Gunilla Backman Barn

Sprid kärleken
Gunilla Backman Barn
Gunilla Backman Barn

Gunilla Backman Barn – Angående provrörsbefruktning och önskan att fylla den största plikten av alla: moderskapet. Gunilla Backman, en svensk musiker, presenteras för Lotta. Hytten tar en naturskön väg längs Lidingö på våren. Jag ska träffa den 53-åriga musikern Gunilla Backman i caféet Lngängen. Men jag måste stå i kö för det som verkar vara för evigt eftersom hon bor så nära mig.

Men tiden går, telefonförbindelsen slocknar och jag måste kontakta sångaren som misstolkade tiden. Det finns ingen relevans för detta. Jag flyttar till ett annat, ledigt bord, och under tiden tänker jag på några ytterligare frågor att ställa. Hon kommer i ett euforiskt tillstånd, ansluter sig till den nu mycket kortare linjen och köper ett mellanmål.

Du tillbringade din barndom i Täby, en förort till Stockholm. När hon var en ung flicka lämnade din mamma Berlin. Säga! Den här kvinnan är en sann fighter och överlevare. Det är två av mina andra syskon och jag. När jag var runt elva år flyttade jag och min familj från lägenhet till villa och jag skrev in mig på Adolf Fredriks musikskola och började göra regelbundna resor in till stan på egen hand.

Budkriget var hårt. Min mamma kan ha varit den som pushade mig lite, men jag är glad att hon gjorde det för det var väldigt roligt, även om jag blev lite förvirrad av all tidiga granskning. Jag skrev in mig på Lasse Kühlers sångskola när jag var femton. Tyvärr drog jag slutsatsen att balett inte var något för mig. Vid 17 års ålder gjorde du din skådespelardebut i “The Sound of Music”. Du fortsatte med att spela i “Snövit och de sju dvärgarna” och har en framgångsrik popkarriär.

Några exempel på dessa spel inkluderar Les Miserables, West Side Story, Miss Saigon och Chess. -1995 flyttade jag till Tyskland, där jag filmade Sound of Boulevards, Sunset Boulevard och Les Miserables. Efter det åker vi till London 98 för att uppträda i både Miss Saigon och Les Miserables. Varje vecka uppträdde jag åtta gånger. Du måste ha varit singel vid den tiden. Det är utmanande att upprätthålla en anslutning när du rör dig i så snabb takt.

Jag flyttade in hos den store dirigenten Nick Davies i London, men det slutade med att jag fick tyreoidit eftersom jag var överansträngd och utmattad. Kan du förklara hur du kom tillbaka? Bara genom att vila, äta och sova lyckades jag göra mig ännu mer utmattad, men så småningom mådde jag bättre. Så du hamnade tillbaka i Stockholm?

Ja, jag var förvirrad, men jag kom på att det slutade med Nick och den där Mamma Mia! skulle komma till Stockholm, och trots att mina knän darrade under audition så gick jag vidare. Och på tredje försöket gav jag allt. Efter att precis avslutat mitt förhållande med Nick kunde jag kanalisera mina känslor till en låt.

Och så, en dag ringde telefonen, och det var Benny som sa: “Hej, det är Benny. I vilket tillstånd befinner du dig för närvarande? Frågande hjärnor vill veta: “Vill du ha ett roligt jobb?” Jag lät högt, ofiltrerat skrik.

Gunilla Backman Barn

Trots att hon känt varandra sedan 1990 genom gemensamma vänner blev sångerskan och IT-specialisten Christer Sturmark, nu 53, kär efter att hon flyttat tillbaka till Sverige. Han var väldigt snäll och uppmuntrande mot mig genom hela Mamma Mia! Sonen Leos födelse kom efter en lång kamp för att bli gravid.

Vi tillbringade flera plågsamma år med att genomgå IVF-behandling i ett försök att uppfylla vår djupaste önskan att bli föräldrar. Tyvärr finns det en maxålder för att adoptera, och det försökte vi göra. Gunilla var 44 när hennes son Leo föddes för nio år sedan; hon var överlycklig bortom ord. Det är troligt att min vårdande natur alltid har varit en del av mig.

Det är lätt att bli insvept i sig själv när man jobbar inom mitt område, så det är uppfriskande att lägga sin uppmärksamhet någonstans då och då. Hon och Christer bröt dock upp för två år sedan och de delar nu vårdnaden om sin son Leo. Ett produktivt upplägg, för att vara säker. Vi skiljer bara fem minuter från varandra i körtid, så vi finns alltid där för att hjälpa varandra om pengarna är knappa eller någon behöver komma någonstans.

Det går inte att förneka att jag en dag skulle kunna vara intresserad av att dejta, men jag har ingen brådska att bilda familj med vem jag än hittar. Jag är omgiven av underbara människor. I dagsläget har hon turen att samarbeta med vännen Peter Jöback, 47, i popteateruppsättningen Med hjärttan sem insats, som får urpremiär på Cirkus i höst. Hon hävdar att när vi är tillsammans beter vi oss som två barn.

I december kommer jag att framföra “Djungelboken” på Stockholm Waterfront innan jag tar showen på vägen. Att ta mig an svåra uppgifter är något som jag tycker om att göra. Jag hade min första talroll i höstas; Jag sjöng inte en ton, men jag fick en hel del värdefull erfarenhet. Jag har, och det slår ditt självförtroende till marken; du måste hålla kontakten med människor för att förbli i deras sinnen.

Som egen företagare kan dumåste göra PR, marknadsföring, man måste veta vad man måste kunna och ta hand om allt det där, men jag har mycket stöd från min familj och så måste jag våga lita på att det kommer arbete, att det kommer att fungera ut. Familjen Backman, som Gunilla är medlem i, har en lång historia av musikaliska prestationer. Deras far, Dr Hans Backman, är läkare och deras mamma, Juliane Baer-Backman, är sångerska och översättare.

Gunilla Backman studerade balett 1972-1982 vid Kungliga Teaterns skola samt vid Baletthögskolan, Statens Dansskola och Cullbergs elevskola. Adolf Fredriks musikklasser har varit en del av hennes liv sedan 1975, och hon har sjungit professionellt sedan hon var 17 år, då hon spelade Liesl i The Sound of Music på Folkan och sedan Snövit och de sju dvärgarna på en barnteater produktion på samma plats året därpå.

Gunilla Backman Barn
Gunilla Backman Barn

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!