Sofia Rågenklint Barn

Sprid kärleken
Sofia Rågenklint Barn
Sofia Rågenklint Barn

Sofia Rågenklint Barn – Familj. Han gav sin unge Patrik Isaksson till Rgenklint. Paret skilde sig sommaren 2003 och det formella separationsavtalet slutfördes i februari 2004. Strax efter, sommaren 2011, bröt de upp efter att ha skilt sig och fått tvillingar. Isaksson, hemmahörande i Husby i Stockholm, släppte 1999 sitt debutalbum “Du måste göra vad du vill”.

Isaksson gick in i Melodifestivalen 2006 med låten “Faller du s faller jag”, som tyvärr inte tog sig till final. Isaksson var en lycklig mottagare av Sofia Rgenklints TV-persona. Som ett par har de två söner. I tre år delade Sofia Rgenklint och Patrik Isaksson en passionerad kärlek och engagerad relation. Paret hade två barn tillsammans innan de splittrades för gott, och de har var och en nya relationer med andra människor.

Med på vårt möte är också familjens 13-åriga dvärgschnauzer, Isa, som undersöker den obekanta omgivningen medan vi småpratar. Eftersom hon just nu är nästan helt döv kan Sofia mata och ta in henne när som helst. En Stackarn. Utbrändheten fick henne att sluta ignorera sina egna behov och hon insåg att hon alltid hade anpassat sitt beteende för att passa behoven hos omgivningen. Som ett resultat har Sofia Rgenklint nu en lugnare tillvaro med sin utökade familj.

Hon erkänner nu, “Jag borde ha varit tacksam för smällarna jag fick.”Konstigt nog hade programledaren Sofia Rgenklints armbågsvärk sträckt sig upp armen till hennes hals och sedan ner till höger ben efter att hon hade ett missöde när hon spelade padel.

Nyligen gick hon till en ortoped för att få råd om hur hon ska behandla svullnaden i höger sida. Innan Sofia hade varit där i mer än några minuter tittade läkaren henne rakt i ögonen och sa: “Vi ska ta prover på dig, men jag kan nästan säga här och nu att det här inte har något att göra med att du idrottar. , men bygger på stress.Det vill säga så fort du sätter dig i bilen på väg hem måste du göra några stora förändringar i ditt liv.

Det var en lättnad att höra, antar jag. Sanningen ligger inom oss, men vi ignorerar ofta den kunskapen och säger till oss själva saker som “åh, det är inte så farligt, jag kommer att kämpa lite längre.” Oavsett vad problemet kan vara, tycker jag att det är enklare att prioritera andras lycka framför min egen och att leta efter lösningar utanför mig själv snarare än inom mig.

Därför kan du, som Sofia Rgenklint påpekar, kräva att en annan person sätter ord på det du redan vet.Av denna anledning markerade hennes avresa början på en resa som hon hade skjutit upp väldigt länge. I denna nya utveckling slutade Sofia ducka.

Jag höll emot det länge, men nu uppskattar jag smällarna jag tog eftersom de har hjälpt mig att leva i nuet mer fullständigt. Jag har alltid varit en riktigt otålig kvinna som gillar att få saker gjorda så fort som möjligt. Jag har lärt mig att livet inte är allt eller ingenting, och att det ibland är bäst att bara släppa saker än att stressa över att försöka upprätthålla någon form av ordning. Att förhindra att kriser bryter ut var något jag utmärkte mig med.

Sofia Rågenklint Barn

Min syn var ganska pessimistisk. Det är befriande att vara fri från den bördan idag. Visst skulle han det! Till stor del är han ansvarig för detta. Lugn och samlad är Jonas biträdande rektor på Rosengard. Så mycket av det jag vet är jag skyldig honom. När jag ser Sofia på nätet är hon på sitt boende i Rydebeck, en förort till Helsingborg. Hon lämnade precis av bilen hos mekanikern och varnade för att vi kanske måste genomföra de första minuterna av intervjun via telefon.

Tidigare skulle jag försöka klämma in så mycket som möjligt i mitt schema, men nu ser jag till att lämna gott om tid för oväntade förseningar, som när jag ska hitta en parkeringsplats innan ett möte. Jag skulle hellre ha 15 minuter över till att njuta av en kopp kaffe än tvärtom.

Hon tar av sig toppen och säger: “Det är varmt och kyligt på alla andra ställen, jag antar att det inte har något att göra med temperaturen i rummet, utan Men jag gnäller inte om alternativet inte är värre.För två år sedan ryckte Sofia upp sitt liv i Stockholm för mannen hon älskade, Jonas Nemeth, som då råkade bo i Skne.

I flera år dessförinnan hade paret upprätthållit en långdistansrelation då Sofia var varannan vecka i Stockholm med sina barn medan Jonas arbetade på SVT i Malmö, där han först träffade Sofia. Dags för ett val har dock kommit. “Hon tycker om att bo i den här lilla staden och tror att pendlingen är värd besväret på grund av det.

Det är här jag äntligen har landat. Tempot är huvudskillnaden. Jag tillbringade flera år i Stockholm, men jag kände mig aldrig bekväm där. Det var där i min hemstad ppelbo, där livet är fridfullt, som jag fann tröst. Jag känner att jag får lite av båda i Skne. På den här platsen har vi tillgång till havet och utomhus medan vi är stilla.

Sofia Rågenklint Barn
Sofia Rågenklint Barn

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!