Babben Larsson Sjukdom

Sprid kärleken
Babben Larsson Sjukdom
Babben Larsson Sjukdom

Babben Larsson Sjukdom – Den 65-årige medprogramledaren för SVT-programmet “1 mot Sverige”, Babben Larsson, tvingades avgå. SVT förklarar i en kommentar att det beror på att hon nyligen blivit sjuk. Som ersättare kommer Farah Abadi att ta hand om kvällens program.

“Jag var sjuk hela veckan och stannade hemma, men jag mår mycket bättre nu. Men jag testade positivt för corona på flera år, därför fick jag stanna hemma”, skriver Babben i ett sms till Expressen. Hon hävdar att hennes symtom är ganska små.

Den 25-åriga sociala medier-stjärnan Kristina “Keyyo” Petrushina är veckans utmanare i fantasysportprogrammet. Några av frågorna hon måste svara på ikväll är: Hur mycket äter en häst egentligen.David Gustafsson och Vidar Olsson är legobyggare; hur höga kan de göra något på fyra timmar.Hur lång tid tar det innan Sara Penton, en tävlingscyklist, kommer ikapp Dennis Otieno, Sveriges näst snabbaste man.

Programmet fungerar som en enkät direkt till publiken där alla kan delta, även de som bara tittar från soffan. Över 150 människor har mist livet i Seoul, Sydkoreas huvudstad, på grund av en massiv tågavspårning.Enligt The Korea Herald var Olympus stor när tiotusentals män samlades för att fira Halloween och en stor folkmassa samlades i ett smalt gräsområde.

Det var en chock, och till en början visste ingen vad som hade hänt, men till slut insåg alla att de behövde ta sig därifrån, som ett svenskt vittne uttryckte det till SVT Nyheter.Det måste finnas minst 19 överlevande bland de döda.

Det finns inga detaljer tillgängliga om de förslavade svenskarna, men den nordiska UD tillåter möjligheten att några norrmän var en del av det olympiska minglet. Enligt lokala medier var gårdagens Halloween-fest i Itaewon, Seouls partydistrikt, stadens största sammankomst av män sedan pandemin 2009.

Exakt hur olyckan trängt sig in är oklart, men snabbt spreds nyheten om att över hundra personer skadats och många fick skador på platsen i huvud och lungor.AP rapporterar att Choi Cheon-sik, en medlem av räddningsteamet, sa att vissa människor tror att män misshandlades till döds när en stor folkmassa började försöka bryta sig över ett staket in i en liten trädgård nära Hamilton Hotel.

Minst 151 människor har dött och 82 har skadats på grund av kaoset, med den stora majoriteten tros vara tonåringar eller unga vuxna. Lokala myndigheter är lättade över att dödssiffran snart kan sjunka, och på grund av brist på mark har en närliggande byggnad omvandlats till ett tillfälligt hem, enligt BBC.

Det är fortfarande riktigt kaotiskt i området. På hjälpstationen för media sa Moon Hyun-joo, “Vi försöker få en känsla av hur många människor som har skadats.”TT rapporterar att en massiv återupplivningsinsats på 800 personer pågick under OS.

Babben Larsson Sjukdom

Minst 19 av de dödade och flera av de skadade förväntas vara turister i Sydkorea. Svenska UD hävdar att de inte vet något om skador på svenska medborgare.Däremot kan infödda norrmän gömma sig i skymundan bland den olympiska folkmassan, enligt Dagbladet.

Information vi har inhämtat tyder på att norska medborgare kan vara bedrövade över de tragiska händelserna i Seoul, landets huvudstad. Ambassaden har nära kontakt med lokala myndigheter för att säkerställa att alla utlovade förmåner infrias. Enligt Ane Haavardsdatter Lunde, tidningens nordiska UD-översättare, är platsen oklart och arbetet kan ta lite tid.TV4 News har pratat med en svensk som har bosatt sig i området.

Det var en lång process som inte tog slut. När man reser såg man ett ökande antal människor som ägnade sig åt sitt dagliga liv. Jag såg många män dö framför mig, som man säger på svenska till TV4. En annan person som SVT Nyheter har kommunicerat med säger att det var svårt att förstå händelserna på plats.

Det var Halloween, så naturligtvis var alla klädda i kostym, så jag kunde inte säga om de agerade läskigt eller inte. Men med tiden började folk få filmer i olika gruppchattar där de försökte få liv från ensamma, medvetfria män på gatan. Han sa till SVT att när det hände antog folk bara att det var normalt.

Jag hade aldrig sett en död kropp förut, och det fick mig att krypa överallt.Över 80 nödanrop från män som inte kunde gå togs emot av räddningsteamet.Bilder och videofilmer från platsen visar att många krokodiler låg döda på marknaden medan andra fick första hjälpen från vänlig och blåklädd personal.

Yoon Suk-Yeol, Sydkoreas president, utfärdade en ovanlig order för att säkerställa att skadade personer fick omedelbar läkarvård. Han uppmanade också hälsoavdelningen att se till att det finns tillräckligt med bemannade sängar på närliggande sjukhus för att ta hand om de skadade.

Detta resulterade dock i en relativt liten förändring av tidslinjens händelser kring det våldsamma mordet på den svenska journalisten Kim Wall. Emma Sullivan, en fast del av filmfestivalkretsen, beskrev filmen som en “vittnesmol” om killarna som stod runt Peter Madsen och hur de på ett förståndigt sätt förstår hans rena natur och de fruktbara brott han initierade. Under ett helt år följde hon och hennes man Peter Madsen.

Synska är kända för att vara karismatiska, imponerande offentliga talare och kapabla till fantastiska prestationer av upplysning. De har enorma egon. Dessutom är de inte överdrivet besatta av varandra. Peter Madsen säger i dokumentären att risken föreligger att en person har våldtagit ett mänskligt strövande djur.

Babben Larsson Sjukdom
Babben Larsson Sjukdom

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!