Marcus Och Martinus Familj

Sprid kärleken
Marcus Och Martinus Familj
Marcus Och Martinus Familj

Marcus Och Martinus Familj – Tvillingbröderna Marcus och Martinus Gunnarsen, även känd som M&M, är en norsk dans-pop-duo från Elverum, Norge, bildad i februari 2002. Förutom att de vann Melodi Grand Prix Junior 2012 har de sedan dess vunnit ett flertal utmärkelser, bland annat 2017 års Spellemannpris.

Marcus och Martinus tävlade i Melodi Grand Prix Juniors elfte säsong 2012. Tooji och Margrethe Red var värdar för livesändningen av Oslo Spektrum i Oslo, Norge, som sändes av Norsk Kringkastingsverk (NRK).I Norge hamnade låten som nummer 8 på singellistan.

Hei, deras debutstudioalbum, släpptes den 23 februari 2015. (engelska: Hi). Under vecka 46 2015 (15 november 2015) klättrade albumet till toppen av den norska albumlistan efter en 35-veckors körning, där de senaste 20 veckorna inte lämnade topp tio.

Den 24 juli 2015 släppte de singeln “Elektrisk”, som innehöll sång av Katastrofe och innehöll låtens titelspår. . På den norska singellistan toppade låten som nummer 15. “Hei (Fan Special)” släpptes den 6 november med samma låtar och några extra, varav en är Elektrisk. Duon släppte tre singlar i maj i år.

‘Girls’, med Madcon, debuterade som nummer 1 i Norge och nådde nummer 100 i Sverige, efter ‘Elektrisk’, deras första hitsingel. .Tillsammans debuterade på toppen av listorna i Norge och Sverige, och som nummer sex i Finland, veckan efter att de släpptes. Den 11 december 2016 framförde de “Without You” och “Bae” på Telenor Arena i Norge som Young Talent Act för 2016 års Nobels fredspriskonsert. Den 13 maj.

Den 21 maj 2017 samarbetade de med den amerikanske rapparen Silentó för att släppa låten “Like It Like It”. Singeln “First Kiss” släpptes den 1 juli. Till kronprinsessan Victorias 40-årsdag framförde de en låt skriven just för henne, den 14 juli. (“On This Day”).

Marcus Och Martinus Familj

De släppte sin singel “Make You Believe in Love” den 15 oktober 2017. I Norge toppade låten som nummer 34, och i Sverige nåddes den på plats 47. Den fanns också med på CelebMix lista med 21 låtar av under- 21 artister under 2018.

“One Flight Away” släpptes den 4 november. En officiell musikvideo till “Never” släpptes den 15 november.De släppte en EP med titeln SOON våren 2019. Love You Less and It’s Christmas Time är bandets två första singlar från 2020.

Stig Brenners låt Miserabel, som släpptes 2021, innehåller dem.De och Bruno Martini samarbetade i låten “Feel” i november. Marcus och hans mamma, Martinus; Marcus och Martinus Gunnarsen, de 18-åriga norska tvillingarna, blev en populär duett i Sverige efter sina hits Elektrisk 2015 och Girls.Skrämmandena var ute i kraft när inramningen började. . Hon kommer ursprungligen från Norge. Marcus och Martines, samt Emma, ​​Marcus yngre syster, är alla i hennes vård.

När Gerd Anne medverkade i dokumentären “Marcus & Martinus”, som sändes i norsk tv, accepterades hennes ansikte. I serien beskrev en kvinna sin önskan att lämna rampljuset när båda hennes döttrar var kända och hon insåg snabbt att hon var en popstjärnas mamma.

Hon arbetade långa timmar, höll nära kontakt med sina medarbetare och följde med dem på en turné i USA.Mamman tror att bandets nuvarande framgång och framtidsplaner inkluderar att hålla en serie konserter över hela ön Tyskland.

Marcus Och Martinus Familj
Marcus Och Martinus Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!