Asllani Pojkvän

Sprid kärleken
Asllani Pojkvän
Asllani Pojkvän

Asllani Pojkvän – Sveriges landslag åker till England för att ta sig an EM. Kosovare Asllani, en av lagets dubbar, har precis skrivit på med ett nytt lag.Nuförtiden förmedlar hon också ett nytt meddelande om tillgivenhet.

Just nu pågår fotbolls-EM i England och det svenska damlandslaget är där för att tävla. Om Sverige vill avancera ur sin grupp måste de spela mot alla tre andra lagen i minst tre matcher. De nuvarande mästarna, Nederländerna, är deras motståndare i öppningsspelet. Efter det kommer de att spela mot Schweiz och sedan mot Portugal, som kommit in sedan Ryssland blev utsparkad.

Sverige ställer genomgående upp ett starkt lag som slutar bland de tre bästa i stora turneringar. Efter att ha besegrat England med 2-1, säkrade de tredjeplatsen vid VM 2019. Och förra året gick de till världens förvåning och glädje vidare till en OS-final. Finalen dominerades av Sverige, men Kanada vann tack vare ett shootout-misslyckande från deras sida.

En av de svenska stjärnorna som inte lyckades konvertera den dagen var 32-åriga Kosovare Asllani. Hon spelade för Real Madrid i två säsonger innan hon meddelade sin avgång under klubbens träningsläger i Bstad.

Hon väntade med att tillkännage sitt nästa karriärdrag tills det blev känt att hon skulle ansluta till AC Milan i Italien. Spelaren tillkännagav sitt val att spela i Italiens högsta division under ett landslagsmöte inför EM i Chester, enligt Aftonbladet.

De trodde nog att jag skulle skriva på med en Champions League-klubb eller en av de bästa i ligan. Det är mycket som jag alltid har känt mig sugen på att testa den italienska ligan, säger Asllani, men jag har förföljt mina mål och drömmar oavsett vilka möjligheter jag har.Zlatan Ibrahimovic, även han i Sverige, har nyligen förnyat sitt kontrakt med samma klubb vid 40 års ålder. Asllani svarar ansiktsfullt på frågan om det finns plats för två “lejon” i samma klubb.

Relationer och tid med familjen. Hon säger att det inte är enkelt att sätta ihop alla delarna. Hennes ex-pojkvän gjorde slut med henne efter några år av dejting på grund av stressen i hennes krävande yrke. Enligt henne har manliga idrottare lättare att jonglera med sina privata och professionella liv.

Jag leder en oflexibel livsstil, därför måste han förändras för att passa mig. Du kan inte bara gå upp och flytta in med hela din familj som en manlig spelare kan. Damfotboll är ett konkurrensfält, men det kommer inte att betala räkningarna för en hel familj. Asllani menar att detta belyser behovet av ett större antal sponsorer för att stödja damfotbollen. LINKÖPING. Kosovare Asllani har spelat för två av Europas topplag, PSG och Manchester City.

Asllani Pojkvän

Den svenska landslagsstjärnan diskuterar kampen mot fotbollspamporna, anledningarna till att folk frågar om hon har en partner och hur hon transporterades ut till ett slumområde i Paris där hon var tänkt att bo. Hon har förlikt sig med att hennes tid i det svenska landslaget är över och att hon inte längre är bland de yngre spelarna.

Tio år kommer att ha gått sedan min första match för landslaget i september som kommer. Kosovare Asllani utbrister, “Jag kan inte fatta att det har varit så här länge.” Kosovare Asllani, 29, blir en viktig kugge för de blågula när Sverige tar sig an Ukraina i ett VM-kval nästa vecka. Gruppens sista och avgörande VM-kvalmatch är fem dagar senare.

Den ödesdigra matchen mot Danmark. Vi kunde träffas på ett Linköpingscafé någon gång. Den annalkande examen är ett populärt samtalsämne för Kosovo Asllani. Gäller om Sverige, som är oavgjort med Danmark om ledningen i tabellen, kommer att kvalificera sig till VM 2018 i Frankrike nästa sommar.

