Armand Duplantis Längd Vikt

Sprid kärleken
Armand Duplantis Längd Vikt
Armand Duplantis Längd Vikt

Armand Duplantis Längd Vikt – Armand Duplantis föddes till Helena och Greg Duplantis. Eftersom Armands pappa Greg har varit hans tränare sedan han var en ung pojke, kan vi anta att de är i regelbunden kommunikation med varandra. Duplantis-släktträdet slutar inte med Armand Duplantis. Andreas, Antoine och Johanna är 21-åriga syskon. old’s De är äldre än Duplantis, och den äldre brodern stavhopp, medan den yngre brodern spelar baseboll.

Johanna, det yngre syskonet, är också en tävlande inom stavhoppssporten. Armand Duplantis har tidigare sagt till Expressen att hon kan åstadkomma allt hon bestämmer sig för. Armand Duplantis är 181 centimeter hög och tippar vågen på 79 kg. Ja, hur mår den briljante stavhopparen Armand Duplantis i sitt romantiska liv? Duplantis avslöjade sitt förhållande med den 20-åriga svenska modellen Desiré Inglander i början av detta år, efter deras möte sommaren 2017.

Först blev jag påverkad av hennes lockande svenska accent, och sedan insåg jag hur fantastisk hon verkligen var. Duplantis har meddelat Aftonbladet att hon är en “cool” person. De två har startat en framgångsrik YouTube-kanal, där de har diskuterat sin första dejt och andra personliga ämnen. Armand Duplantis har ett rekord i stavhopp på 6,18 meter, vilket gör honom till världsmästare. Denna prestation kom till i februari 2020 vid en inomhustävling i Glasgow, där han satte det nya märket.

När Duplantis tävlade i OS 2021 i Tokyo siktade han på att slå sitt eget världsrekord med en centimeter. Han vann inte, men han tog ändå hem ett OS-guld. Nej, det är inte riktigt lättsamt heller. Stavhopparen Armand Duplantis föddes och växte upp i staden Lafayette i den amerikanska delstaten Louisiana. Armand Duplantis spön har en längd på 5,20 meter. Armand Duplantis var tidigare bosatt i Uppsala, eftersom han tidigare spelade för Uppsala IF.

Han och hans sambo Desiré har dock gjort Stockholm till sitt hem från och med december 2021. Armand Duplantis har berättat för Café att han trivs i kvarteret Kungsholmen i centrala Stockholm, där hans bostad ligger. För det mesta är jag bekant med området eftersom hennes släktingar bor där. Alla som har hängt med Armand Duplantis vet att smeknamnet “Mondo” är vanligt förekommande för att referera till honom. Undrar du hur monikern började?

Hans far, Greg Duplanti, har antytt att hans fars bästa vän är ansvarig för smeknamnet som snabbt blev populärt bland fansen. Vännen var italiensk, och ordet “mondo” betyder “värld” på italienska. Detta verkar vara en bra moniker för världsrekordhållaren när det gäller värdar. Otroligt nog har Armand Duplantis nominerats till tre priser på årets Idrottsgala.

I ett exklusivt samtal med Nyheter24 delar han med sig av sina tankar kring utsikterna att sätta nytt rekord innan han ens har en chans att vinna Grand Slam. Och hur hans liv är utanför sporten också.

Bara 19 år gammal blev Armand Duplantis trots allt nominerad till tre stora priser på årets Idrottsgala. Han är en stark utmanare till “Årets manliga idrottare”, “Årets prestation” och “Jerringpriset” vid nästa prisutdelning. Stavhopparen tog en otrolig guldmedalj vid friidrotts-EM i Berlin i somras.

Han slog juniorvärldsrekordet med ett språng på 6,05, vilket befäste sin plats som en av sportens alla tiders storheter. Nyheter24 fick en chans att prata kort med Armand innan Idrottsgalan började få hans syn på det aktuella.

Armand Duplantis Längd Vikt

Hur skulle det vara att ta hem Idrottsgalapokalen förresten? Som stjärnskottet själv har sagt är han inte kräsen när det gäller utmärkelserna han får, men vilken som helst av dem skulle vara en enorm prestation. Min mamma och pappa kommer att vara så stolta; de lovade att hålla en fest i Stockholm till min ära. Armand sa till Nyheter24, “Jag är fortfarande lite för ung för att fira, så jag ska nog bara äta lite middag.”

Vad mer är, är dessa verkligen rekordpriser, eller bara vändpunkten? Armand hävdar att han inte kommer att bli stressad om/när han slår världsrekordet. Stämningen är avslappnad. Många dåliga saker kan hända, men många bra saker kan också hända. I år planerar jag att prova världsrekordhöjden på sex meter flera gånger.

Han sa till Nyheter24, “Om det inträffar så händer det.” Armand har många ambitioner, men VM-guldet i friidrott i Qatar i sommar är bland hans högsta prioriteringar. Han skulle dock nöja sig med en plats på läktaren.

Eftersom Armand är så duktig kan det vara svårt att föreställa sig att han gör mycket förutom att förbereda sig för och delta i tävlingar. Jag har ett tvåårigt engagerat förhållande med min flickvän, Anna-Claire. Mitt liv är ganska typiskt, faktiskt. Och självklart finns det alltid trevligt med mina kompisar, mina bröder och tjejen. Jag tycker om att spela en omgång pingis på hotellet när jag är borta från hemmet.

Du kan lära dig mer om stavhopparen här,där Nyheter24 redan har diskuterat några av de detaljer du kanske inte känner till om honom. De 19 dagar långa olympiska sommarspelen 2021 kommer att hållas i den japanska huvudstaden Tokyo. De första evenemangen börjar den 21 juli med invigningsceremonin två dagar senare. Jag vet att du är från Sverige och du undrar säkert vilka årets svenska stjärnor är. Allt du behöver veta finns på Nyheter24.

Svensk fotbollsmatchschema för UEFA EM 2021. År 776 f.Kr. var staden Olympia i antikens Grekland värd för de första olympiska spelen. Nu kommer snart ytterligare en upplaga av världens största sportevenemang. När covid-19 hotade att störa de olympiska sommarspelen 2020 i Tokyo, tog arrangörerna det svåra beslutet att flytta tillbaka spelen till 2021.

Armand Duplantis Längd Vikt
Armand Duplantis Längd Vikt

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!