Katia Mosally Familj

Sprid kärleken
Katia Mosally Familj
Katia Mosally Familj

Katia Mosally Familj – Katia Mosally, 34, chef på ett globalt skivbolag, har anslutit sig till Idol-juryn. Ta reda på allt som finns att veta om henne här, inklusive hennes personliga historia, relationer, familj och professionella ansträngningar.

För den kommande säsongen av Idol kommer Anders Bagge, Alexander Kronlund och Kishti Tomita inte att få sällskap av Nikki Amini. Katia Mosally, en representant från ett skivbolag, känner sig säker på sin förmåga att ge ett globalt perspektiv till bordet på grund av sin erfarenhet av att arbeta med flera stora musiker från hela världen.

I en intervju med Expressen förklarar hon, Eftersom jag jobbar i LA och över hela världen kan jag komma in och bedöma vad som krävs ute i världen, därför är det där jag tror att jag kommer att passa in.Katia, en 34-årig stockholmare av syrisk härkomst, växte upp i grannskapet Alvik. Förutom sin svenska kompis har hon även en svensk pojkvän som bor i Los Angeles med henne. Däremot dejtar hon inte den han är. – I grund och botten är han fri att utöva sina egna intressen.

Mannen är enastående i alla avseenden. Men han vågar sig in i rampljuset av sin egen vilja. Jag har redan sagt till Hänt att jag inte kommer att gå in på detaljer om honom, som Katia har begärt. Katia innehar för närvarande positionen som internationell marknadschef på Capitol Records i Los Angeles.

Några av artisterna som hon har hjälpt till att marknadsföra är Ariana Grande, Lady Gaga, Shawn Mendes, Billie Eilish, Troy Sivan, Kendrick Lamar, Liam Payne, Niall Horan och Katy Perry.Dessförinnan praktiserade hon juridik och gick både på Harvard och Glasgow.

Katia verkade vara entusiastisk över att delta i studien. Efter att själv ha sett American Idol sedan hon var liten, betonar hon hur kär programmet är för henne. På frågan om hon planerar att bli en tuff eller överseende jurymedlem svarar Katia Mosally: “Jag hoppas att jag får bli en tuff jurymedlem.”

Allt jag gör är att vara jag. Jag är verkligen känslosam och säger vad jag känner. Du kommer att se mig fnittra okontrollerat eller dra mig undan i vördnad för en exceptionell person. När jag konfronteras med någon annans talang brukar jag bara lämna rummet och säga “nej, nu går jag!!”.

Sedan har jag skickat folk att packa när jag inser att de inte tar dem på allvar, när jag inser “nej, du har inte respekt för andras drömmar”, men jag hade inte druckit något kaffe heller, så det fattar vi glöm inte, skämtar Katia.Analyserar det nya avsnittet av Anis Don Demina, “Idolraketen”, och ger konstruktiv kritik.

En annan första i år är tillskottet av Anis Don Demina som Pär Lernströms medprogramledare. Han är också ansvarig för det innovativa Idolraketen-konceptet, som gör att alla som missat vårens ansökningsdag kan ställa in en digital audition när som helst under säsongen. En intervju med Anis Don Demina får dock Aftonbladet att notera att ärendet är avslutat, som han citeras som sagt:

Läget är utmärkt för tillfället. “Det öser bara ansökningar och klipp, och många av dem är verkligen, väldigt begåvade”, ska Anis ha sagt till Aftonbladet.Idol, en talangtävling som visas på TV4, är en av de populäraste programmen i Sverige.

Ett sökande efter Sveriges nästa Idol innehåller oupptäckta och oerfarna sångare. De tävlande sätts på det ultimata testet under serien av auditions och livefinalen på fredag, när tittarna lägger sina röster för att antingen rädda eller eliminera en av de återstående akterna.

Katia Mosally Familj

Innan allmänheten i stort kan väga in ett ärende genom sina tv-apparater, överväger dock en jury och kommer fram till en dom. Anders Bagge, Alexander Kronlund, Kishti Tomita och Nikki Amini har varit en konsekvent del av det i många år.

Nikki meddelade dock förra året att detta skulle bli hennes sista säsong och att hon såg fram emot nya upplevelser.Även om Katia alltid har arbetat inom det juridiska området är hon nu chef för internationell marknadsföring för Capitol Records i Los Angeles.

Katia har en fantastisk karriär på global nivå och hon har arbetat med artister som Ariana Grande, Lady Gaga, Shawn Mendes, Billie Eilish, Troy Sivan, Kendrick Lamar, Liam Payne, Niall Horan och Katy Perry.Katia har inte bara en stabil professionell position, utan har också en hälsosam romantisk relation.

Jag har dejtat samma kille väldigt länge. Katia Mosally nämnde att han är svensk i en intervju med Hänt, så det är säkert att anta att han kommer från landet. Hon utvecklade, “Han kan göra sin egen grej. Mannen är enastående i alla avseenden. Men han vågar sig in i rampljuset av sin egen vilja. Därför går jag inte in på detaljer om honom, sa Katia till Hänt.

Någon som är särskilt exalterad inför den nya uppgiften som jurymedlem i Idol är Katia själv.Sedan jag var ett litet barn har musik spelat en viktig roll i mitt liv. Katia erkänner i TV4:s Nyhetsmorgon, “Jag var förtjust i Spice Girls.” Hon fortsätter med att tillägga att hon ända sedan hon var barn ville bli en artistchef: Jag ville hjälpa dem med tal.

Katia Mosally Familj
Katia Mosally Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!