Men, som så ofta är fallet, går diskussionen vidare till mer tungt vägande och allmänna ämnen än bara kommande spel. Om jag hade kunnat ställas samma sorts frågor om strategi, spelplan och liknande som herrspelarna har så hade jag fått det.

Ändå kommer ingen att uppmärksamma felen om vi inte gör det.Kosovare Asllani talar om den kamp hon och andra medlemmar i landslaget för för att förbättra damfotbollens status. Kosovare Asllani har gått från att prata lugnt till ganska passionerat.

Jag har svårt att sätta ord på hur dåligt jag anser att Uefa och Fifa behandlar damfotbollen. De sänker konsekvent prioriteringen av damfotbollen istället för att höja den för att visa att de bryr sig lika mycket om den som herrfotbollen.

Kosovo Asllani använder ofta hand- och armrörelser för att betona sina poänger. Europeiska unionen och Internationella fotbollsförbundet (Uefa respektive Fifa) låtsas stödja damfotboll men har litet intresse av att främja jämställdhet mellan könen. Tyvärr har detta inte resulterat i något.

Damernas fotbolls-EM 2022 är äntligen här efter att ha blivit försenat av coronaepidemin. Kosovare Asllani, en stjärnspelare för det svenska landslaget som precis gick över till AC Milan, är en av de mest omtalade spelarna i Europa. En av Sveriges största kändisar, “Kosse” är ett känt namn i landets guldsökande kultur.

Hennes CV inkluderade framträdanden för stora klubbar som Real Madrid och Paris Saint-Germain samt en SM-guldmedalj med Linköping FC. En fullständig profil av den 32-åriga fotbollssensationen Vimmerby ges nedan. Asllanis proto-historia Även om Kosovare Asllani tillbringade sina uppväxtår i Kristianstad, Skne, anser hon att Kosovo är ett hem eftersom båda hennes föräldrar kommer ursprungligen från landet.

Asllani kommer från Kostova och Gjakova Kosovo härkomst kommer från båda Asllanis föräldrar. Hon gjorde den “albanska dubbelhövdade örnen”-målgesten under en match mellan Kosovo och Ukraina för att visa sitt stöd för Kosovo-laget. Det var tänkt att vara en hyllning till Kosovo, där min familj har sitt ursprung. Dessutom en liten sak till mina syskonbarn som hämtade den.

Det antogs att de skulle vara hemma och checka in, så vi skickade en goding till dem också. Detta hade inget med politik att göra, men med tanke på deras motståndare i fotbolls-VM var det ganska aldrig tidigare skådat. Till mina syskonbarn är detta en hyllning och ett varmt hej. Efter matchen meddelade Asllani till Sportbladet att hans agerande var helt oplanerat och improviserat.

Arment Asllani är Kosovos enda syskon. Age of the Kosovare Asllani Hur gammal är Kosovare Asllani? Asllani, en Kosovo, når den mogna åldern av 32. Hon kom in i denna värld den 29 juli 1989, i staden Kristianstad. Som ung kom Asllani med på fotbollsprogrammet i Vimmerby IF. Vid arton års ålder skrev hon på med Linköping FC och gjorde internationell debut i det svenska damlaget.

Hon spelade först för seniorlandslaget i september 2008 och sedan för juniorlandslaget i november samma år. Med Linköping FC 2019 vann Asllani SM-titeln, Svenska Cupen och Supercupen. Hon bestämde sig då för att gå med i Chicago Red Stars, där hon medverkade i 13 matcher. Efter att ha tillbringat ett år med Kristianstad DFF flyttade Asllani tillbaka till Sverige och Linköping FC.

