Grannen Alex Död

Sprid kärleken
Grannen Alex Död
Grannen Alex Död

Grannen Alex Död – Med start första veckan i januari berättade Youtubern Alexander “Grannen Alex” Petrovic att han och Joakim Lundells bror Christoffer “Crille” Berg hade rökt kokain under en fest på rebro.Alex skrev då att han hade blivit manipulerad av Crille till att ta droger.

Alex har dock nu gått ut offentligt med ett öppet brev med ursäkt på Instagram och upprepar sina tidigare anklagelser mot Crille.Dessutom avslöjar han att Crille aldrig har tvingat honom att ta kokain.Det var ett helt fritt val som jag aldrig kommer att ångra. Jag var ledsen att förlora Jocke som vän på grund av allt jag sa om honom, så jag vände mig till Jockes bror, Chrille, så att jag kunde trösta mig “Alex, författaren .

Tillsammans med sin syster Jonna Lundell driver Joakim “Jockiboi” Lundell en av Sveriges mest populära YouTube-kanaler som har samlat 564 414 prenumeranter. Antalet månatliga spelningar på Parets kanal är konsekvent runt 21 miljoner. Måldemografi sträcker sig från början av tjugotalet till slutet av trettiotalet.

Förra veckan kunde vi följa en av de populäraste svenska YouTube-kanalerna. Fejden mellan Jockiboi och hans bröder var ett fenomen i sociala medier, med miljontals människor som följde det utspelade dramat.Jockiboi och Jonna har bestämt sig för att ta en tur efter bröllopet. Men resan blir inte vad du än vill att den ska vara. De ordnar en fest och bjuder in alla sina vänner.

Vi bjuder in alla våra vänner till Egypten. Vi åker i en dryg månad och stannar i en vecka. Tobbes familj, hela familjen Jonna, Jonte, Alex, Gustaf, och Johanna, Danyal, och vår kameraman Riley kommer alla att vara där. Så det ska visa sig vara väldigt roligt.

Vanligtvis kommer ett förslag att ändra något med säsongens entusiasm. Allt från att färga håret till att göra om hela sin garderob. New York-infödda Alice Stenlöf följde efter för tystnadens skull, men hennes anhängare hade något att säga om det. Det är sant att Alice Stenlöf gick och färgade håret i en mörkare brun nyans. Anhängare av Alice är dock inte helt nöjda; många anser, för att bara nämna ett exempel, att hon borde ha gått med en mörkare hårfärg.

Grannen Alex Död

I det senaste avsnittet av “Modern Family” får vi en glimt av hur utmanande det kan vara att upprätthålla en sund relation med sin partner samtidigt som man jonglerar med ansvaret att ta hand om sitt barn. Starka känslor uppstår bland ex-bagare när de försöker förbereda sig för nästa semester. Det senaste avsnittet av “Moderna Familjen”, som Margaux Dietz tillsammans med sin exman, Jacob Liebermann, är värd för på YouTube, utspelar sig som ett familjedrama.

Som visas i videon bör förberedelser göras före semesterperioden. Precis som den moderna familjen skulle göra, spenderar de vanligtvis alla tid tillsammans och njuter av denna lilla konstellation. De tillbringade flera veckor tillsammans i Sydafrika förra året.

Men nu verkar det som att Jacob har ändrat sig och vill fira jul i båda husen. Det kommande året har Jacob planerat en skidsemester för familjen. När det är du som ska leda vägen är det inte meningsfullt för mig att följa med. Han sa bara: “Det är min jul!”Jag ska åka på semester med dig till Kroatien och Sydafrika, men just nu är jag på ett väldigt avslappnat humör.

Saker och ting värms upp när ex-makarna börjar hysa agg mot varandra. Det är helt klart att varje sida tror att de har rätt i sina egna fall. Red verkar ha en förklaring till allt detta, eller åtminstone spekulerar Margaux Dietz i en. För att vara specifik, Jacob Liebermann har träffat någon ny:

Det är därför jag bara kan anta att han har träffat någon som inte tycker att det är okej och han försöker undvika dem. Det är den enda giltiga motiveringen för det. Jag kan äntligen bosätta mig här… Vad har jag inte offrat för hans huvud i mina tidigare relationer nu när de har gett resultat? Så om så är fallet, då kan han dra åt helvete med sin fläkt i alla fall.

Möjligheten att Jacob får en ny dotter tas också upp tidigare i videon, om än under mindre dramatiska omständigheter. När Margaux frågar Arnold om “Pappa har träffat en tjej”, svarar Arnold “Ja” när det blir uppenbart att Jacob verkar uppvakta en kvinna.

ÄNTLIGEN! Bachelorette är tillbaka och en grupp kvalificerade ungkarlar är redo att mingla i hopp om att hitta sann kärlek. Efter att ha varit ensam ett tag känner jag mig redo att ta nästa steg i mitt liv. Olivia Birgersson beskriver sin ideala partner som “en lugn, glad och omtänksam individ som har ljuset i ögonen och inte tar livet på alltför stort allvar.”


Sverigepremiären av succédejtingshowen The Bachelorette sändes förra året. Nu är idén tillbaka med en helt ny rollfigur av karaktärer som är ute efter att vinna Olivias hjärta. TV-tittarna kommer att bjudas på en romantisk berättelse fylld av passionerade kärleksförklaringar, hjärtstoppande förslag och oförglömliga firande av föreningen av två själar i programmet. Precis som förra året kommer årets säsong att ledas av Malin Stenbäck, som varit programmets programledare från programmets start.

Grannen Alex Död
Grannen Alex Död

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!