Jesper Blomqvist Förmögenhet

Sprid kärleken
Jesper Blomqvist Förmögenhet
Jesper Blomqvist Förmögenhet

Jesper Blomqvist Förmögenhet – Dåliga affärer och misslyckade investeringar. Förre fotbollsstjärnan Jesper Blomqvist uttalar sig nu om hur han blev lurad på en rejäl summa pengar.Tavelsjöbon Jesper Blomqvist berättar hur han blev lurad på pengar i en lång intervju med Expressen. Blomqvist hade enligt uppgift en förmögenhet på 20 miljoner kronor 2006, enligt Skatteverket.

Det finns dock inte mycket pengar kvar idag, och den ambitiösa Manchester United-spelaren har börjat fundera på sin ekonomiska framtid.Det kommer ingen överhängande kris i morgon, nästa vecka eller ens nästa år. Men det betyder inte att jag bara kan sitta i soffan och göra ingenting. Inte för att jag inte vill, utan för att jag bara inte har den sortens pengar liggandes längre, sa han till Expressen.

Men det hade tjänats pengar, säger Blomqvist, om han hade klarat ekonomin bättre. Jag har blivit glad. Det har alltid funnits en mellanhand, ett spelbolag eller en chef. Allt som allt har jag ägnat mig åt alldeles för många skumma affärer; Jag har blivit lurad; Jag har gjort några dåliga investeringar; och ingen innan den här sambon har kostat mig så mycket som den här.

Blomqvist menar att han har varit överdrivet godmodig och att det gör honom till en lätt måltavla för bedrägeri. Men han har inget intresse av att acceptera något slags erbjudande.Men det är inte alls konstigt med mig.Efter slagen har Jesper Blomqvist blivit mer uppmärksam.

När man är ekonomiskt säker kan han eller hon lätt ge efter för sina känslor och lägga sina pengar på något som får dem att må bra utan att vara alltför extravaganta. Åtminstone gjorde jag det, och jag kan önska mig mer. Fokus just nu ligger på framsteg i “Let’s Dance”.

Däremot väntar “ett vanligt jobb” för 43-årige Jesper Blomqvist när han väl dansat färdigt på tv. Jag har tagit min beskärda del av dåliga affärsbeslut, fallit för bedrägerier och lagt mina pengar på misslyckade investeringar. Det är ingen nödsituation, men Blomqvist insisterar på att han inte bara kan sitta och göra ingenting.

I en lång intervju med SPORT-Expressen avslöjade den orädda fotbollsstjärnan vad framtiden har att erbjuda för Zlatan, hans triumf över att gå ut på planen som nyskild och anledningen till att han alltid har haft händerna framför målvakterna.

Köket vet redan vad den utländska fotbollsstjärnan vill ha till lunch långt innan Jesper Blomqvist kommer.Kalvlever med kapris och mossa.När vi tittar på en fiskrestaurang kan det verka som ett lite konstigt val.Jesper Blomqvist säger, “Jag ringde imorse för att vara säker på att jag skulle få en portion eftersom jag älskar lever”, och det är tydligt att han ljuger.

Fem år senare kallar han fortfarande Lidingö hem och fortsätter hävda att han förtjänar ett särskilt erkännande. Det är att “bo på marken men ändå nära stan”, som Jesper Blomqvist uttrycker det. Men det fanns fortfarande ett sätt att flyga till den där lilla ön öster om Stockholm.

Jesper Blomqvist Förmögenhet

När Jesper Blomqvist ser en möjlighet griper han den och gör en uppnäsa.Uppenbarligen finns det några dåliga äpplen här ute, men jag kan hålla mig i en kamp. Det känns inte som ett speciellt läskigt ställe. Jesper Blomqvist har tjänat mycket pengar som fotbollsscout, trots att han beskriver sig själv som “bara en liten kille från Tavelsjö.” Enligt Skatteverket kunde Jesper Blomqvist 2006 ta hem över 20 miljoner kronor.

En skum karaktär som han hävdar att han inte alls håller koll på. Jag har ärligt talat ingen aning om hur mycket tid jag lägger ner, och det kan vara det bästa. Jag skulle vara ledaren om jag visste, det är därför jag inte gör det. För även om de illa tagna fotbollsmiljarderna inte är helt slut behöver Jesper Blomqvist börja fundera på framtiden för sitt företags ekonomi.

Detta är inte en omedelbar kris; det blir inte imorgon, nästa vecka eller ens nästa år. Men det betyder inte att jag bara kan sitta i soffan och göra ingenting. Inte för att jag inte vill, utan för att jag helt enkelt inte har pengarna tillgängliga just nu.

Om jag hade gjort ett bättre jobb med att krydda det hade det varit möjligt.Ett ögonblick pausar Jesper Blomqvist innan han fortsätter.Jag är inte någon som avsiktligt skulle stjäla pengar eller agera oansvarigt, men jag har blivit lurad.

Det är officiellt: jag har tappat det. Det har alltid funnits en mellanhand, ett spelbolag eller en chef. Allt som allt har jag ägnat mig åt alldeles för många skumma affärer; Jag har blivit lurad; Jag har gjort några dåliga investeringar; och ingen innan den här sambon har kostat mig så mycket som den här.Jag har varit alldeles för godmodig i många situationer, och det är lätt att bli lurad när det händer.

Jag har insett att ju mer pengar jag har, desto mer försiktig måste jag vara med dem, medan det motsatta är sant eftersom mina resurser har krympt. Det är enkelt att följa sitt hjärta när man har tillräckliga ekonomiska resurser; man kan investera i något som får en att må bra utan att vara särskilt extravagant. Åtminstone gjorde jag det, och jag kan önska mig mer.

Unge Jesper Blomqvists framgångar i IFK Göteborg i mitten av 90-talet förde honom för sin del genom Europa, med Italien och Milano som första stopp.Efter en kort sejour i Parma hävdar Blomqvist att hans karriär toppade i England med Manchester United.


Under en längre visning föredrog jag Blunt, men det var korta sträckor under Uniteds första säsong som var utmärkta. Min dag toppade idag. Men sedan uppstod skadefrågorna, de eskalerade och det gick överstyr. De senaste fyra åren har jag spelat sammanlagt kanske 15 matcher. Hela tiden var det stormigt. Jesper Blomqvist räknar inte med att ha ett inhouse-par i Enköping och Hammarby, varken som tränare eller spelare.

Jesper Blomqvist Förmögenhet
Jesper Blomqvist Förmögenhet

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!