Annie Lööf Dotter Sjukdom

Sprid kärleken
Annie Lööf Dotter Sjukdom
Annie Lööf Dotter Sjukdom

Annie Lööf Dotter Sjukdom – Annie Lööf förbereder sig för ytterligare ett uppdrag på det offentliga ämbetet. Nu när dottern Saga föddes för tidigt har Centerns ledare öppnat upp för Dagens Nyheter om sin ledighet med familjen.

Det var den svåraste omständighet jag någonsin mött. Du är på toppen av ett barn som har slutat andas. Och de behöll lugnet även medan allt inom dem höll på att falla sönder, säger hon tidningen. När dottern Saga föddes i 28:e graviditetsveckan lämnade C-partiledaren Annie Lööf oväntat politiken. Hon och hennes barn tillbringade 10 veckor på sjukhuset och efter flera ingrepp kunde de äntligen åka hem.

Hon upplevde morgonillamående och ont i magen tidigt under graviditeten. Läkarna insåg snart att patienten hade bukblödning på grund av en cellbildningsruptur. Efter operationen bestämde läkarna att Saga kunde sitta kvar i Annie Lööfs mage.

Inget sådant hände dock. – Återigen blev jag skadad. Efteråt visade magnetröntgen att min livmoder hade spruckit. Bebisen var dock ganska frisk. Annie Lööf sa till Dagens Nyheter att hon var det “lilla barnet” som utsetts för operation.

Under decembers kejsarsnitt för sin dotter var hon vid medvetande, men hon blev senare sövd för den första av två större operationer.Lööf har uttryckt sin uppskattning för den svenska neonatalvården och sagt att de första månaderna var hennes livs “mest utmanande” på Instagram.

Saga hade svårt att andas från början, liksom många för tidigt födda barn. Vid sju veckors ålder fick hon ett utdraget andningsstopp. Larmet går när jag ropar på hjälp. Sköterskorna kommer in och får upp henne och rör på sig.

Hon vilar hela tiden sitt huvud på mitt bröst, och jag masserar henne försiktigt för att lugna henne. När hon väl är stabil återvänder jag till kyffe där vi övernattade. Det är bara något som saknas. “Jag gråter mycket”, erkänner hon för DN. De tre män som ansvarade för påskkuppen i rebro — Ibrahim Yosef, 31; Movsar Akaev, 36; och Pasha Karim, 31 – har fått långa fängelsestraff.

Yosef får det längsta fängelsestraffet, sju och ett halvt år. Distriktsdomaren ansåg att upploppet var “livshotande och otäckt” och fann inga förmildrande faktorer. För sina roller i upploppen som bröt ut i april om högerextrema Rasmus Paludans planerade koranbränningar har de tre fått de strängaste domarna som hittills utdömts i fallet.

Paludan hade planerat en konstfestival denna samma dag, påskdagen, i rebros centrum Sveaparken. Och ändå misslyckades han med att dyka upp. Stora massor attackerade dock polisen och anarki följde. Människor kastade sten mot poliser, satte eld på fordon och stal till och med en polisbuss. Flera poliser skadades. Senare avbröt polisen demonstrationen och tvingades dra sig tillbaka.

Tre män avtjänar för närvarande tid för grovt sabotage mot blåljusoperationer efter att ha identifierats i många smartphoneinspelningar som dokumenterar händelserna och pekats ut av flera poliser som var närvarande och försökte stävja den våldsamma konflikten.

Annie Lööf Dotter Sjukdom

En “attack mot polisen, demokratin och rättsstatsprincipen”, som tingsrätten beskrev, som tillägger att “dådet var av särskilt farligt slag, eftersom det hade pågått under lång tid, var väl samordnat , och innehöll en utomordentligt omfattande användning av våld riktat mot polisen.”

Tingsrätten fortsätter med att säga att bevis tyder på att alla tre åtalade kastade sten på poliser, men deras inblandning kan ha varierat. På grund av oförmågan att avgöra vilka personer som var ansvariga för att kasta sten mot de svarande poliserna, har alla inblandade åtalats och dömts som om de hade handlat i samförstånd.

I domen står det: “Ibrahim Yosef, Movsar Akaev, Pasha Karim och resten av mobben har ägnat sig åt våldsamt och frånstötande beteende som har satt liv i fara. Det finns inga förmildrande omständigheter, enligt tingsrättens bedömning.”

För det allvarligaste brottet dömdes en 31-årig man från Karlskoga vid namn Ibrahim Yosef till maxstraffet sju och ett halvt års fängelse. Rätten höjde straffet ytterligare eftersom han “sällan var inblandad i utövandet av våld mot polisen”.

Bilder som tagits vid händelsen visar mannen som bröt över kravalltråden, kastade sten och körde en polisbil som fattade eld. Han har erkänt att han varit närvarande, men vidhåller sin oskuld genom att säga att han inte deltagit i våldet.

Mindre narkotikaanklagelser och brott mot knivlagstiftningen resulterade i att Yosef i november förra året dömdes till dagsstraff. Vad vi kan utläsa av domen lastade polisen i Karlskoga upp honom i en bil med två knivar, två batonger, en yxa och en machete.

Sedan sa han att han “samlar på knivar”, vilket var en lögn. Försvarsadvokat Andreas Simon kommenterar fallet: “Jämfört med min klients specifika agerande ser straffet hårt ut. Min klient
Mindre narkotikaanklagelser och brott mot knivlagstiftningen resulterade i att Yosef i november förra året dömdes till dagsstraff.

Vad vi kan utläsa av domen lastade polisen i Karlskoga upp honom i en bil med två knivar, två batonger, en yxa och en machete. Sedan sa han att han “samlar på knivar”, vilket var en lögn. Försvarsadvokat Andreas Simon kommenterar fallet: “Jämfört med min klients specifika agerande ser straffet hårt ut.

Min klient och jag har gått igenom domen och beslutat att överklaga av två skäl: för det första eftersom vi inte håller med om klassificeringen av brott, och för det andra eftersom vi inte håller med om strafflängden.”

Degerforsborna Movsar Akaev, 36, döms till sex års fängelse efter att ha funnits skyldig för “extremt engagerad i det grova sabotaget mot blåljusindustrin”. Akaev har suttit i fängelse tidigare för olika brottsdomar. I ett fall som gick till rättegång 2018 befanns han skyldig till kidnappning och misshandel och dömdes till två år och åtta månaders fängelse.

Annie Lööf Dotter Sjukdom
Annie Lööf Dotter Sjukdom

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!