Detta var precis innan hon skrev på ett flerårskontrakt med PSG. Kosovare spelade för Manchester City i engelska Premier League 2016 och 2017, innan han återvände till sin hemmaklubb i Linköping FC i Sverige. Kosovare Asllani club När Asllani gick i pension 22 hade hon spelat för Real Madrid 19-22. Stjärnans senaste värvning med AC Milan i Italien var omisskännlig.

Efter att ha skrivit på ett tvåårskontrakt med @acmilan, är jag glad över att kunna meddela min nya anknytning till företaget. Kosovare skriver på Instagram, “Jag är otroligt glad över att få åka till Italien, Milan och att kalla AC Milan mitt nya hem. När Sverige tog brons vid fotbolls-VM 2018 var en av spelarna som fick kredit för segern Asllani.

Asllani Pojkvän

Asllanis lön i Kosova Storleken på Kosovare Asllanis lön i AC Milan är ett mysterium. Aftonbladet hävdar att när hon spelade för Linköping FC fick stjärnan cirka 40 000 kronor i månaden. Hon sa till Football Channel i ett uttalande efter att ha skrivit på igen med Real Madrid 2021, “Om jag hade bestämt mig med min plånbok, skulle jag ha spelat någon annanstans.

” En ex-lagkamrat har avslöjat att Zlatan gav sitt tidigare lag en extraordinär lyxpresent värd flera miljoner dollar. Kosovare har tidigare sagt att hon föredrar att hålla sitt privatliv borta från sociala medier och borta från rampljuset. Expressen frågade om hon hade en partner 2018, och hon sa att det fanns, men att hon föredrog att hålla deras förhållande hemligt.

Just nu dejtar jag någon. Men jag är ganska privat och jag ser ingen anledning att diskutera mitt boende eller mina romantiska intressen offentligt, tillade Asllani. Varje aspekt av mitt fotbollsliv är allmän kännedom på mina sociala mediekonton. Även om jag respekterar de val andra gör, har jag uppfostrats till att värdesätta integritet och säkerheten för mina nära och kära framför allt, och jag har tyckt att det är ganska tillfredsställande att upprätthålla dessa skyddsåtgärder.

Det är okänt om de fortfarande är tillsammans eller inte. Upptäck allt du behöver veta om EM i fotboll för damer 2022 här. Instagram av en Kosovare Asllani Kosovare, som går under handtaget @asllani9 på Instagram, har 308 000 följare. Som tidigare rapporterats i Expressen domineras hennes flöde av fotbollsrelaterat innehåll och innehåller inga personuppgifter.

Till fotbolls-EM är det svenska damlandslaget just nu i England. När man möter de andra tre lagen i sin grupp är Sverige garanterat minst tre matcher. De öppnar mot Nederländerna, de titelförsvarande mästarna. Efter det kommer de att spela mot Schweiz och sedan mot Portugal, som kommit in sedan Ryssland blev utsparkad. Sverige ställer genomgående upp ett formidabelt lag som slutarhon är bland de tre bästa i stora turneringar.

Efter att ha slagit England med 2-1 slogs de ut ur turneringen. Och förra året gick de till världens förvåning och glädje vidare till en OS-final. Presenterat inför EM har Asllanis framtidsplaner avslöjats. Efter två säsonger med Real Madrid meddelade hon precis sin avgång under klubbens träningsläger i Bstad. Hon väntade med att tillkännage sitt nästa karriärdrag tills det stod klart att hon skulle ansluta till AC Milan i Italien.

Enligt Aftonbladet meddelade atleten sitt val att spela i Italiens högsta division vid ett landslagsmöte i Chester inför EM. Förmodligen trodde de att jag skulle skriva på med en Champions League-klubb eller en av de bästa i ligan. Det är mycket som jag alltid har känt mig sugen på att testa den italienska ligan, tillägger Asllani, men jag har ändå strävat efter mina mål och drömmar. Zlatan Ibrahimovic, även han av svensk härkomst och 40 år, har precis skrivit på en kontraktsförlängning med samma klubb.

Asllani Pojkvän
Asllani Pojkvän

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!