Félice Jankell Pojkvän

Sprid kärleken
Félice Jankell Pojkvän
Félice Jankell Pojkvän

Félice Jankell Pojkvän – Félice Jankell, en professionell skortspelare, ger H&M-grundaren Nils Tham en gåva varje sommar. I början av juni kunde vi följa Félice och Nils svimlande smekmånad i Paris via sociala medier. I sommar blir de två officiellt man och hustru.

Men en blixt är ingenting Félice Jankell någonsin har gått igenom eller drömt om. Hela vägen nej. Nu slinker jag in igen när tillfälle ges”, säger hon ömt när hon programleder Titti Schulz i P4. Drömmen om en eldsvåda har dock förändrats efter att hon träffade sin nuvarande följeslagare Nils Tham.

Nu när jag har hittat min drömman tycker jag att det är fantastiskt. Och jag tycker att det är fantastiskt att fira med vänner och de man älskar, säger hon i P4.Félice Jankell och Nils Tham har ett barn tillsammans som heter Winston, och det råder ingen tvekan om att Félice har en enorm kärlek till sina barn och sin snart blivande make.

På svenska: Han är min bästa vän och förstår mig fullständigt. Häromdagen kom jag hem och grät en hel dag för att jag var huvudrollen i en pjäs jag ännu inte sett. Och så låter han mig vara i min lilla bubbla och stör mig inte eftersom han vet bättre.

Även om Félice och Nils vid en första anblick verkar ha tagit olika karriärvägar, delar de faktiskt fler likheter än olikheter. Hon berättar att Nils alltid har haft ett filmintresse, gått teaterskola och nu har ett eget produktionsbolag. De läser ofta varandras händer hemma.

Utsikten från Hans fönster är den jag uppskattar mest. Samtalen är fantastiska och han hjälper mig mycket med mitt tänkande, som Félice Jankell uttrycker det. Nils “Nisse” Tham, 35, började dejta Félice Jankell, 28, vars föräldrar heter Annika Jankell (58 år) och Thorsten Flinck (59).Han är son till Lottie Tham, 71 år, och Erling Persson, grundare av H&M, och hans bror Stefan Persson, 73 år.

Nils har varit till stor hjälp för mig och en fantastisk vän. I samband med en kändisfest i augusti förra året sa Félice till Aftonbladet, “Jag vet inte vad jag skulle göra utan honom.

I samma veva förklarade hon att det hela inte var ett misstag utan snarare mycket medvetet.
– Absolut, så var det. Mer än väntat.Winstons far kunde officiellt välkomna sin son till världen i slutet av november föregående år. Félice postade en Instagram-berättelse inklusive ett foto på sig själv och sin son, med texten “Winston” påklistrad längst ner.

Winston fyllde år i veckan och familjen firade med en stor fest komplett med en tårta, ballonger och en cake smash. Lia Boysen, 54, som är en nära vän till Annika Jankells, har under veckan lagt ut en rad händelser från parets hem i den lummiga stermalmsvningen i hjärtat av staden på Facebook.

På en bild håller Felice Winston medan Nils ser kärleksfullt ner på deras barn. Nils sitter på en tröja prydd med juläpplen, Félice bär en rosa sidenblus och lille Winston tar på sig en snygg ärmlös kofta med en robust skjorta under.

Félice Jankell Pojkvän

Lia Boysen skriver om en annorlunda bröllopstårta på en annan sida. Och jag måste vara gudmor vid detta altare.Det är inte heller värt att tappa sömnen över vems lag som har flest lokala fans som hejar på dem på fotbollsplanen. En bild visar en barnfotbollsplan på Djurgårdens IF med namnet “THAM” klottrat på målstolpen.

En fotboll är snyggt arrangerad i Djurgrdens färger. På ett annat foto en chokladkaka och en blå prinsesstårta med en nallebjörn och en marsipanros från Tösse lyxbageriet på Karlavägen med orden “Winston 1 r.”Det finns inget utrymme för tvivel om att den lilla skvallerbaronen är älskad och att han eller hon inte kommer att sakna något, om något alls, annat än gåvor och tillgivenhet.

Nils Tham, medlem av den svenska eliten, var förlovad för att vara gift med 35-åriga Clara Hallencreutz fram till vintersäsongen 2017; han är nu gift med och har barn med den 47-årige svenska ishockeyspelaren Fares Fares.

När Nils och Clara skildes åt stod det klart att Nils hade skyddat sin lycka. Felice Jankell, en snookerspelare, och Nils Tham, en H&M-chef, har fest i Toscana, Italien, på fredag.På bröllopet deltog Zara Larsson, Edvin Törnblom, Happy Jankell och deras mamma Annika Jankell.

Jag tycker att det är fantastiskt att få fira med sina vänner och människorna man älskar, sa Felice Jankell på junibröllopet till P4 Extra. Den 30-åriga Felice Jankell överraskades av sina vänner i Paris med en sexig möhippa i början av juni.

Det var där det blev hett med H&M-miljardären Nils Tham, 37. Kompisgruppen chartrade sedan ett privatjet till Frankrikes huvudstad. Oscar Zia, Happy Jankell, Julia Lyskova och Daniel Redgert, PR-expert, var bland de andra artisterna i kollektivet.

Användare av sociala medier såg gänget njuta av champagne på en parisisk kabaré och en resa till Disneyland. Tydligen sa Jankell och Tham “ja” till varandra och förlovade sig i torsdags, enligt uppgifter till Expressen. Torsdag flögs ett stort antal gäster frn Sverige till platsen för bröllopet, som hlls hemlig, men som enligt Svensk Dam är italienska Toscana. En hinderanmälan lämnades till Skatteverket.

Félice Jankell Pojkvän
Félice Jankell Pojkvän

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!