Avril Lavigne Död

Sprid kärleken
Avril Lavigne Död
Avril Lavigne Död

Avril Lavigne Död – Så nu är hela internet fullt av bevis på att Avril Lavigne är död och har ersatts av en dubbel ålder… Det här är vad vi vet om konspirationsteorin. Är den kanadensiska popstjärnan Avril Lavigne bekant för dig.Det var hennes album “Complicated” från 2002 som slog igenom i massiv skala. På alla sätt var det perfekt. Överallt. Och sedan började alla hippa ungdomar kopiera hennes stil.

Sedan dess har karriären tagit ett dopp, men det är möjligt att hon börjar om med dubbelt så mycket erfarenhet. Det du har här är faktiskt en konspirationsteori som går viralt på webben just denna sekund. I samma veva är detta en teori som ännu en gång har debatterats hårt.

En brasiliansk sajt sa 2011 att Avril hade bytt namn till Melissa Vandella efter att ha blivit målet för paparazzifotografer.Teorin säger dock att Lavigne hittades död i sitt hem 2004 precis efter att hon spelade i sin uppföljande singel, “Under my skin”.

Men alla var naturligtvis ovilliga att hålla det inhemskt, så Lavigne ersatte henne med Vandella för att ge intrycket att allt var bra. Kom ihåg att det vid det här laget bara är en konspirationsteori. Vi kommer dock att fortsätta.

2015 gick spekulationerna överdrivet efter att en Buzzfeed-skribent skrev om en brasiliansk konspiration som allmänt ansågs vara en intern “skämt” från en bloggare. Det rapporterades dock som en “skrämmande konspirationsteori som måste undersökas” av amerikanska nyhetskanaler.

Det är nu till år 2017. Givenchyass, en Twitter-användare, startade nyligen en kampanj som påstod sig ge “bevis” på att Lavigne hade blivit mördad och ersatt med sin tvilling.Det är troligt att Lavigne tog över Melissas vård efter att hennes mamma gick bort, och skidorten ville fortsätta betala Melissa eftersom hon var så ekonomiskt stabil.

I slutet av veckan tar Max och Michelle ett glas vin medan de chattar om Pete Davidssons dejtingliv och Taylor Swifts position som årets mest populära musiker.Lånade du Lady Gaga en plats på stadion i utbyte mot hennes Valentino-uppställning. Varför tog någon med sig ett foto av sin döda mamma på ett plakat till ett möte med Charli XCX.Michelle har hittat ett ljudklipp av Drakes sons debut barz, som om det inte vore fallet tidigare.

Upplevelsen av att följa paparazzierna på deras båt är oöverträffad. Dessutom, om poddproducent jondalb har fått tjugo nya följare efter avsnittet kommer ett nytt avsnitt att sändas före jul. Distribueras med hjälp av Acast-plattformen. Läs mer om vår sekretesspraxis på acast.com/privacy. Några fans sprider i alla fall rykten på nätet om att musikern “dött” 2003 och sedan dess ersatts med en lookalike.

Avril Lavigne Död

Någon skrev: “Det är riktigt smart, den här tråden får mig att tänka på allt.”Konspirationsteorin att sångerskan Avril Lavigne bytte plats med sin tvilling 2003 har cirkulerat online som en löpeld sedan dess.

Fansen presenterar “bevis” på att musikern, som slog igenom med den fantastiska singeln “Complicated” 2002, ska ha begått självmord 2003 och har sedan dess ersatts med en likadan som heter Melissa Vandella.

Enligt rykten tyckte Avril Lavigne att uppmärksamheten hon fick efter sin debut var så enorm att hon anlitade sin syster Melissa för att göra rundorna i Los Angeles medan hon stannade hemma och kopplade av. När Avril Lavigne tog sitt liv efter framförandet av hennes andra album ersatte Melissa henne på skidortens beställningslista.

För att backa upp sina teorier har Avril Lavignes hängivna följare postat olika “bevis” på olika sociala medieplattformar, inklusive det faktum att sångerskans ögon- och läppform har förändrats under åren, att hennes handstil är onaturlig, och hur drastiskt hennes röst och musikstilen har utvecklats under hennes karriär.

Fandomen som helhet har vitt skilda åsikter om sanningshaltteorins giltighet; vissa tror på det, medan andra är övertygade om att det bara är en massa skräp.Twitter-användaren skriver: “Det är så invecklat, den tråden får mig att tänka på allt.” Detta är ett exempel på fallet för konspirationsteorin.

Någon annan skriver skeptiskt: “Vad läste jag nyss, skratt.”Skeptiker hävdar vidare att ens utseende kan förändras genom användning av Photoshop och plastikkirurgi och att det inte är ovanligt att klädstilar och musikaliska preferenser förändras över tiden.

Den rädda knivmördaren Krister Tholson, 32, fick två dagars frihet innan han greps i Sverige på fredagskvällen.En polis i Fast-styrkan har sagt att de lokaliserat Tholson i ett hus i en mindre stad. På fredagskvällen vid 19-tiden kunde polisen gripa knivmördaren Krister Tholson, som sedan den 18 oktober varit på flykt från ett 15-årigt fängelsestraff.

Inspektören hävdar att Tholson kunde producera “ett mycket vldsamt beteende” tidigare, men att det nuvarande greppet gick smidigt utan något motstånd från Tholson. Tholson, som 2014 dömdes till livstids fängelse för mordförsök på en man med åtta knivslag utanför en kyrka i Karlskoga, ryktas återvända till anstalten Asptuna i Botkyrka, som har lägst säkerhetsbetyg i den svenska straffrätten. system på nivå .

Brottsplatsundersökning ansvarar för detta. Jag hade hoppats att de skulle välja en annan säkerhetsklassificering för anläggningen så att han inte skulle behöva komma tillbaka om några dagar, sa inspektören.

Avril Lavigne Död
Avril Lavigne Död

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!