Asme Död

Sprid kärleken
Asme Död
Asme Död

Asme Död – Hammer Hill “kan döda dig och rädda dig på samma gång.” Hammarkullen är hem för Aden och Asme, skaparna av det kommande Kulturalbumet. Aden, som har tagit hetta för duons våldsglorifierande låtar, insisterar på att gruppen “sjunger om verkligheten” utan att uppmuntra fansen att agera förhastat. För att hedra Annie Ernaux, här är ett smakprov på hennes kultur.

År 2022 går Nobelpriset i litteratur till den franska författaren Annie Ernaux. Om du vill fördjupa dig i Ernaux litterära universum, går GP dig genom hans liv och förlagshistoria, och rekommenderar tre böcker för att komma igång. Annie Ernaux, en fransk författare och professor i litteratur från Normandie, vinner Nobelpriset i litteratur för i år.

“För den vågade och kliniska precision med vilken hon utforskar ursprunget till personligt minne, främlingskap och kollektiva ramar”, skrev Svenska Akademien i sin motivering. Annie Ernaux gjorde sin litterära debut med “Les Armoires vides” 1974, en självbiografisk roman som utspelar sig i en abortkliniks väntrum 1964. I sin novell “Omständigheter” från 2000, som utspelar sig 2021, återkommer författaren till händelsen.

Boken kom ut på svenska den 9 september i år. 1984 vann Ernauxs “La place” Renaudot-priset och etablerade henne som en litterär kraft. Hennes memoarer “En tjejs memoarer” översattes till svenska förra året och Norstedts släpper “Sinnens tid”, som väckte stor uppståndelse i Frankrike 1991, under våren. Annie Ernaux har skrivit totalt 23 böcker. Marguerite Yourcenar-priset för hans verk tilldelades Ernaux 2017.

Annie Ernaux har påverkat efterföljande generationer av franska författare, inklusive Didier Eribon och Édouard Louis. Analyserar Annie Ernauxs The Years År 2020, tolv år efter den första releasen i Frankrike, översattes “The Years”, Ernaux hyllade självbiografi, till svenska. En recension av GP-recensenten Mikaela Blomqvist lyder: “Som social snokare är Ernaux skarpsinnig, noggrann och framgångsrik.

Hon håller ett vakande öga på kvinnors frigörelse, kapitalismens expansion och utvecklingen av ny teknik. Recension av Annie Ernauxs “A Girl’s Memoirs” Annie Ernaux siktar på att övervinna dubbelmoralen i det franska samhället i sin svenska självbiografi från 2021, “A Girl’s Memoirs”. Den italienska recensenten Sinziana Ravini sa om GP: “Medan jag läser känner jag mig ibland ledsen över att det måste vara så tufft att vara kvinna, att tvillingönskan att behaga och leva för andra, såväl som för sig själv, är så komplex.

“Alla tjejer, inklusive de som vuxit upp till kvinnor och de som ibland önskar att de fortfarande var det, borde läsa “A Girl’s Memoir”. “. Här kan du läsa hela kritiken. Kritisk analys av Audrey Diwans “Circumstances” Circumstances, anpassad till Ernauxs roman, regisserades av Audrey Diwan och släpptes 2021. I filmen utsätts Anne, en ljus student med en lovande framtid, ett förödande slag när hon får veta att hon är gravid under en tid då abort var olagligt.

Filmen tog hem topppriset på Venedigs internationella filmfestival. Filmredaktören Maria Domellöf-Wik på GP gav den fyra stjärnor och hade detta att säga om det: “Man får verkligen en känsla för hur dystert livet var för unga damer på den tiden. Läkarnas arrogans och möjligheten till negativa återverkningar av ev. När alla andra flydde stannade jag kvar och beväpnade mig.

Asme Död

Att sluta betyder att du är en man, och plötsligt finns ingen i närheten. Du måste hålla ett öga på Massa, för när de bluffar så bluffar de hårt. De kommer att bajsa på en pistol och skydda den om de ser en. Låt aina komma och kolla våra fickor, ingen här har på sig något. Alla i regeringen är en tönt, en emblemlös bimbo. Alla spel är avstängda, så ge Kriskou en kyss och spela med ditt liv.

Jag antar att du är fri att följa dina nycker nu, eh Väl inne kan du inte lämna, yeah-eh. Krut har förstört mina kläder, älskling. Du är en bebis som är frisk på utsidan men sjuk på insidan. Jag har leksaken, men den är tråkig (eh) “Mbappé” är namnet på mitt yngre syskon (eh) Att bära en hel armé på ryggen som en kamel Dessutom är han på väg att göra sitt jobb (eh) Håll dig till ditt ord (eh).

Det är därför vi inte kan komma springande mot dig efter att du har lämnat (eh) Ridande kamelliknande, leda en enmansarmé Och nu är han här för att samla på sin del, så ja-eh Med andra ord, gör det inte bry dig om att försöka för du kommer att sluta som sallad eller gås i det här landet (och inte i Kanada). Den stora pistolen, den stora mannen, det snabba skottet, den snabba araba.

Sjunger “la-la-la”, “I’ve dum-dum” och “Glockish” Allt klart, mina yunguns mullrar av aptit efter mang Fråga runt , alla som vet kommer att berätta geten. Akhi är trevlig om han går för levern. Drogerna krånglar till min koncentrationsförmåga. För att parafrasera Goku: “Vi är super, vi är dunder, och vi är Goku.” Jag heter Gun Carrier Dree, och jag rapporterar till överordnad.

Du är inte kvalificerad för att komma in i detta område. Har ett antibiotikum; utforska dess effektcts på bakterier rekommenderas inte. Lägger ner långa timmar, ja. När vi väl går ombord på färjan Värdet av konsekvenser (eh) Enmansarmé som en kamel, det är min bror Mbappé (ah). Dessutom är han på väg att göra sitt jobb (eh) Om vi ​​jagar dig efter att du är borta, är det bättre att du förblir trogen.

Bär en hel armé på ryggen som en kamel Och nu är han här att samla på sin del, så yeah-eh Värdet av konsekvenser Mitt syskon Mbappé (eh) är en kamelbackad, ensamvargkrigare. Dessutom är han på väg att göra sitt jobb (eh) Håll dig trogen (eh) Eftersom du kommer att vara borta för länge sedan vi träffar dig (eh) Buren runt som en kamel, han är i princip en armé av ett. Och nu är han här för att samla på sin andel, så ja-eh

Asme Död
Asme Död

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!