hantera efter en viss tid.

Eftersom Anna trivs så bra med sitt arbete har hon lätt för att fastna i det så kallade “hedersfältet”, där allt är “för fint” för att lämna. Anna kunde göra detta innan hon blev mamma, men nu när hon har två små barn hemma har hon helt enkelt inte tid. Anna saktade ner efter att ha rådfrågat en läkare. Hon har beslutat att inte planera privata ärenden för långt i förväg i dag för att undvika att göra hennes kalender för plottrig. Istället planerar hon att göra något som hon mår bra av idag, när hon är gammal nog att göra det.

Det finns både positiv och negativ arbetsstress för mig. Direktsändande stress gör mig bara taggad och fokuserad. Jag njuter av spänningen i det oväntade och njuter av det faktum att världen känns lite mindre säker när det finns en hel del kaos. Det kräver en närhet, något jag saknar. När Pär Lernström skulle leda “Tillsammans mot Cancer” klev Anna in som programledare.

Två och en halv dag innan galan testade han positivt för covid. Hon sa ja med en liten paus eftersom hon hade nära och kära som gått bort i cancer. Hannah Ekwall, som är 39 år, är precis som alla andra. När klockan börjar ticka mot skolöppning och klockorna börjar ringa är det nästan dags att gå till lektionen. Jag tror att denna form av stress är betydligt mer belastande för kroppen.

Så länge det fortsätter tänker jag göra det till ett skämt. Verb: vertala, förhandla, lirka. Klockan tickar så högt att fyra’ringen inte ens kan sätta på sig täckbyxor vid det här laget. Då kan du gå vidare snabbt, men han tycker inte att det är särskilt roligt, så han går motvilligt med på att gå med på det.

Vi befinner oss i en övergångsperiod där framsteg görs. Försök bara visa det i tid och se hur det skakar ut efteråt. Efter att jag flyttat ut kommer jag att kunna föra ett samtal om min egen personliga tillväxt och utveckling. Jag tror att det är ganska svårt att få en bra balans mellan arbete och privatliv när man har små barn.

Klinkern, för mig, är nära till hands. att gå så nära som möjligt på den tid vi har. Då är det lättare att hitta någon sorts harmoni, även om det rör sig snabbt. Förutom rollen som showrunner för “Efter fem” har Anna ryktats leda “Farmens” sommarprogram. Piloten för programmet genomfördes i somras på Norra Brandstorps trädgård i Vaggeryds kommun, Småland.

Kontrasten mellan hennes liv i storstaden och detta liv är slående. När de spelar in hennes promenad till trädgården varje skådespelardag försöker Anna alltid få lite lugn och ro. Vid den här tiden på året gillar jag att åka pulka. Det är då jag tränar lite mindfulness när jag går för ett 15- till 30-minuters skunkbad. Det är något jag är bra på och alltid skulle kunna använda mer av.

Anna Brolin Vikt
Anna Brolin Vikt

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!